Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çok zor valla Allah yardımcınız olsun .
Amin...canim koronoda iyice rezil olduk...annem kardesimin kızına bakıyo gelemiyo yanimiza...kayn şeker tansiyon korkup cagiramiyoz...rabbim saglikla bu
Gunleri atlatmayi nasip etsin

Amin...canim koronoda iyice rezil olduk...annem kardesimin kızına bakıyo gelemiyo yanimiza...kayn şeker tansiyon korkup cagiramiyoz...rabbim saglikla bu
Gunleri atlatmayi nasip etsin
İnsanin yakınında büyük olması çok iyi ee bende şimdi hastaneye gidiyorum kayınvalidem olmasa çocukları kime birakicaktim . Büyük şans bence bu . Güvenilir bakıcı yokmu cevrede ..

İnsanin yakınında büyük olması çok iyi ee bende şimdi hastaneye gidiyorum kayınvalidem olmasa çocukları kime birakicaktim . Büyük şans bence bu . Güvenilir bakıcı yokmu cevrede ..
Biz hic bakiciya vermeden buyuttuk çocukları...nevşehirde esimle donusumlu baktik..burdada kizda ucretsiz izin aldim kendim baktim..simdi bide korona var..kime guvenip kimi eve alıcaz...oglum 9 yasinda kizda 5 e geldi...Allaha emanet alisiyor abisi kardeşiyle duruyo evde mecbur kalinca

Allah yardımcınız olsun
Ben bunu çok düşündüm biliyormusun baya düşündüm
Ama Eskişehir’e olmayacağı gayet iyi bliıyorum
Ben sizi Antalyalı sanıyordum sizi

hep öyle olur hava iyi dersin üşürsünn, soğuk der kalın giyersin yanarsın. kaderimiz bu
Sabah evde oturdum oturdum erken de kalktım oysa saate bı baktım 09.30 resmen ışık hızıyla topladim evi . Kayinvalidem de sağolsun evi inceler bu huyunuda hiç sevmiyorum ama . Kadın resmen toz gormek icin yerlere bakiyo . Eve gidince de soyler bir bir

Benim kızlarımda evde biri 8 yaşına girecek diğeri 5 e idare ediyoruz.evde kameralar var telefon var bişey olunca arıyorlar eşimin çalıştıgı yerle evimiz 5 dklık mesafede o gidiyor öğlenleri

Bana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.

Mahkeme nasıl sonuçlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…