Karantinanin ilk zamanları Bende iyce ipini koparmış sadece yemek için yaşadığım dönem refikadan baya faydalanmıştımBi ara bende herseye meydan okuyordum refika varya :) bi baktim kilolarda bana meydan okuyor :/
Bnde bugun kabak yedim yarin da kabak yerim büyük ihtimalTartıya son gun planlar ne ? Ben yine kabak yerim
Ben jübilemi yapiyorum biliyosunTartıya son gun planlar ne ? Ben yine kabak yerim
Sütlü yesil cay nasildi bn tarifi kaybettim bi de ne zaman icilecektiBen jübilemi yapiyorum biliyosunsütlü yeşil çay içerim abi zabahada nurtopu gibi eksi 1 kilom olur
Bnde tavuk dunyasini sevmiyorum popeyesi seviyoruz oyyyy agzim sulandiAboo bomba gibi tavuk dunyasinin bir tabağı boşuna 800cal değil
Canım diyetisyenim ödem atıyor dedi ama içtikten sonra hiç tartılmadım 1 ayda 2. YapışımDün takip ettigim bir sayfada gördüm çok ilginç geldi gerçekten faydası oluyor mu daha önce denedinmi
Kabaklarım hazırTartıya son gun planlar ne ? Ben yine kabak yerim
Yeme bozukluğu yeme problemi veya duygusal açlık olabilir canım. Dikkat edersen bu gibi durumların temelinde ev içi iş ortamı vs stresli olunca yemeye sarılıyor insan dediğin gibi ona ihtiyacın yok ama o an ki duygusallığınla yiyorsun bu bende de var maalesef o yüzden o anlık sadece küçük bir lokma atarım ağzıma ve daha da yemem. Sen de öyle yapabilirsin ve ya bu konuda destek alabilirsin kendimle çok kavga ediyorum diyorsan Allah yardımcımız olsun diyet yaparken vs Insan yapmayacağım dediği her şeyi yapıyor zorlanıyor insaAllah sen de bu durumun üstesinden gelirsinDoymuyorum bu aralar, motivasyonum düştü, bugünevdeki herkesle (eşim, 3.5 yaş bebe, 1 yaş bebe) kavga ettiğim gibi kendimle de kavga ettim, tost yapmışlar masada tost kalmış ama nasıl bi görsen kurumuş sertleşmiş yenecek hali yok, gittim 1 ısırık aldım, sonra dedim kendime ya bu yencek şey mi, madem kalori alacaksın, gluten süt alacaksın bari lezzetli bir şey ye adam gibi taze tost ye, bu ne şimdi yesen ne yemesen ne, tadı bile yok, niye yapıyorsun bunu diye diye söyleydim. Geçen ay da öle kalmış kurumuş kaşarlı pide ısırmıştım, amaç ne yani çok gereksiz değil mi? Neden hakim olamıyorum ki tadı bile yok!
Evet canım ben sormuştum yarın elma yerine 5 6 tane yerim dut aldım boşa gitmesin@Tostombalakanne dut kurusunu sen mi sormuştun?
Meyve değişimi olarak 10 adet vermişti ama karşılığı 1 meyve mi 2 meyve mi ydi hatırlayamadım
Cino mu çocukluğum geldi aklıma ah 90 larİyi akşamlar kızlar menümü yazayım
Öğlen: kaşarlı salçalı zeytinli tost 1 sandviç ekmeğine
A.Ö: kahve, 1 cino
Akşam: 6 köfte,1 kepçe yoğurt çorbası, 3 kaşık makarna
A.Ö: 1 avuç kuruyemiş karışık
Zipzip-
Afiyet olsun canım az mı olmuş menün insaAllah doymuşsundurBugunku m3num
Sabah 12:00
Yulafli omlet (2yumurtadan)
Pwynir zeytin
Sekersiz cay
1.5 dilim tb ekmegi
Akşam 18:00
Bir kase mercimek.corbasi
1 kabak 1 havuctan yoğurtlama
Ara
2 lt su
Yesilcay
4 kuru kayısı
1 elma
Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSabah (10.00)
Biraz salata
Biraz dometez ezmesi
Bir haşlama yumurta
İki dilim kk ekmek
Ara (13.30)
3 mercimekli köfte
Yeşillik
Ayran
Akşam
1 tavuk but 5 kaşık pirinç pilav
Zipzip- E Elif_Eylul @Mucizemsn
Afiyet olsun canımMenum
Sabah bir domates bir kapya biberli 2 yumurtalı omlet
2 dilim tb ekmek
3 zeytin 3 çatal pey
Ara 1 avuç kuruyemis
1 sade turk kahvesi
Aksam kemik suyuna çorba
2 küçük dilim ekmek
Şuanda da yesilcay içiyorum
Eki Görüntüle 2803653 Eki Görüntüle 2803660 Eki Görüntüle 2803662
Bu videoları yaptım bugün
N Nidsalii
Zipzip-
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Sabah 1 dilim tam buğday ekmeği peynir ve 4 tane zeytin yedim
Öğlen tarhana çorbası 3 kaşık tavuk şiş, mercimekli bulgur pilavı 5 kaşık vardı.
Akşam ıspanak yemeği ve 1 kase yogurt
3 litre su
9.100 adım
Tükkanı erken kapatıyorsun kaptanım nereye erkendenIyi geceler kizlar
Ben de salatayı fazla yedim galiba benim de midem bir tuhafTeşekkür ederim suyu fazla içtim sanırım midem bulanıyor
Afiyet olsun canımSabah 11.15
Tereyağında yumurta ,2 dilim tbe 2 cherry 5 zeytin 2 parmak boyuntunda peynir
ara 14.00
1 hurma 2 badem 1 ceviz Türk kahvesi
ara 16.30
1 bardak süt yarım elma meyve barı mandalinalı
akşam 18.30
1 kase mercimek çorba 1 tabak taze fasülye 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt
su 2lt
Spor 5765 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
Afiyet olsun canımmenu
Sabah(
2 dlm ekmek
1/2 avakado
1 kk peynir
Yesillik
Ogle
Peynirli salata
2 yk makarna
Ara
3 top zuber yemez olsaydim tanesi 45cal imiş
Kahve
Aksam
Sebzeli haşlama 5yk
Salata
1 brdak ayran
Su:2lt sporZipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımBugünkü menüm sabah
1 yumurta ile mantarli yumurta
2 dilim tb ekmegi
Akşam
2 tane firinda kabak
2 yk yogurt
Ara yesil cay
Su 3lt
Spor
2000 adim
300 ipsiz ip atlama
Zipzip-
Ketçap mi o yumurtanin üzerindeki aci sos mu canimIyi geceler hepinize güzel kadınlar
Sabah 7.30 da uyandım
500 ml şu 2 kupa yeşilçay içtim
Kahvaltı 12.30 da
Eki Görüntüle 2803718
Ikındı 15.30 da
2 kepçe tarhana çorbası
Akşam 19 da
5 kaşık sebze yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
1 büyük kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası
2.5 lt su içtim
2 kupa bitki çayı içtim
1 finca türk kahvesi içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii
Sporumu da yazayım
30 dk leslie bloosted
30 dk cardio zumba
Adımlarımı ve yaktığım kcal
Eki Görüntüle 2803717
Doydun mu canim cok az geldi banaBugünkü menüm sabah
1 yumurta ile mantarli yumurta
2 dilim tb ekmegi
Akşam
2 tane firinda kabak
2 yk yogurt
Ara yesil cay
Su 3lt
Spor
2000 adim
300 ipsiz ip atlama
Zipzip-
Ayni planKabaklarım hazırbir de akşam yemeğini 16.30-17.00 gibi bitireceğim. Gerisi dua
o zaman hamileydim ve kilo almiyordjm bile ne oluyorsa emzirirken oluyor banaKarantinanin ilk zamanları Bende iyce ipini koparmış sadece yemek için yaşadığım dönem refikadan baya faydalanmıştım
Kabak fiyatlari bizim sayemizde patlama yapacakBnde bugun kabak yedim yarin da kabak yerim büyük ihtimal
Nasil sadece sütlü yeşilçay mi iceceksin yoksa aralarda mi rooibos çayı sütlü yesilcay turevi o olmaz miBen jübilemi yapiyorum biliyosunsütlü yeşil çay içerim abi zabahada nurtopu gibi eksi 1 kilom olur
Sevmiyoruz hic birini iyykkk yok yok sevmiyoruzBnde tavuk dunyasini sevmiyorum popeyesi seviyoruz oyyyy agzim sulandi
Haaa haaaaYAbi
Ya benimkide öyle dondurna dolabını biliyor yazın kaç defa gitti yapıştı ustune dogru kollarını açarakbı kere tam dolabın önüne yere yattı ben öyle durumda kasiyerlere diyorum ki bunlar satilmiyo dimi onlarda satılmıyor deyince çekiniyor biraz ama tabi ağlamaya son gaz devam
Acı sos canımKetçap mi o yumurtanin üzerindeki aci sos mu canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?