Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haydi toparlanma zamani canim sen yaparsin

Bende günlük 1 kupa içiyorum wc sorunu yaşamıyorum
Eksin çok güzel tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 93.1
Bu hafta 91.5
Fark -1.6
Eki Görüntüle 2804552
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Günaydın❤ maşallah herkesin eksi olması çok güzel
Bebeğimin aşısı var bugün ve ustalarda çalışıyor firsat buldukça giricem
Günaydın canım kolay gelsin
Teşekkür ederim canım kaptanım olur tabi yani 55 ilk hedefim onu yapabilirsin sen de uygun görürsen
Tamam canım 55 yaziyorum
Geçen cuma 65.55
Bu cuma =64.65
-900
Yüzde 1.372
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Moralini bozma canim hadi toparlan ve daha zayif hamile olabilmek icin elinden geleni yap

ah canim benim hepimiz başkalarinin hayatini yaşamisiz. elalem ne derse o. kurali. bende öle yaşadım babam hep yakın olsun derdi.ünv de yakın bi ilçede okudum kız çocuklara farklı gözüyle bakıyolar. başlarina bişey gelmesinden korktuklari için.
kız çocuklarina bu kadar sıkmamalıydı. ama haberlerde kadin ölümleri çok olunca insanlarin endişeleri çok artiyor. yinede haklılar ama istekleri hayalleri engellenmemeliydi.
bence hayaliniz varsa peşinden git. bırakma derim.
ulaştığında eminimki insanin bundan büyük mutluluk yoktur..
hep içimizi tutuyoruz patlıyoruz. olmuyor. ben çok düşündüm herşeyi çok düşünüyorum.
kızıma bunlari yaşatmamaya çalışacagim diyorum. onun kendine korumasi gerektiğini şimdiden öğretmeye çalışıyorum. tanimadığı biriler seni öptürme diyorum. anlatiyorum güzellikle. dinleyecek mi onu bilmiyorum.

Ben de takıntılıyım işte her şey yerinde olacak da pek mümkün olmuyor 3 çocuk ve eşimle ben de olduğu kadar dedim artık kendime ...
Allah bize kolaylık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…