- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
canım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettimNe is yapiyordun sen canim çocuk varmiydi yasın kacti :)
sen geldiğinde ben takima giremiyordumya okuyamadim
demekki o da zayıflamanı istiyormuş ama sana diyememiş canım ne güzel seni desteklemesi. benimki de dün akşam makarna diye tutturdu yaptım ama kontrollü yedim o yedi durduKızlar esimin bu kadar zayiflamama hevesli olduğunu bilmiyordumev de spor yaparken ayaklarım acıyor keşke spor ayakkabısıyla spor yapsam dedim bugün elinde ayakkabıyla geldi ne istesem kabul oluyor Ya Rabbim daha ne istesem acaba
Erkenmi evlendin ben 17yasimda kactim 19yasinda kizim varcanım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettim
ne hafif olmuş süperrrMenüm;
Sabah; 10.3
2 yumurta ve 2 kaşık yulaftan omlet, 1 tk bal 1tk tahin, 2 cherry
Öğle; 2 köfte, 15 çiğ badem
Ara; çeyrek portakal
Akşam; 17;45 bitiş
Kabak
Su; 3 lt limonlu tarcınlı su
4 kupa çay, yeşil çay,roybus çayı
senin kadar erken olmamış bak ama kaderimiz bir. bende ailem istemedi senin gibi bir kaçış öyküsüyle sonlandırdım bu işiErkenmi evlendin ben 17yasimda kactim 19yasinda kizim var
senin kadar erken olmamış bak ama kaderimiz bir. bende ailem istemedi senin gibi bir kaçış öyküsüyle sonlandırdım bu işigençlik cesareti şimdi olsa yapamam.
Afiyet olsun canımMenüm;
Sabah; 10.3
2 yumurta ve 2 kaşık yulaftan omlet, 1 tk bal 1tk tahin, 2 cherry
Öğle; 2 köfte, 15 çiğ badem
Ara; çeyrek portakal
Akşam; 17;45 bitiş
Kabak
Su; 3 lt limonlu tarcınlı su
4 kupa çay, yeşil çay,roybus çayı
ne günlükmüş ya tüm kk dizi takibi gibi takipte
Herkes orda nedense
Sorma kaptanım onuda burda okudum bir bakayım dedim kaldım oyle
Ama midem çok şiş hıçkırık bile tuttu. İnşallah sabaha kadar geçerne hafif olmuş süperrr
Ben de adını unuttuğumdan bakamamıştımHerkes orda nedense
o mideden istiyorum bende, satılıyor mu bi yerde alayımAma midem çok şiş hıçkırık bile tuttu. İnşallah sabaha kadar geçer
Aman bakma bosver sonra sacma bir merak sarıyorBen de adını unuttuğumdan bakamamıştım
Spor yapiyor olman guzel canımSorma kaptanım onuda burda okudum bir bakayım dedim kaldım oylespor iyi gidiyor lakın bogaz ıyı gitmiyor sımdılık sporu hayatıma dahil etmeye calısıyorum dıyet biraz askıda en yakın zamanda listeye donmek ıstıyorum ınsallah
Olucam kaptanım yaz gelmeden hedefe ulasmak ıstıyorum haziranın basında mezun olmak hedefimSpor yapiyor olman guzel canım
Zamanla diyet modunada alisirsin
Yaz gelmeden mezun edelim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?