Ne güzel düşmüş cnmİyiyim canımbana göre düştü ama burada en son konuştuğum ağlayıp sizladigim 64' lere henüz uzağım.
66.7 olmuştum bir aralar. 65.5 ' e indim. Yayıla yayıla kontrollü olarak vermeyi hedefledim bu düşünce stres yapmıyor.
Oldu canim...cok şükür sıkıntısız gittim geldim...Oldumu nisaniniz canim
Geçmiş olsun canım Havsnin bir dengesi yokki iki gün sıcak oluyor sonra birden soğuyor
Yağmur yağacağını bile bile cam silmekBugün yuruyuse cikmiycam eşim yok..Bende camları siliyim diyorum . Haftaici yağmur yagacakmis ama ne ediyim çok kirli tekrar sileriz
Silme canım boşuna yorgunluk olurBugün yuruyuse cikmiycam eşim yok..Bende camları siliyim diyorum . Haftaici yağmur yagacakmis ama ne ediyim çok kirli tekrar sileriz
Cam silmek yerine spor yapabilirsin ikinci kez yorulmamis olursunBugün yuruyuse cikmiycam eşim yok..Bende camları siliyim diyorum . Haftaici yağmur yagacakmis ama ne ediyim çok kirli tekrar sileriz
Haklısın canım daha dikkatli olacam bundan sonra yaMaskeyle yap canım. Cam aç. Çok tehlikeli. Allah korusun.
Bu soruna cevap vereceğim ama önce sonuc listelerinden hedefini kontrol edeyim canimZipzip- kaptanım, şimdi geleceğimi planlamak adına bir kaç sorum olacak sana.
1- ben kaç kilo ile mezun olabiliyorum, ben 78.8 hesapladım ama doğru mu?
2- mezun olan tekrar listeye girebilir mi? Süre sınırlaması var mı?
3- 2 haftalık sebepsiz izin alsam (mayısta) döndüğümde + ile dönebiliyor muyum? İlla - mi gerekiyor? Ve ortalama 3e (2hafta izin+1güncel hafta ile) bölünüyor değil mi?
Sormak için belki çok erken ama ben de böle ileriye yönelik plancı birisiyim işte
Hadi ya mideni üşütmüş olabilirsin canım. Yada yediğin bişey mi gelmedi acaba doktora görünmelisin bence. Çok geçmiş olsunYaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız ediciadetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse çok mutsuzum
Mezun olan 6 ay sonra giriyor canım listeyeZipzip- kaptanım, şimdi geleceğimi planlamak adına bir kaç sorum olacak sana.
3- 2 haftalık sebepsiz izin alsam (mayısta) döndüğümde + ile dönebiliyor muyum? İlla - mi gerekiyor? Ve ortalama 3e (2hafta izin+1güncel hafta ile) bölünüyor değil mi?
Sormak için belki çok erken ama ben de böle ileriye yönelik plancı birisiyim işte
Ayyy bende heyecanlandım valla.Adet bir iki gün sürmez yoğun da değildi şüphelendim ama olmuyor benim hiç te böyle olmamıştı yazarım yarın a kadar olmazsam alacağım test sabah
Mezun olunan kilodan arti degilseMezun olan 6 ay sonra giriyor canım listeye6 ayım var geri gelmeye
Geçmiş olsun canım. Birşey dokunmuştur.Yaa kızlar 3 gündür mide bulandım var.. gece bile bulandı.. çok rahatsız ediciadetim yeni bitmese hamileyim sanicam yani nerdeyse çok mutsuzum
1.78.8 hesabin dogru bu kiloda mezun olabiliyorsunZipzip- kaptanım, şimdi geleceğimi planlamak adına bir kaç sorum olacak sana.
Abla kurallardan pek haberim yok benim kaptanlar daha iyi bilirMezun olunan kilodan arti degilse
Izinli üye gibi direk girilebilir cnm
O zaman ilk hedef bayram öncesi mezuniyet.1.78.8 hesabin dogru bu kiloda mezun olabiliyorsun
Yuzde 80 sartini iyi bulmussun
2.mezun olunca listeye girmek icin 2 sart var
Ya mezun kilonun altinda olacaksin
Ya da 6 ayın gecmesi gerekiyor
3.izne ayrildiginda listeye arti olarak giremiyorsun
Izin kilonda olman gerekiyor
Ya da 3 ay dolup izin kilonun yuzde 5 fazlasi olursa listeye girebiliyorsun
Yok yok takilmazsin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?