- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
Geçmiş olsun,babanıza Allah tan şifa dilerimCanlarım günaydın. Malesef tartılma olmadı bugün erkenden hastaneye geldim. Dün anjio oldu babam çok şükür iyi atlattı şimdilik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun. Bol eksili günleriniz olsun
Şaşkınım inan. Benim çocuğum yok ama alt kattan gelen çocuk sesleri, koşmaları o kadar hoşuma giderki. Ne güzel bu evde hayat var derim. Ama bende gece 12 den sonra süpürge açan, gecenin sessizliğinde bağırıp çağıran komşuya sinir oluyorum.evet canım maalesef. ses var diye şikayet ediyor. rezillik yani sürekli.
Başlangıçın hayirli olsun canim guzel eksilerle gelirsin insallah hedefine ulasirsinEki Görüntüle 2804613
Selamlar hanımlar,eksilerinizden dolayı tebrik ederim.Sıcak karşılamanız içinde tekrar teşekkürler hepinize
Görmedim töbe töbe iyi olmuş görmemem içerikHeeee manyak oydu ucurmus mune zaten çarpmis
İnşallah hep beraber varalım hedefeBaşlangıçın hayirli olsun canim guzel eksilerle gelirsin insallah hedefine ulasirsin
Görmedim töbe töbe iyi olmuş görmemem içerikAllah akıl versin
daha görülmedi ki dosyası bile çıkmıyor hala e devlette. zaten 2 yıl kadar sürebiliyormuş süreç. yandım ki yandım yani.
Acayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
kendileri nasıl makine çalıştırıyo mu?bende anlamıyorum ama istemiyor. bulaşık makinesi çamasır makinesi süpürge açamıyorum akşamları. bela oldu başımıza inan. ama o bize diyor müstakil eve gidin diye. hayır bide 9 dan sonra asla yapmazdım eskidende. 7 gibi halletmeye çalışırdım süpürge işini. yani işten eve gelir gelmez. ama ona bile tahammülü yok oysaki hızlıca geçicem üstünen akşam vakti detaylı temizlik yapacak değilim ya.. ahh ahh
Darısı bize olur insallahAllah komşununda hayırlısını versin gerçekten zor benim kızımda çok hareketliydi aşagıdaki teyzenin kulagı az duyuyordu düşün onu bile çıldırttı.Her gördüğümde kusura bakma derdim eşim söyleme dedi çocuk bu yapacak onuda torunları gelince aglıyorlar sürekli biz nasıl idare ediyorsak oda idare etsin diyince bende bidaha demedim çocuk işte teyze kızıyorum ama anlatamıyorum dedim.Nasıl dua ettiyse başka ev aldık :)
Tebrik ederimAcayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
Yokmu oldun naptınÇok güzel eksiler gördüm ben
Bana daBu aralar bana uyku yetmiyor çok uykum var
kim o ya4.700 veren var
Yok kız takımda güzel eksi gördüm diyorum yoksa ben her zamanki gibi artıdayımYokmu oldun naptın
Bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?