Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ya Inan her gün supuruyorum. Evde büyük ama yok ertesi gün yine aynı.bu sabah tuvaleti oğlana yikattim. Eşarbımi ona utulettim.mutfagi süpürdü mercimek çorbası yaptım onu robottan çekti baya işime yaradı o acelede. Apartman olunca da zor bizimkisi aile binası yabancı yok rahatiz.

Allah yardımcınız olsun
Ben bunu çok düşündüm biliyormusun baya düşündüm
Ama Eskişehir’e olmayacağı gayet iyi bliıyorum
Ben sizi Antalyalı sanıyordum sizi
Yok canim 5 sene oldu buraya geleli..esim sivaslı ben konyaliyim..copsuz uzumuz burda...en yakında annem oda 4 saat uzaklikta

aile binaları da işte her an biri gelecek diye sıkıntı ama ne güzel oğluşunla halletmişsiniz. elinize sağlık

Geçen cuma : 89.3
Güncel : 88.3
Yüzde 1.19

Eki Görüntüle 2804499

Eki Görüntüle 2804502 günaydın geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.1
Fark - 1 kg

Geçen cuma 65.05
Bugün 64.20
-850
Tebrikler kıslar
InsaAllah tezden çıktı diye de müjde verirsin canım tekrar geçmiş olsun
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 93.1
Bu hafta 91.5
Fark -1.6
Eki Görüntüle 2804552
Tebrikler canım
Ben de takıntılıyım işte her şey yerinde olacak da pek mümkün olmuyor 3 çocuk ve eşimle ben de olduğu kadar dedim artık kendime ...
Allah bize kolaylık versin...
Aminnnnn

Tebrikler kıslar hepimize

daha görülmedi ki dosyası bile çıkmıyor hala e devlette. zaten 2 yıl kadar sürebiliyormuş süreç. yandım ki yandım yani.
ne diye şikayet ediyor insan evde mi süpürmeyecek çocuklar hiç mi oynamayacak anlamıyorum madem katlanamıyor müstakil evde otursun.Çok sinir oluyorum nöbetli çalışan olur o zaman rica eder eve gelince uyumak istiyorum diye yukarda oturanda anlayışlı olur o zamanlar idare edilir.

Napsin çocuklar insallah su hastalık biterde herkes rahat eder. Çok zor oldu böyle durumlarda . Maşallah oğlunda o sorumluluk bilincinde. Her çocuk durmaz oyle

Nasıl yani,süpürge açınca kapıya polismi geliyor. Komşunun hayırlısı versin rabbim.

bende anlamıyorum ama istemiyor. bulaşık makinesi çamasır makinesi süpürge açamıyorum akşamları. bela oldu başımıza inan. ama o bize diyor müstakil eve gidin diye. hayır bide 9 dan sonra asla yapmazdım eskidende. 7 gibi halletmeye çalışırdım süpürge işini. yani işten eve gelir gelmez. ama ona bile tahammülü yok oysaki hızlıca geçicem üstünen akşam vakti detaylı temizlik yapacak değilim ya.. ahh ahh

Canım çok geçmiş olsun Umarım hemencecik iyileşir

Allah komşununda hayırlısını versin gerçekten zor benim kızımda çok hareketliydi aşagıdaki teyzenin kulagı az duyuyordu düşün onu bile çıldırttı.Her gördüğümde kusura bakma derdim eşim söyleme dedi çocuk bu yapacak onuda torunları gelince aglıyorlar sürekli biz nasıl idare ediyorsak oda idare etsin diyince bende bidaha demedim çocuk işte teyze kızıyorum ama anlatamıyorum dedim.Nasıl dua ettiyse başka ev aldık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…