- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Ya Inan her gün supuruyorum. Evde büyük ama yok ertesi gün yine aynı.bu sabah tuvaleti oğlana yikattim. Eşarbımi ona utulettim.mutfagi süpürdüBana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.
Geçmişini bende okuyamıyorum2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor dayamışlar 10 sayfa
Yok canim 5 sene oldu buraya geleli..esim sivaslı ben konyaliyim..copsuz uzumuz burda...en yakında annem oda 4 saat uzakliktaAllah yardımcınız olsun
Ben bunu çok düşündüm biliyormusun baya düşündüm
Ama Eskişehir’e olmayacağı gayet iyi bliıyorum
Ben sizi Antalyalı sanıyordum sizi
aile binaları da işte her an biri gelecek diye sıkıntı ama ne güzel oğluşunla halletmişsiniz. elinize sağlıkYa Inan her gün supuruyorum. Evde büyük ama yok ertesi gün yine aynı.bu sabah tuvaleti oğlana yikattim. Eşarbımi ona utulettim.mutfagi süpürdümercimek çorbası yaptım onu robottan çekti baya işime yaradı o acelede. Apartman olunca da zor bizimkisi aile binası yabancı yok rahatiz.
Tebrikler kıslarGeçen cuma 65.05
Bugün 64.20
-850
InsaAllah tezden çıktı diye de müjde verirsin canım tekrar geçmiş olsunCanlarım günaydın. Malesef tartılma olmadı bugün erkenden hastaneye geldim. Dün anjio oldu babam çok şükür iyi atlattı şimdilik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun. Bol eksili günleriniz olsun
Tebrikler canım
AminnnnnBen de takıntılıyım işte her şey yerinde olacak da pek mümkün olmuyor 3 çocuk ve eşimle ben de olduğu kadar dedim artık kendime ...
Allah bize kolaylık versin...
Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
Hangisini isterseniz yazabilirsiniz
Tebrikler kıslar hepimizeAcayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
ne diye şikayet ediyor insan evde mi süpürmeyecek çocuklar hiç mi oynamayacak anlamıyorum madem katlanamıyor müstakil evde otursun.Çok sinir oluyorum nöbetli çalışan olur o zaman rica eder eve gelince uyumak istiyorum diye yukarda oturanda anlayışlı olur o zamanlar idare edilir.daha görülmedi ki dosyası bile çıkmıyor hala e devlette. zaten 2 yıl kadar sürebiliyormuş süreç. yandım ki yandım yani.
Napsin çocuklar insallah su hastalık biterde herkes rahat eder. Çok zor oldu böyle durumlarda . Maşallah oğlunda o sorumluluk bilincinde. Her çocuk durmaz oyleBiz hic bakiciya vermeden buyuttuk çocukları...nevşehirde esimle donusumlu baktik..burdada kizda ucretsiz izin aldim kendim baktim..simdi bide korona var..kime guvenip kimi eve alıcaz...oglum 9 yasinda kizda 5 e geldi...Allaha emanet alisiyor abisi kardeşiyle duruyo evde mecbur kalinca
Nasıl yani,süpürge açınca kapıya polismi geliyor. Komşunun hayırlısı versin rabbim.Bana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.
bende anlamıyorum ama istemiyor. bulaşık makinesi çamasır makinesi süpürge açamıyorum akşamları. bela oldu başımıza inan. ama o bize diyor müstakil eve gidin diye. hayır bide 9 dan sonra asla yapmazdım eskidende. 7 gibi halletmeye çalışırdım süpürge işini. yani işten eve gelir gelmez. ama ona bile tahammülü yok oysaki hızlıca geçicem üstünen akşam vakti detaylı temizlik yapacak değilim ya.. ahh ahhne diye şikayet ediyor insan evde mi süpürmeyecek çocuklar hiç mi oynamayacak anlamıyorum madem katlanamıyor müstakil evde otursun.Çok sinir oluyorum nöbetli çalışan olur o zaman rica eder eve gelince uyumak istiyorum diye yukarda oturanda anlayışlı olur o zamanlar idare edilir.
evet canım maalesef. ses var diye şikayet ediyor. rezillik yani sürekli.Nasıl yani,süpürge açınca kapıya polismi geliyor. Komşunun hayırlısı versin rabbim.
Ay migicim sorma bunların çenesi düşmüşGeçmişini bende okuyamıyorumsayfa çok hızlı ilerliyor
Migiye laf yetistircegine okuyup bitirAy migicim sorma bunların çenesi düşmüş
Canım çok geçmiş olsunCanlarım günaydın. Malesef tartılma olmadı bugün erkenden hastaneye geldim. Dün anjio oldu babam çok şükür iyi atlattı şimdilik. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun. Bol eksili günleriniz olsun
Bitirdim Bi kereMigiye laf yetistircegine okuyup bitir
Yuhhhhh okadarmiBitirdim Bi keredudiş günlüğünü okucam daha 300 sayfa
Yok kız görmedimYuhhhhh okadarmi
Aksam +18 vardi gordunmu
Allah komşununda hayırlısını versin gerçekten zor benim kızımda çok hareketliydi aşagıdaki teyzenin kulagı az duyuyordu düşün onu bile çıldırttı.Her gördüğümde kusura bakma derdim eşim söyleme dedi çocuk bu yapacak onuda torunları gelince aglıyorlar sürekli biz nasıl idare ediyorsak oda idare etsin diyince bende bidaha demedim çocuk işte teyze kızıyorum ama anlatamıyorum dedim.Nasıl dua ettiyse başka ev aldık :)bende anlamıyorum ama istemiyor. bulaşık makinesi çamasır makinesi süpürge açamıyorum akşamları. bela oldu başımıza inan. ama o bize diyor müstakil eve gidin diye. hayır bide 9 dan sonra asla yapmazdım eskidende. 7 gibi halletmeye çalışırdım süpürge işini. yani işten eve gelir gelmez. ama ona bile tahammülü yok oysaki hızlıca geçicem üstünen akşam vakti detaylı temizlik yapacak değilim ya.. ahh ahh
Heeee manyak oydu ucurmus mune zaten çarpmisYok kız görmedimkonu ne o ekmekli varmış diyorlardı okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?