- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Amin...canim koronoda iyice rezil olduk...annem kardesimin kızına bakıyo gelemiyo yanimiza...kayn şeker tansiyon korkup cagiramiyoz...rabbim saglikla buÇok zor valla Allah yardımcınız olsun .
Ay evet insan başkasının hatırlamasını istiyor böyle günlerde. umarım hatırlar herkesCanım valla kimseye bişey demedim bakalım hatırlayan olackmi ? Ben pasta almam
tebrik ederim canımmm
Amin...canim koronoda iyice rezil olduk...annem kardesimin kızına bakıyo gelemiyo yanimiza...kayn şeker tansiyon korkup cagiramiyoz...rabbim saglikla bu
Gunleri atlatmayi nasip etsin
Bakacaz yarın gorcezAy evet insan başkasının hatırlamasını istiyor böyle günlerde. umarım hatırlar herkes
Zalim bunlar kardes çok fenalar çeneleri düşesicilerZalımlarsayfa 88deydi bıraktığım da 99 ne cuma günleri az konuşun
hep öyle olur hava iyi dersin üşürsünn, soğuk der kalın giyersin yanarsın. kaderimiz buHastaneye yetisicem diye kahvaltıda yapamadım basım dönüyor bide kaban giydim evdede koşturdum evi toplicam diye bunaldım şuan havada acıyo sansima
Biz hic bakiciya vermeden buyuttuk çocukları...nevşehirde esimle donusumlu baktik..burdada kizda ucretsiz izin aldim kendim baktim..simdi bide korona var..kime guvenip kimi eve alıcaz...oglum 9 yasinda kizda 5 e geldi...Allaha emanet alisiyor abisi kardeşiyle duruyo evde mecbur kalincaİnsanin yakınında büyük olması çok iyi ee bende şimdi hastaneye gidiyorum kayınvalidem olmasa çocukları kime birakicaktim . Büyük şans bence bu . Güvenilir bakıcı yokmu cevrede ..
sağol canım bende içicem artık Senide tebrik ederim mezuniyetine az kaldıBende günlük 1 kupa içiyorum wc sorunu yaşamıyorum
Eksin çok güzel tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun
Allah yardımcınız olsunBiz antalyada da yasıyoruz kimsemiz yok..esimle en buyuk sıkıntımiz bu okullar varken iyi ama şimdi kimiz evde kimimiz okulda derslermizi ayarlamaya çalışıyoruz..hast.oldularmi bakacak yok...seminerlerde cocuklari tek evde biraktik gittik..aklimiz kaliyo eve kamera aldik surekli bakiyoruz tembihliyoruz...insana anne baba cocugu olunca daha cok.lazim oluyor mus onu anladim...
2 dk yalnız bırakmaya gelmiyor dayamışlar 10 sayfaZalim bunlar kardes çok fenalar çeneleri düşesiciler
Sabah evde oturdum oturdum erken de kalktım oysa saate bı baktım 09.30 resmen ışık hızıyla topladim evi . Kayinvalidem de sağolsun evi inceler bu huyunuda hiç sevmiyorum ama . Kadın resmen toz gormek icin yerlere bakiyo . Eve gidince de soyler bir birhep öyle olur hava iyi dersin üşürsünn, soğuk der kalın giyersin yanarsın. kaderimiz bu
Benim kızlarımda evde biri 8 yaşına girecek diğeri 5 e idare ediyoruz.evde kameralar var telefon var bişey olunca arıyorlar eşimin çalıştıgı yerle evimiz 5 dklık mesafede o gidiyor öğlenleriBiz hic bakiciya vermeden buyuttuk çocukları...nevşehirde esimle donusumlu baktik..burdada kizda ucretsiz izin aldim kendim baktim..simdi bide korona var..kime guvenip kimi eve alıcaz...oglum 9 yasinda kizda 5 e geldi...Allaha emanet alisiyor abisi kardeşiyle duruyo evde mecbur kalinca
Bana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.Sabah evde oturdum oturdum erken de kalktım oysa saate bı baktım 09.30 resmen ışık hızıyla topladim evi . Kayinvalidem de sağolsun evi inceler bu huyunuda hiç sevmiyorum ama . Kadın resmen toz gormek icin yerlere bakiyo . Eve gidince de soyler bir bir
Mahkeme nasıl sonuçlandıBana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.
daha görülmedi ki dosyası bile çıkmıyor hala e devlette. zaten 2 yıl kadar sürebiliyormuş süreç. yandım ki yandım yani.Mahkeme nasıl sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?