- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Yada klozete oturunca ayağının altına tabure de alabilirCanım birde klozet kullanıyorsan eğer eski tip tuvaletlerde beklemeyi dene. çünkü pelvik taban kasları eski tip tuvaletlerde daha çok kasları çalıştırıyor. destekler seni belki.
Bencede uzaklaşmak iyi gelir evet insan ailesinden uzaklaşmak istemiyor ama bazen gerekiyor diye düşünüyorum.Tayin iste şansını denemelisin belki olur eşinden mecburen gel
onun hiç niyeti yok
Hazır ürünler güzel olmuyor. Bir beklentimiz yok zaten.Bengisu sanki yemeseniz de olur gibi demiş ama ...bir gün deneyelim olmadı
Eksin çok güzel tebrik ederim canım listeye hosgeldinÖnce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550
Eki Görüntüle 2804541
Zipzip-
E Elif_Eylul
Selensu ablaBengisu sanki yemeseniz de olur gibi demiş ama ...bir gün deneyelim olmadı
Ooo eksin cok guzel canimÖnce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550
Eki Görüntüle 2804541
Zipzip-
E Elif_Eylul
Erkekler konfor seviyor galiba. Denemek, birlikte başarmak güzel şeyler oysa. birlikte yeni bir şehirde yeni bir düzen kurma fikri, hem de fırsatınız da varken bencede çok güzel. Hele ki çocukluğundan beri hayal ettiğin yaşamak istediğin bir şehirken.. Umarım tayinin istediğin gibi güzel ilerler ve hayallerine kavuşursun. sen yazsan ve gitsen eşinde peşinden gelir mi peki? yoksa ayrı hayatlara mı döner iş?Ben konuştum onunla ama onun burada rahatı iyi olacağı burası kadar iyi yaşamayacağını düşünüyor.
Evet kaynanamla alt üstlüyüm annem babam burada ( onların esk de gitme niyetleri yok )
Çocukluğumdan beri babama Eskişehir’e gidelim kaç defa demişim babam hiç tınlamadı)
Sonra burada tanıştım evlendim Eşim Bilecikli neredeyse 30 senedir Bilecik’teyim ama bendeki Memleket sevdası
Eskişehir’e çok aşık biriyim gitmek istiyorum ama tayin oraya çıkmayabilir Haziran ayındaki tayin işlemlerim var 3 ay inceleyip düşünmeliyim iyice
Aa evet bunu da duymuştum. doğrusun canımYada klozete oturunca ayağının altına tabure de alabilir
Selensunun menusunde vardi sanki onu soyluyolar sandimYok dogru yazmis canim noodle konusu bu
Harikasın canımm. tebriklerÖnce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550
Eki Görüntüle 2804541
Zipzip-
E Elif_Eylul
Günaydın canım ❤Günaydın 6 .takımın azimli kızları
Birazdan tartlip geliyorum
Bende hiç yemedim valla ama midem de nedense almıyor. iki kere oğlum istedi diye aldım tadına bakayım dedim onu bile canım istemedi ama oğlum seviyor al diyor da ben almıyorumHazır ürünler güzel olmuyor. Bir beklentimiz yok zaten.Maksat yemedik demeyelim.
onun niyeti yok. benim bu iş uzun zamandir aklımda. hatta bu atama tercihleri yazarken eskişehire yazacaktim Babam yüzünden.. bilecik bilecik. yoksa ilk sira Esikşehire yazacaktim Babam burada ne var diyor. çok kavga ettim tercih yaparkenErkekler konfor seviyor galiba. Denemek, birlikte başarmak güzel şeyler oysa. birlikte yeni bir şehirde yeni bir düzen kurma fikri, hem de fırsatınız da varken bencede çok güzel. Hele ki çocukluğundan beri hayal ettiğin yaşamak istediğin bir şehirken.. Umarım tayinin istediğin gibi güzel ilerler ve hayallerine kavuşursun. sen yazsan ve gitsen eşinde peşinden gelir mi peki? yoksa ayrı hayatlara mı döner iş?
Günaydın hadi gel bekliyoruz heyecanlaGünaydın 6 .takımın azimli kızları
Birazdan tartlip geliyorum
Hayatımıza ne kadar çok müdahale ettiriyoruz aslında. sonradan da işte pişmanlıklar geliyor. bence başkalarının mutluluğunu bir kenara bırak ve tercihini istediğin gibi yap. eşin ne iş yapıyor? o da tayinle gelebilir mi yoksa yeniden iş mi bulacak pekionun niyeti yok. benim bu iş uzun zamandir aklımda. hatta bu atama tercihleri yazarken eskişehire yazacaktim Babam yüzünden.. bilecik bilecik. yoksa ilk sira Esikşehire yazacaktim Babam burada ne var diyor. çok kavga ettim tercih yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?