- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Enbüyük destekcim seni gercekten tanimisim diyebilcegim insan herzaman yanimda oldun biliyosun seni cok sevdigimi iyki varsin cok tesekkur ederimE Elif_Eylul canim benim doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu,huzurlu,saglikli yaşların olsun
Eki Görüntüle 2803769
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kizlar iyki sizleri tanimisim
Günaydın canım ❤Günaydın hanımlar
Günaydın canım ❤Günaydın kıslarcumaya 1 kala çok güzel bir gün geçirmemiz ümidiyle bol bol kolay gelsin hepimize
Gunaydin canım ❤
Sende iyi ki varsın bende seni çok seviyorum canimEnbüyük destekcim seni gercekten tanimisim diyebilcegim insan herzaman yanimda oldun biliyosun seni cok sevdigimi iyki varsin cok tesekkur ederim
Teşekkür ederim canım
Gunaydin canım ❤Günaydın
Gunaydin canım ❤Günaydın E Elif_Eylul doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle sevdiklerinde beraber inşallah.
Teşekkür ederim canımGünaydın E Elif_Eylul doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlara ailenle sevdiklerinde beraber inşallah.
Doymadim ya gecede baya acikinca yarim salatalik yedimDoydun mu canim cok az geldi bana
Çok sagol canim benimE Elif_Eylul canim nice mutlu yaşlara....saglikli huzurlu ailenle guzel bir yil olsun
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlar
Günaydın canım ❤Gunaydin....az kalorili bi gun olsun...benimde öğle akşam kabak kavurmasi var menumde
Teşekkür ediyorum canim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?