Menopoz mu o kim tanımam etmemHaa cokta ihtiyaciniz olmayan şeyler yani anladımbanada bak aklima ilk menopozun gelmesi
Ne is yapiyordun sen canim çocuk varmiydi yasın kacti :)
sen geldiğinde ben takima giremiyordumya okuyamadim
Tarikat kur müridin olayımKocama Türk kahvesi yaptırdım...
Video izleyerek yaptı
Yok kaptanım ya hiç uzun sürmedi diyetisyen serüvenlerim. Belki motive eder mi diye düşündümGecmis olsun canim
Diyetisyenle guzel ilerleyebiliyorsan olabilir ama yapacaklarını az cok biliyorsun
Yemeyeceksin ac gezeceksin
Tövbe ya rabbimNebiliyim beni gorunce poninin cani patlican cekiyomus sanirim
Yemeği yaptım yedirdim mutfağı topladım geldim odaya artık kahveler de senden dedim...Tarikat kur müridin olayım
Patlıcan diyeceksin diye aklım çıktı
Gecmis olsun canimyaaaKızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Çok geçmiş olsun canım. Allah esirgesin acil şifalar dilerim. Sana da kolaylıklar.Kızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Geçmiş olsun canım babana Allahdan acil sifalar diliyorumKızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Ben dudişi bıraktım kaptanım.
Canım, geçmiş olsun, allah şifa versin, yardımcınız olsun. İyi haberlerini bekliyoruz.Kızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Aşkimpozitifim o sabıkalı benim sanırımSorma kaptanım onuda burda okudum bir bakayım dedim kaldım oylespor iyi gidiyor lakın bogaz ıyı gitmiyor sımdılık sporu hayatıma dahil etmeye calısıyorum dıyet biraz askıda en yakın zamanda listeye donmek ıstıyorum ınsallah
Çok şükür abla..Asiyem çok şükür geçmiş sivilcelerin. Aman diyim en kötüsünü düşünme...bir an önce kurtul bundan. Bilinçaltı farkında olmadan kodlanıyor. Sonra al başına belayı...dualarda da olumsuzluk eki kullanilmamaliymis bunu yeni öğrendim...
Mesela hasta olmayayım yerine sağlıklı olayım... Gibi...
Olumlamalari unutmamak lazım. Her sözcüğün enerjisi var. Hayatımıza güzel sözcükleri dolduralım...
Senin kahven bir başka oluyor de...böyle böyle sürekli yapıyorlar canım...ben de böyle başlamıştım... Arada bir yapar bizimki de...yoğurt yapmayı bile öğrettim...Yemeği yaptım yedirdim mutfağı topladım geldim odaya artık kahveler de senden dedim...
Zehirlenmek mı istiyorsun dedi...
Istiyorum dedim
O da yaptı..
Güzel de yapmış...
Merhaba. Ben de aranıza katılabilir miyim?
Menüm;
Sabah; 10.3
2 yumurta ve 2 kaşık yulaftan omlet, 1 tk bal 1tk tahin, 2 cherry
Öğle; 2 köfte, 15 çiğ badem
Ara; çeyrek portakal
Akşam; 17;45 bitiş
Kabak
Su; 3 lt limonlu tarcınlı su
4 kupa çay, yeşil çay,roybus çayı
Kızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
Maşallah hemencecik büyümüş çocuğun...canım Nisan kaç doğumlu oğluşuncanım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettim
Ne güzel..Kızlar esimin bu kadar zayiflamama hevesli olduğunu bilmiyordumev de spor yaparken ayaklarım acıyor keşke spor ayakkabısıyla spor yapsam dedim bugün elinde ayakkabıyla geldi ne istesem kabul oluyor Ya Rabbim daha ne istesem acaba
Önceden liste paylaşılıyor da orda okunup geçiliyor şahsen...canım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettim
Amann hiç şaşırmadım nedense...Erkenmi evlendin ben 17yasimda kactim 19yasinda kizim var
Maşallah kaçan kaçanasenin kadar erken olmamış bak ama kaderimiz bir. bende ailem istemedi senin gibi bir kaçış öyküsüyle sonlandırdım bu işigençlik cesareti şimdi olsa yapamam.
bi An için niye alıntı yaptığımı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?