Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gecmis olsun canim

Diyetisyenle guzel ilerleyebiliyorsan olabilir ama yapacaklarını az cok biliyorsun
Yemeyeceksin ac gezeceksin
Yok kaptanım ya hiç uzun sürmedi diyetisyen serüvenlerim. Belki motive eder mi diye düşündüm
Nebiliyim beni gorunce poninin cani patlican cekiyomus sanirim
Tövbe ya rabbim bugün yediydim

Gecmis olsun canimyaaa

Çok geçmiş olsun canım. Allah esirgesin acil şifalar dilerim. Sana da kolaylıklar.

Geçmiş olsun canım babana Allahdan acil sifalar diliyorum
Burayi dert etme canım

Canım, geçmiş olsun, allah şifa versin, yardımcınız olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.

Aşkimpozitifim o sabıkalı benim sanırım

Çok şükür abla..
Dediğin gibi yapayım...
Hani diyorlar ya yoga yapanlar evrene olumlu mesajlar gönderin diye aynen öyle yapayım

Yemeği yaptım yedirdim mutfağı topladım geldim odaya artık kahveler de senden dedim...
Zehirlenmek mı istiyorsun dedi...
Istiyorum dedim
O da yaptı..
Güzel de yapmış...
Senin kahven bir başka oluyor de...böyle böyle sürekli yapıyorlar canım...ben de böyle başlamıştım... Arada bir yapar bizimki de...yoğurt yapmayı bile öğrettim...

Merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim?

Merhaba hos geldin

Gayet hafif olmus canim afiyet olsun

Cok gecmis olsun Allah şifa versin inşAllah

canım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettim
Maşallah hemencecik büyümüş çocuğun...canım Nisan kaç doğumlu oğluşun benim oğlum da koç burcu

Ne güzel..
Duyarlı bir eşin varmış
canım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettim
Önceden liste paylaşılıyor da orda okunup geçiliyor şahsen...
Böyle sonradan tanıtma olunca daha iyi aklımda kalıyor benim...
Erkenmi evlendin ben 17yasimda kactim 19yasinda kizim var
Amann hiç şaşırmadım nedense...
Hemencecik de olmuş kızın
senin kadar erken olmamış bak ama kaderimiz bir. bende ailem istemedi senin gibi bir kaçış öyküsüyle sonlandırdım bu işi gençlik cesareti şimdi olsa yapamam.
Maşallah kaçan kaçana
Allah mutlu etsin de utandırmasın..
bi An için niye alıntı yaptığımı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…