Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Napsin çocuklar insallah su hastalık biterde herkes rahat eder. Çok zor oldu böyle durumlarda . Maşallah oğlunda o sorumluluk bilincinde. Her çocuk durmaz oyle
Elhamdülillah Çok sukur...evdeki en büyük yardimcim kardesine bakmada...bide kizim özel bi çocuk olunca abisi gözü gibi bakıyo

Günaydın....hemen bildirim yapayim...okula gitmeden

Gecen cuma:55.7
Pzt:56.1
Bugün:55.1
Fark:600
Yüzde:1.077

@zip zip kaptanim mezun olabiliyor muyum

Ya uygulamadan resim yükleyemiyorum çok zor oluyor uğraştırıyor sürekli.

Geçen cuma:63.1
Bu sabah:62.5
Fark:600 gr
Yuzde:0.378

Zipzip- E Elif_Eylul

Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.100 ( yanlış hatrlamiyorsam)
Bugün 74.00
-1.100

Geçen cuma : 89.3
Güncel : 88.3
Yüzde 1.19

Eki Görüntüle 2804499

Eki Görüntüle 2804502 günaydın geçen hafta 66.1
Bu hafta 65.1
Fark - 1 kg

Geçen cuma 65.05
Bugün 64.20
-850

Kilo bldirimi
Geçen cuma 78
Bu cuma 77.3
Fark -700
Yüzde 0.897
Eki Görüntüle 2804524

Günaydın;

Geçen cuma; 84.95
Pazartesi; 85.60
Bu cuma; 83.85

Fark; -1.100
Yüzde; 1.294Eki Görüntüle 2804523

Gecen hafta: 81.8
Guncel:81.9
Fark:+100g
Maalesef ancak bu kadar gitmis kör olasica ödemelerden

Önce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550

Eki Görüntüle 2804541

Zipzip-
E Elif_Eylul

Kilo bildirimi
Gecen hafta: 93.1
Bu hafta 91.5
Fark -1.6
Eki Görüntüle 2804552

Geçen cuma 65.55
Bu cuma =64.65
-900
Yüzde 1.372
Zipzip- E Elif_Eylul Mucizemsn

Mezun üye bildirimi
Gecén hafta 55.5
Bugün 55.3
Eki Görüntüle 2804602
Hepinizi cok tebrik ederim kizlar cok güzel eksiler var

1 tane nazarligimiz var :)
Baharim senin ödem sorunun var
Haftaya insallah güzel eksi gelir

Gerçekten sende küçükmüşsün canım. İnsan zamanla anlıyor bazı şeyleri. helal olsun sana gerçekten memur olmuşsun. bende aöf bitirmemiştim o zaman dondurmuştum. onu açtırdım da dersleri zor biraz kafam almıyor mu anlamıyorum bakalım nisanda sınavlar başlıyor. bu yıl bitecek inşallah.. sonra bende kpss hazırlanacağım. umarım olur. seni tekrar tebrik ediyorum valla.
karşılıklı anlayış gerekiyor işte komşuluk ilişkisinde canım. ben dikkat ettikçe üstümüze geldi. en son zıvanadan çktım ben ona polis çağırdım beni evimde rahat bırakmıyor diye. ha o da beni ölümle tehdit ediyorlar diye şikayetçi olmuş bizden. ama elinde bunu gösterir bişey yok tabiki. çünkü olmadı böyle bişey. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

dünkü menüm
niyetliydim

akşam
1 büyük tabak yoğurt,yarım dilim arpa ekmeği
bol yeşillik, 4 kaşık bulgur pilavı
2 haşlanmış yumurta, domates

ara 1 avuç çiğ fındık hurma karışımı

1.5 lt. elma sirkeli su

spor
40 dk eliptik
300 zıpzıp

Valla yaris yapalim da katilim cok az oluyor canim nasil cozsek bu durumu

Gunaydin canım tarti bildirimini notlu yapabilmen mümkün mü
Listeye girmek istediginde notsuz bidlirimler gecersiz sayiliyor
Evet o da doğru kimse doğru düzgün katılım yapmıyor sende haklısın en iyisi herkesi kendi haline bırakalım

Afiyet olsun Allah kabul etsin canim

Allah kabul etsin canım. akşamı güzel kapamışsın. ben iftarda çok gözü dönmüş gibi yiyorum ya ramazanda geliyor çokk tedirginim..

birbeste canim herkese alıntı yapıp uzun uzun yazıyorsun...ne guzel bi kalbin var senin
yaa allah razı olsun canım benim
inşallah sende hedeflerine ulaşırsın canım inşallah...
boşa dememişler ev alma komşu al... allah zararsın kurtarsın seni ondan inşallah.
Afiyet olsun Allah kabul etsin canim
amin filizcim allah razı olsun
Allah kabul etsin canım. akşamı güzel kapamışsın. ben iftarda çok gözü dönmüş gibi yiyorum ya ramazanda geliyor çokk tedirginim..
amin canım sağol allah razı olsun
dün akşama kadar yoğurt çekti canım. o yüzden ilk yoğurttan başladım arkasına 1 tabak dolusu domatesimi yedim. sonra pilav aldım. yani sıralama çok önemli. eğer pilavdan ya da heleki ekmekten başlasaydım asla durduramazdım kendimi.
bu sene ramazanda öyle yapalım inşallah çsalatadan yoğurttan başlayalım. sonra çorba ve ana yemek yiyelim.
birbirimizede hatırlatalım hatta. dün harika oldu bu benim için ne dersin

hoşgeldiniz istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız inşallah 170 boy için 58 baya uzun ince olacaktır :)
Hoşbulduk bestecim.
58 elbette hedef ama bu kiloya çok uzun zamandan beri erişmedim. Hedefim bu fakat belki 59-60da bırakırım maratonu. Sağlıksız görünümümden kurtulmak istiyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…