Çok kolay kilo verebilen bir bünyem yok ama deneyeceğim :) hoşbulduk tatlımAramıza hosgeldiniz kilonuz fazla.degilmis hemencecik verirsiniz
Valla yaris yapalim da katilim cok az oluyor canim nasil cozsek bu durumuZipzip- Kaptanım iyi bir spor yarışı yapsak valla böyle de olmuyor elim kolum kalkmıyor spor yapınca daha iyi oluyorum aslında
Gunaydin canım tarti bildirimini notlu yapabilmen mümkün müMerhabalar günaydın
Tartı günü
Bunu sabah işe gitmeden çekmiştim.Gunaydin canım tarti bildirimini notlu yapabilmen mümkün mü
Listeye girmek istediginde notsuz bidlirimler gecersiz sayiliyor
bendede ayni muzrabim..Enerjim öyle düşük ki. Dr randevum var. Hala yataktayim.
Bence cok guzel eksin canim tebriklerEki Görüntüle 2804646
geçen hafta 104.8
Bu hafta 103.8
Fark-1
Dün 103.6 idim regli olacağım bu gün yarın ondan diye düşündüm bu artı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Haftaya o sekilde bildirim yaparsin canımBunu sabah işe gitmeden çekmiştim.
Nasıl olacak peki?
Eksin guzel tebrik ederim canımEki Görüntüle 2804646
geçen hafta 104.8
Bu hafta 103.8
Fark-1
Zipzip-
E Elif_Eylul
benim kayinvalidem de var. çok pinti bir kadindir. temiz mi degil mi bakar. çalışıyorum şimdi bişi demese de gözleri derSabah evde oturdum oturdum erken de kalktım oysa saate bı baktım 09.30 resmen ışık hızıyla topladim evi . Kayinvalidem de sağolsun evi inceler bu huyunuda hiç sevmiyorum ama . Kadın resmen toz gormek icin yerlere bakiyo . Eve gidince de soyler bir bir
Canım tebrikler eksidesin ama kilo oranına göre daha fazla bile verebilirsin. regl sonrası inşallah daha çok eksi görürsünEki Görüntüle 2804646
geçen hafta 104.8
Bu hafta 103.8
Fark-1
Zipzip-
E Elif_Eylul
Tebrikler canım
Eksin guzel tebrik ederim canım
Metabolizmamı bozdum bence al ver al ver denCanım tebrikler eksidesin ama kilo oranına göre daha fazla bile verebilirsin. regl sonrası inşallah daha çok eksi görürsün
Yiyebilirsin canım afiyet olsunZipzip- kaptanım eşim kır pidesi almış ondan yesem problem olur mu 4\1 i kadar kahvaltıda ekmek yerine
Evet 3,5 kilolar beklenir senden canım. metabolizma çok tuhaf bişey kan sonuçların güzel çıkar inşallahMetabolizmamı bozdum bence al ver al ver denönceden ilk haftalar 3.5 kilo falan gidiyor idi bakalmm kan sonuçlarında belli olur
afiyet olsunZipzip- kaptanım eşim kır pidesi almış ondan yesem problem olur mu 4\1 i kadar kahvaltıda ekmek yerine
Ama ekmek yemiyor idm bu sefer tam bozmamak İçin ekmek de var o da etkilemiş olabilir her hafta 1 gitsin ama hep gitsinEvet 3,5 kilolar beklenir senden canım. metabolizma çok tuhaf bişey kan sonuçların güzel çıkar inşallah
Memnun oldum canım bebişlerini allah bağışlasın ... erken değil değil bunu yazdığın kişide 17 de evlendicanım ben sekreterlik yapıyorum. 27 yaşındayım. 1 tane oğlum var , 1 ay sonra 6 yaşına girecek. evet biraz erken bir evlilik yapmışım bende sonradan fark ettim
al bendende o kadar ama ben kaçmadım tek farkımız buymuşErkenmi evlendin ben 17yasimda kactim 19yasinda kizim var
valla ben kahve yaptırmandan çok o kahveyi tarif bile etmeyip videodan yaptırmana tebrik ediyorum asiyeKocama Türk kahvesi yaptırdım...
Video izleyerek yaptı
canım allah şifasını versin inşallah babacığını size bağışlasınKızlar babam kalp krizi geçirdi. Oradaydım saatlerdir hiçbişey yemedim. Mecburen dışardan yiyecem. Bir kaç gün beni mazur görün. Giremeyebilirim. Çok şükür şimdi iyi ama yoğun bakımda bekliyoruz bizde
ürkütmeyin kuşları ayy çok güldümTatlim ben gidiyorum sen geliyorsun ...tabi ki sen Pirimiz olacaksınboyle böyle adam edeceğiz inşallah. Süt kuzuları siziiii anası kılıklılar bugün kahve, yarın cam sildiririz öbür güne Allah Kerim..acele değil yavaş yavaş ...ürkütmeyelim kuşu
oşgeldiniz istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız inşallahYAŞINIZ: 34
BOYUNUZ:170
KİLONUZ:68
HEDEF KİLONUZ:58
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: planlama mühendisi
ÇOCUK SAYISI:yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: tüp bebek tedavilerinden kalan hormon fazlalığı
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: çikolata kisti
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: eski kiloma geri dönmek istiyorum
listeye girişin hayırlı olsun canımYa onu bilmiyordum anladım kaptanımçok sevindim bu duruma ben de yarın listedeyim yupiiiii
vallahi çok emeğin geçti bizlere hakkını helal et ellerine sağlık elifimBugun bildirim yaptim bana o bildirim yeter canim
Yarin ki tempoya hazir degilim ben
Siz yazip kaciyorsunuz
Tarti bildirimlerini tek tek not aliyorum,fotoğrafda tarihleri kontrol ediyorum,sonra listeyi hazirliyorum
Diger takimlarin tartilarini kontrol ediyorum
Sonuc listelerini de yarin ben hazırlayacağım
valla benimkide aynısı. bide içtiği fincanı vs. biz yerine bazen bilinçli olarak götürmüyorum ertesi akşam gelip görsün diye. görüyo ve kendi kendine söylenerek onu ordan alıyo bir fincanımıda alan olmamış diye.. hem suçlu hem güçlüler... milyon defa dedim ben senin annen değilimmmmmmmmm yok olmayınca olmuyo... benimki bi dönem yapıyo bi dönem bırakıyor. bu ara bırakma dönemini yaşıyo yine...Sen o level a gelememişsin ama bak adam senin bir dediğini iki etmemiş hemen almış ayakkabını
Benimkisi de hep bildiğini okur aslında...
Biraz önce kızım bana ..
Anne ben babama tuvalette sarkisoyleme dedim hala şarkı söylüyor dedi ..
Ben de
Kaç kere söyledim dedim
dört beş kere dedi
Ben de daha 100 kere söylememişsin 100 kere söyle 101. de yine kendi bildiğini yapacak dedim
Gülsem mı ağlasam mı bilemedim...
Mesela tıraş olur ve defalarca söylememe rağmen tıraş köpüğünü dolaba kaldırmaz lavabonun basında durur durur hep ben kaldırırım...
Ay aman neyse söylenmeyeceğim...
ben 17 de kendi isteğimle evlendim ailem küçüksün dedi ama ısrarda etmediler fazla ben istedim die verdiler oldu bittiMaalesef öyle.. çok iyi yerlerde olabilecekken ailem sebep oldu şimdi maaşımı bile alamadığım bir işyerinde sekreterlik yapıyorum. işimi küçümsemiyorum sadece daha iyisi olabilecekken ne oldum diyorum.
İnşallah çocuklarımız hayal ettikleri gibi yaşarlar..
annenlerede kızma onlar haklılar. benimde 21 yaşında bir kızım var. emek emek büyüttüm umudum hevesim her şeyim o benim. kaçması anneyi babayı çok etkiler. hele bide komşu akraba çevreleri genişse kimbilir neler duyuyorlar senin arkandan kaçtığın günlerde....Hayır anlamadılar. hala aynılar. şimdi de evliliğim üzerinde etkili olmaya çalışıyorlar. kardeşlerim bana göre daha rahat ama onlarda istediği gibi değiller. kardeşim var öğretmen oldu çok şükür. nişanlıydı ayrıldı anlaşamadım dedi. üzerinden 2 sene gececek hala burnundan getiriyorlar bizim başımızı öne eğdin diye.. ailenin bilinçli olması en büyük şansı insanın.
hayırlı yaşlar olsun şimdiden canım benim huzurlu yuvanda nice yıllaraEvet geçen dedimya cumartesi doğum günüm diye
o kafar haklısınki... bende kimsesiz büyüttüm ah ne zor ne zor... 2 si bir arada büyüttüm birini ayağımda sallardım birini kollarımda öğlen uyuturken. bidekendimi büyüttüm ben gerçi bende küçüktümBiz hic bakiciya vermeden buyuttuk çocukları...nevşehirde esimle donusumlu baktik..burdada kizda ucretsiz izin aldim kendim baktim..simdi bide korona var..kime guvenip kimi eve alıcaz...oglum 9 yasinda kizda 5 e geldi...Allaha emanet alisiyor abisi kardeşiyle duruyo evde mecbur kalinca
zaten ya kaynana beter olacak illa ya da gelin yani iki iyi çok nadir oda bize denk gelir mi rabbim bilirSabah evde oturdum oturdum erken de kalktım oysa saate bı baktım 09.30 resmen ışık hızıyla topladim evi . Kayinvalidem de sağolsun evi inceler bu huyunuda hiç sevmiyorum ama . Kadın resmen toz gormek icin yerlere bakiyo . Eve gidince de soyler bir bir
bulaşıktamı yıkamayacakmışssın. saat 10 u geçmediği sürece herşeyide yıka gitsin. sen taviz verdikçe saçmalayacak birine benziyor sanki kadın. her akşam saat 7 de makine tutacak değilsin ama haftada 2 kerede idare etsin. etmezsede altta olan o o düşünecek bence sen ona değil o sana mecbur... vicdanın rahatsa hiç takma canım.. ama tabi altta oturmakta zor ayak sesi vs. her saat çekilmez saatlere dikkat etmek burada önemli olan şey sadece bence. allah iyilerle karşılaştırsınbende anlamıyorum ama istemiyor. bulaşık makinesi çamasır makinesi süpürge açamıyorum akşamları. bela oldu başımıza inan. ama o bize diyor müstakil eve gidin diye. hayır bide 9 dan sonra asla yapmazdım eskidende. 7 gibi halletmeye çalışırdım süpürge işini. yani işten eve gelir gelmez. ama ona bile tahammülü yok oysaki hızlıca geçicem üstünen akşam vakti detaylı temizlik yapacak değilim ya.. ahh ahh
yeterki gitsin doğrusun vallaAma ekmek yemiyor idm bu sefer tam bozmamak İçin ekmek de var o da etkilemiş olabilir her hafta 1 gitsin ama hep gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?