Çok Çok geçmiş olsunKızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Övdüm zaten abla ellerine sağlık falan gibi türlü türlü şeyler söyledim...Senin kahven bir başka oluyor de...böyle böyle sürekli yapıyorlar canım...ben de böyle başlamıştım... Arada bir yapar bizimki de...yoğurt yapmayı bile öğrettim...
Canım çok geçmiş olsun şifa diliyorum babana.Kızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Evet valla zaman su misali gerçekten .. 16 nisan koç evet senin oğlun kaçında doğdu merak ettim bak yineMaşallah hemencecik büyümüş çocuğun...canım Nisan kaç doğumlu oğluşunbenim oğlum da koç burcu
Tatlim ben gidiyorum sen geliyorsun ...tabi ki sen Pirimiz olacaksınÖvdüm zaten abla ellerine sağlık falan gibi türlü türlü şeyler söyledim...
Yanina su ve de çikolata bile koymuş
Vay vay vay kim kimin müridi olsun acaba
Hosgeldin cnmSelamlar 6.takım veZipzip- bende aranıza katılabilirmiyim
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:45
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:85.8
HEDEF KİLONUZ:ilk hedef 75
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:iştah,hormonlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:önce sağlık
Cok gecmis olsun kuzumKızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Hoşbuldum canım, uzun zamandır okuyordum sizleri. Dün söbelendimSen yenisin galiba
Hoş geldin
Oğlum 1 Nisan ... 24 yaşına girecek sıpamEvet valla zaman su misali gerçekten .. 16 nisan koç evet senin oğlun kaçında doğdu merak ettim bak yine
Maşallah kocaman olmuş darısı bizlere, güzel ömürler hepsine insallah. Sende koçsun demek. Hadi itiraf et inat misinOğlum 1 Nisan ... 24 yaşına girecek sıpam
Ben de 13 Nisan
Allah sağlıklı ömür versin canım yavrularımıza.. çok çabuk büyüyorlar
Kadının derdi hiç bitmiyor. Her hafta sırayla regl oluyoruz. Şu ise de bi çözüm bulsalar yaregl gelecek ödemli olabilirim
Afiyet olsun akşam sarma kaç tane yedin ben onu merak ettimmmsabah:fırında mücver çay
öğlen;yok
ara:kahve
akşam:1 kase mercimek çorbası bol pul biberli ve yaprak sarması yogurt
2litre su içildi..spor yok bugun
İnatlikta master yaptım desem abartmam kuzumMaşallah kocaman olmuş darısı bizlere, güzel ömürler hepsine insallah. Sende koçsun demek. Hadi itiraf et inat misin
Ay benim oğlanda şimdiden öyle valla. Çok duygusal inanılmaz sevgi delisi ama inatİnatlikta master yaptım desem abartmam kuzum
Bir hoş geldin de yan masadan geldiBeni hoşgeldin ile karşılayan herkese çok teşekkür ederim.
Benimki de silikonlu yumuşacık çok memnunum cildi rahatlattınğını fark ediyorsun zaten düzenli kullan canım yeni cicilerini.Gorumcemin gelini kozmetikle ugrasiyor
Geçen gün yüz temizleme +masaj aleti gösterdi. Ucu silikonlu (fırçalar saglikli ve islevsel degilmis)
Bende kilcal damar genislemesi var
Hemde elastikiyete vs. Iyi geliyor
Yaninda solisyon, yuz, göz kremide aldim
Daha gelicek..
İş duzenli kullanmaya kaldibi sürü para verecem boşa gitmesin :)))
Mâşallah sana. Günde kaç adım yürüyorsun??Öyle yapicam bu gidişle evde yürü yürü parkeleri asindiricam24 gün olmuş başlayalı hiç aksaltmadim
Benimde geceleri oluyor ya yatağa yattığımda sanki deprem oluyor gibi sallanıyorum
Emzirme döneminde normal demişti kadın doğum dr ben bir yıl olmayan da oluyorKizlar ben doğum yapali 4 ay oldu ama doğumdan bu yana regli olmadım yani kilo vermemi engelllermi. kendimi çok şiş hissediyorum ve odemi atamıyorum
Sabah tartildim ama sonuç istediğim gibi gitmiyor yani cok yavaş kilo vermem, yediklerime gayet iyi dikkat ediyorum ama moralim bozuldu bu duruma
Çok geçmiş olsun canm. Allah şifa versin.Kızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Valla sarmaya dayanamam saymadım ama az yedim küçük sararım ben 10 tanr yemişimdirAfiyet olsun akşam sarma kaç tane yedin ben onu merak ettimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?