- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
RAbbim sana da kısa zamanda nasip etsin canım inşallah. gece ses yapanlara bende gıcığımŞaşkınım inan. Benim çocuğum yok ama alt kattan gelen çocuk sesleri, koşmaları o kadar hoşuma giderki. Ne güzel bu evde hayat var derim. Ama bende gece 12 den sonra süpürge açan, gecenin sessizliğinde bağırıp çağıran komşuya sinir oluyorum.
Ara bul migi burda söyleyememkim o ya
Dedim ben size gördüm diye bugün bende açlık orucu yapayım bariValla ölmemis vermis
Evet canım ya. olsun sorun değil okuma çok sayfa oldu zatenapartman davasi mi bu? kusura bakma geçmişini hiç okuyamadim.
Benim gaz bitti valla yukleme yapcamYok kız takımda güzel eksi gördüm diyorum yoksa ben her zamanki gibi artıdayımsporda yapasım yok bacaklarım agrıyor hadi beni bi gazlayın abla sende gazlan yoksa takılcan öyle
Tek bir kadın, öğretmen. 30 lu yaşlarda. tv sesi çok geliyor bir de müzik sesi başka sesini duymuyorum. ama evler eski üst katın sesi olduğu gibi bende mesela.kendileri nasıl makine çalıştırıyo mu?
bence hiç sessiz kalma.
Haftaya 81lerle gelceksin ozaman migi okeyrakipsiz ortisiz bölesi iyiyim.
Bence de yüklenelim sana olmucak böyleBenim gaz bitti valla yukleme yapcam
O hala eva yapiyo sanirimBence de yüklenelim sana olmucak böyleCordelia sen tartıldım mı merak ettim eva sana ne kadar eksi getirdi bu hafta acaba
Yeter kız yapmasın aç mı yapıyor şimdi sporuO hala eva yapiyo sanirim
Yapiyodur baksana yok ortadaYeter kız yapmasın aç mı yapıyor şimdi sporu
Eksin çok güzel tebrik ederim canımAcayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
Süpersin canım haftaya 54 ler gelecek gibi
Bir kahvalti yapayim dedim 5 sayfa birikmisZalımlarsayfa 88deydi bıraktığım da 99 ne cuma günleri az konuşun
Baslangicin hayirli olsun canim haftaya guzel eksilerle bekliyoruzEki Görüntüle 2804613
Selamlar hanımlar,eksilerinizden dolayı tebrik ederim.Sıcak karşılamanız içinde tekrar teşekkürler hepinize
Tartilmadim canım. Regli olduğum için korkuyorum. İnşallah eksi çıkarım.Bence de yüklenelim sana olmucak böyleCordelia sen tartıldım mı merak ettim eva sana ne kadar eksi getirdi bu hafta acaba
Kahvaltı yapmaya bile fırsat vermiyor bu hatunlar kaptanımEksin çok güzel tebrik ederim canım
Süpersin canım haftaya 54 ler gelecek gibi
Bir kahvalti yapayim dedim 5 sayfa birikmis
Baslangicin hayirli olsun canim haftaya guzel eksilerle bekliyoruz
İnşaallahTartilmadim canım. Regli olduğum için korkuyorum. İnşallah eksi çıkarım.
Oh oh maşallah 7lerden hızla geçiş yapmışsın canım tebrik ederimGeçen cuma :70.25
Bu cuma:68.65
Fark:1,6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?