- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
ne varki fotomda
Gunaydin canim Allah yardimciniz olsun acil şifalar diliyorum babanaCanlarım günaydın. Malesef tartılma olmadı bugün erkenden hastaneye geldim. Dün anjio oldu babam çok şükür iyi atlattı şimdilik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun. Bol eksili günleriniz olsun
Yaşlanıyorum sanırım hiç farkında değilimGecen hafta icin 71.3 yazmissin 71.4 mus eksin 800 gram oldu canım
Bakmak istemiyorum gözum kamasiyone varki fotomda
Günaydın canım babanin iyi olmasina sevindimCanlarım günaydın. Malesef tartılma olmadı bugün erkenden hastaneye geldim. Dün anjio oldu babam çok şükür iyi atlattı şimdilik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun. Bol eksili günleriniz olsun
Doğru yaparsın canım kızına yapmamaya çalış. Bende hiç hayal ettiğim bir çocukluk ve gençlik yaşamadım. ailem hep baskıcıydı. arkadaşıma gitmeme bile izin yoktu. hatırlıyorum da ilkokulda doğum günü partileri olurdu davet ederlerdi annem göndermezdi. bir arkadaşımın doğum gününe gittim o zamanlar ağlaya ağlaya izin aldım. onda da annem yarım saat izin vermişti. yürüyerek git gel zaten o zaman doluyordu ama koşarak gittim 15 dakika oturdum koşarak eve geldim hiç unutmam. üniversite konusunda da öyle. ailem çalışıp destek olmamı bekledi onlara. çok iyi bölümleri kazanabilirdim, liseyi burslu okudum başarılı olduğum için, 2 yıl ücretsiz dersaneye gittim sınavlarında dereceye girdiğim için, o zamanlar 400 küsürlerde üni. puanım vardı ama ailem ayrı şehirde tek başıma ne işler karışıtırırım kafasında olduğu için ona da gidemedim. aöf yazdım vs. saçma sapan bir hayat yaşadım. ömür geçip gidiyor. keşke dur diyebilsek birilerine. karışma bana artık yeter diyebilsek.bence çocuklarinin işine hiç karışmamalı hayalleri varsa hiç engellenmemeli.. ben bunu kızıma yapmamaya çalışacagim Eşimin babam gibi olacagi çok kesin..
istekleri hayalleri varsa bence peşinden gitsinler. benim olmadi kızımın olsun bahti açık olsun inşallah.
Eksin cok guzel canim tebrik ederim
ay bende diyecektim ya gözüm bozuldu sandım resimi odaklamaya görmeye çalışıyorum sonradan anladım
Gunaydin canim kolay gelsinGünaydın❤ maşallah herkesin eksi olması çok güzel
Bebeğimin aşısı var bugün ve ustalarda çalışıyor firsat buldukça giricem
Teşekkür ederim canım kaptanımEksin çok güzel tebrik ederim canım listeye hosgeldin
Hedefin icin 49 demissin onu az yukseltelim mi sonra düşürürüz ne dersin
Tebrikler canım harikasın
ay bende diyecektim ya gözüm bozuldu sandım resimi odaklamaya görmeye çalışıyorum sonradan anladımWilma11
Sağol canımHarikasın canımm. tebrikler
Amanin eksiyle gelmis
Bir buçuk aydır bu takımdayım tek bir hafta artı geldimAmanin eksiyle gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?