- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Haftaya daha guzel olur canimGecen cuma 62.7
Bu cuma 63.3
Fark +600
(Regl oldum dün +1 kilolardaydim ödem çayları.biraz ise yaramis)
Zipzip-
Dedim ya kız artıyım ben takımdaki eksilerden bahsettim benim eksi gelmem için 1hafta birsey yememem lazımSöylesene merak ettim
Günaydın canımMerhabalar günaydın
Tartı günü
Olur bana uyarolsun yine de yapalım herkes istediği kadar katılsın olmaz mı
Dedim ya kız artıyım ben takımdaki eksilerden bahsettim benim eksi gelmem için 1hafta birsey yememem lazım
Reglim cok gecikti normalde 550g yagdan gitmiş bunu bilmek guzel oluyor ciddenHepinizi cok tebrik ederim kizlar cok güzel eksiler var
1 tane nazarligimiz var :)
Baharim senin ödem sorunun var
Haftaya insallah güzel eksi gelir
Sağol canım Allah razı olsun.
Sağol canım amin. Tebrikler çok güzel kilo vermişsin yine. Ben tartılamadım. Bu ara beslenmeye de özen gösteremeyebilirim çünkü sürekli ailemin yanında olacam. Toparlanınca kaldığım yerden devam edeceğim inşallahMucizemsn canım benim yaa haberim yoktu yeni ögrendim okuyamadım mesajları çok geçmiş olsun inşallah babanın durumu iyidir rabbim şifa versin mutlaka haber ver bize çok üzgünüm
Teşekkür ederim kaptanimEksin çok güzel tebrik ederim canım
Süpersin canım haftaya 54 ler gelecek gibi
Bir kahvalti yapayim dedim 5 sayfa birikmis
Baslangicin hayirli olsun canim haftaya guzel eksilerle bekliyoruz
Günaydın ablacım ❤Gunaydinnnn
Güzel bi gün olsun insallah
Afiyet olsun canım Allah kabul etsindünkü menüm
niyetliydim
akşam
1 büyük tabak yoğurt,yarım dilim arpa ekmeği
bol yeşillik, 4 kaşık bulgur pilavı
2 haşlanmış yumurta, domates
ara 1 avuç çiğ fındık hurma karışımı
1.5 lt. elma sirkeli su
spor
40 dk eliptik
300 zıpzıp
Haftaya daha guzel olur canımGecen cuma 62.7
Bu cuma 63.3
Fark +600
(Regl oldum dün +1 kilolardaydim ödem çayları.biraz ise yaramis)
Zipzip-
Olsun canım ben hesapladim not aldimBen yüzdemi hesaplamistim ama açlıktan gözüm dönünce onu yazmayı unutmuşumzor degildi detoks ama Allah var kahvalti yapicam gözüm açıldı resmen
Kuzum benim ödemim oluyor az da değil üstelik 1,5 2 kilo civarı genelde ondan sabah aç tartılsam da gerçek kilom değil o yüzden 55 görmek istemedim hemen mezun olmak daha mantıklı geldi bu hafta mezun olsaydım yine 2,3 saat spor yapmak zorunda kalacaktım.tum mezunlarin ortak kaderi sanirim
Nayirrrrrrr!!! Menu disi degil canim regl olamiyorum emzirdigim icin galiba cok sistim ve wcsiz tartiArtin cok degil ama aktifte degildin cok menu dışı kacamakmi vardi ödem olmus
Eksidesin genede canim
Haftaya daha guzel olacak :)Lifli gidalara dikkat edebilirsin canım bol salata tuket,
Arada kefir ic
Birde o yöntem faydali diye biliyorum keske vaktin olup deneyebilsen
Günaydın canım
Artin cok degil haftaya daha guzel olur ❤
Gunaydin canım ❤
Senin işin gerçekten zor...mezun olarak en iyisini yaptin...Kuzum benim ödemim oluyor az da değil üstelik 1,5 2 kilo civarı genelde ondan sabah aç tartılsam da gerçek kilom değil o yüzden 55 görmek istemedim hemen mezun olmak daha mantıklı geldi bu hafta mezun olsaydım yine 2,3 saat spor yapmak zorunda kalacaktım.
Evet canım yoksa 55 görmek isterdim takımda olsun artık yine görmeye çalışırımSenin işin gerçekten zor...mezun olarak en iyisini yaptin...
Tebrik ederim
Şimdi senin takipçinin
[/QUOTE Teşekkür ederim canım benim
Bana eskiden azimli sıçan dilek derlerdi bu alemdeGaza gelmiyim bikere elimden gelenin en iyisini yaparım
Hiç unutmam bir bayram en yüksek kiloyu vermiştik bir arkadaşımla takım 2nin üzerinde yüzde ile 1.olmustu
Ve şuan Kaptanım arkadaşlarımin desteği ile aynı motivasyonu yakalımArtık kilo vermek çok kolay benim için
İlk defa duydum Allah iyilerle karşılaştırsın cnm Taşınma durumunuz yok mubende anlamıyorum ama istemiyor. bulaşık makinesi çamasır makinesi süpürge açamıyorum akşamları. bela oldu başımıza inan. ama o bize diyor müstakil eve gidin diye. hayır bide 9 dan sonra asla yapmazdım eskidende. 7 gibi halletmeye çalışırdım süpürge işini. yani işten eve gelir gelmez. ama ona bile tahammülü yok oysaki hızlıca geçicem üstünen akşam vakti detaylı temizlik yapacak değilim ya.. ahh ahh
Kiyamam ya op benim için ikisinide annesi . Çocuklarımi sabah çıkarken opemedim içimde kaldı .Elhamdülillah Çok sukur...evdeki en büyük yardimcim kardesine bakmada...bide kizim özel bi çocuk olunca abisi gözü gibi bakıyo
Canim benim okuldayım eve gidince öperim senin yerinede..Kiyamam ya op benim için ikisinide annesi . Çocuklarımi sabah çıkarken opemedim içimde kaldı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?