Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Erkekler konfor seviyor galiba. Denemek, birlikte başarmak güzel şeyler oysa. birlikte yeni bir şehirde yeni bir düzen kurma fikri, hem de fırsatınız da varken bencede çok güzel. Hele ki çocukluğundan beri hayal ettiğin yaşamak istediğin bir şehirken.. Umarım tayinin istediğin gibi güzel ilerler ve hayallerine kavuşursun. sen yazsan ve gitsen eşinde peşinden gelir mi peki? yoksa ayrı hayatlara mı döner iş?

Hazır ürünler güzel olmuyor. Bir beklentimiz yok zaten. Maksat yemedik demeyelim.
Bende hiç yemedim valla ama midem de nedense almıyor. iki kere oğlum istedi diye aldım tadına bakayım dedim onu bile canım istemedi ama oğlum seviyor al diyor da ben almıyorum

onun niyeti yok. benim bu iş uzun zamandir aklımda. hatta bu atama tercihleri yazarken eskişehire yazacaktim Babam yüzünden.. bilecik bilecik. yoksa ilk sira Esikşehire yazacaktim Babam burada ne var diyor. çok kavga ettim tercih yaparken

bence çocuklarinin işine hiç karışmamalı hayalleri varsa hiç engellenmemeli.. ben bunu kızıma yapmamaya çalışacagim Eşimin babam gibi olacagi çok kesin..
istekleri hayalleri varsa bence peşinden gitsinler. benim olmadi kızımın olsun bahti açık olsun inşallah.

Hayatımıza ne kadar çok müdahale ettiriyoruz aslında. sonradan da işte pişmanlıklar geliyor. bence başkalarının mutluluğunu bir kenara bırak ve tercihini istediğin gibi yap. eşin ne iş yapıyor? o da tayinle gelebilir mi yoksa yeniden iş mi bulacak peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…