Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin canim Allah yardimciniz olsun acil şifalar diliyorum babana

Günaydın canım babanin iyi olmasina sevindim

Doğru yaparsın canım kızına yapmamaya çalış. Bende hiç hayal ettiğim bir çocukluk ve gençlik yaşamadım. ailem hep baskıcıydı. arkadaşıma gitmeme bile izin yoktu. hatırlıyorum da ilkokulda doğum günü partileri olurdu davet ederlerdi annem göndermezdi. bir arkadaşımın doğum gününe gittim o zamanlar ağlaya ağlaya izin aldım. onda da annem yarım saat izin vermişti. yürüyerek git gel zaten o zaman doluyordu ama koşarak gittim 15 dakika oturdum koşarak eve geldim hiç unutmam. üniversite konusunda da öyle. ailem çalışıp destek olmamı bekledi onlara. çok iyi bölümleri kazanabilirdim, liseyi burslu okudum başarılı olduğum için, 2 yıl ücretsiz dersaneye gittim sınavlarında dereceye girdiğim için, o zamanlar 400 küsürlerde üni. puanım vardı ama ailem ayrı şehirde tek başıma ne işler karışıtırırım kafasında olduğu için ona da gidemedim. aöf yazdım vs. saçma sapan bir hayat yaşadım. ömür geçip gidiyor. keşke dur diyebilsek birilerine. karışma bana artık yeter diyebilsek.

Günaydın kızlar Zipzip- tartım +500 gramım adetim tabiki ödem de vardır ama motivemi kaybettim hareketten kaçındım gebelik şüphelerimden dolayı diyeti layıkıyla yerine getiremedim 2 haftadır özür diliyorum kendimden ve sizlerden hemen dönüyorum mod on inşallah

Eklentiler

• 92C30E96-726D-4220-9093-F51C50D9B27B.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…