Yiyebilirsin canım afiyet olsun
Sağolun kıslarafiyet olsun
Tesekkurler kaptanımEksin guzel tebrik ederim canım
Tebrikler kızlar
Kaptanım böyle olunca şımarıyorum yiyorum bu hafta yemesem bariEksin çok güzel tebrik ederim canım
Süpersin canım haftaya 54 ler gelecek gibi
Bir kahvalti yapayim dedim 5 sayfa birikmis
Baslangicin hayirli olsun canim haftaya guzel eksilerle bekliyoruz
Elhamdülillah Çok sukur...evdeki en büyük yardimcim kardesine bakmada...bide kizim özel bi çocuk olunca abisi gözü gibi bakıyoNapsin çocuklar insallah su hastalık biterde herkes rahat eder. Çok zor oldu böyle durumlarda . Maşallah oğlunda o sorumluluk bilincinde. Her çocuk durmaz oyle
kilo veren bacılar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel eksiler var maşallah
Günaydın....hemen bildirim yapayim...okula gitmeden
Gecen cuma:55.7
Pzt:56.1
Bugün:55.1
Fark:600
Yüzde:1.077
@zip zip kaptanim mezun olabiliyor muyum
Ya uygulamadan resim yükleyemiyorum çok zor oluyor uğraştırıyor sürekli.
Geçen cuma:63.1
Bu sabah:62.5
Fark:600 gr
Yuzde:0.378
Zipzip- E Elif_Eylul
Günaydın kızlar
Geçen cuma 75.100 ( yanlış hatrlamiyorsam)
Bugün 74.00
-1.100
Geçen cuma 65.05
Bugün 64.20
-850
Günaydın;
Geçen cuma; 84.95
Pazartesi; 85.60
Bu cuma; 83.85
Fark; -1.100
Yüzde; 1.294Eki Görüntüle 2804523
Gecen hafta: 81.8
Guncel:81.9
Fark:+100g
Maalesef ancak bu kadar gitmis kör olasica ödemelerden
Önce ki cuma kilom=64.5
Güncel kilom=63.5
Fark= -1 kilo
Yüzde = 1.550
Eki Görüntüle 2804541
Zipzip-
E Elif_Eylul
Günaydın kızlar beklediğimden iyi sonuç aldım. Sanırım ödem falan vardı gitti. Bir de son günlerde aldığım kiloydu. Beniim 87 ye kadar vermem kolay asıl zor sonrası. Eki Görüntüle 2804575
Geçen cuma 91.3
Cumartesi 93.3
Bugün 89.7
Hangisini isterseniz yazabilirsiniz
Acayip aç hissediyorum şuan kendimi hemen paylaşıp mutfağa kosucam
Yeşil Çaylı süt dünden bugüne eksi 1 kilo getirmiş.çok iyi ve yapılamayacak bir detoks değil.süt tok tutuyor içine tarcinda katinca lezetlide oldu.aksamda küçük kase yoğurt yedim ama pul biber naneli ..
Geçen Cuma 84.2
Bugün 82.7
Eki Görüntüle 2804594
Hepinizi cok tebrik ederim kizlar cok güzel eksiler var
Gerçekten sende küçükmüşsün canım. İnsan zamanla anlıyor bazı şeyleri. helal olsun sana gerçekten memur olmuşsun. bende aöf bitirmemiştim o zaman dondurmuştum. onu açtırdım da dersleri zor biraz kafam almıyor mu anlamıyorum bakalım nisanda sınavlar başlıyor. bu yıl bitecek inşallah.. sonra bende kpss hazırlanacağım. umarım olur. seni tekrar tebrik ediyorum valla.ben 17 de kendi isteğimle evlendim ailem küçüksün dedi ama ısrarda etmediler fazla ben istedim die verdiler oldu bitti
ama suçluyu hep kendim gördüm ben. lise 1 i bitirip evlenmiştim hata benimdi yani. ben bunu ne zaman anladım 2 çocuğum ilkokula giderken anladım o ara büyümüşüm demek
8 yıllık bir lise üniv ve kpss maratonuna attım kendimi.. rabbime şükürler olsun 6 yılın içindeyim ve memurum...
hırslı değilim ama azimliyim ben... birde suçlayacak kimsem olmadığından kendi cezamı kendime kestim ama ömrümdende ömür gitti. evliliğimi bile riske attım kpss uğruna resmen aşıktım kpss yeçok taktım takıntı yaptım...
demek istediğim bir kadın isterse her şeyi başarabilir. seni istemediğin hayattan sadece sen çıkarabilirsin. tıpkı zayıflama serüvenimizde olduğu gibi, yanında herkes yer ama sen yemezsin senin sadece sen zayıflatabilirsin
karşılıklı anlayış gerekiyor işte komşuluk ilişkisinde canım. ben dikkat ettikçe üstümüze geldi. en son zıvanadan çktım ben ona polis çağırdım beni evimde rahat bırakmıyor diye. ha o da beni ölümle tehdit ediyorlar diye şikayetçi olmuş bizden. ama elinde bunu gösterir bişey yok tabiki. çünkü olmadı böyle bişey. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.bulaşıktamı yıkamayacakmışssın. saat 10 u geçmediği sürece herşeyide yıka gitsin. sen taviz verdikçe saçmalayacak birine benziyor sanki kadın. her akşam saat 7 de makine tutacak değilsin ama haftada 2 kerede idare etsin. etmezsede altta olan o o düşünecek bence sen ona değil o sana mecbur... vicdanın rahatsa hiç takma canım.. ama tabi altta oturmakta zor ayak sesi vs. her saat çekilmez saatlere dikkat etmek burada önemli olan şey sadece bence. allah iyilerle karşılaştırsın
Eksin güzel canim tebrikler
Evet o da doğru kimse doğru düzgün katılım yapmıyor sende haklısınValla yaris yapalim da katilim cok az oluyor canim nasil cozsek bu durumu
Gunaydin canım tarti bildirimini notlu yapabilmen mümkün mü
Listeye girmek istediginde notsuz bidlirimler gecersiz sayiliyor
Afiyet olsun Allah kabul etsin canimdünkü menüm
niyetliydim
akşam
1 büyük tabak yoğurt,yarım dilim arpa ekmeği
bol yeşillik, 4 kaşık bulgur pilavı
2 haşlanmış yumurta, domates
ara 1 avuç çiğ fındık hurma karışımı
1.5 lt. elma sirkeli su
spor
40 dk eliptik
300 zıpzıp
Allah kabul etsin canım. akşamı güzel kapamışsın. ben iftarda çok gözü dönmüş gibi yiyorum ya ramazanda geliyor çokk tedirginim..dünkü menüm
niyetliydim
akşam
1 büyük tabak yoğurt,yarım dilim arpa ekmeği
bol yeşillik, 4 kaşık bulgur pilavı
2 haşlanmış yumurta, domates
ara 1 avuç çiğ fındık hurma karışımı
1.5 lt. elma sirkeli su
spor
40 dk eliptik
300 zıpzıp
olsun yine de yapalım herkes istediği kadar katılsın olmaz mıEvet o da doğru kimse doğru düzgün katılım yapmıyor sende haklısınen iyisi herkesi kendi haline bırakalım
yaabirbeste canim herkese alıntı yapıp uzun uzun yazıyorsun...ne guzel bi kalbin var senin
inşallah sende hedeflerine ulaşırsın canım inşallah...Gerçekten sende küçükmüşsün canım. İnsan zamanla anlıyor bazı şeyleri. helal olsun sana gerçekten memur olmuşsun. bende aöf bitirmemiştim o zaman dondurmuştum. onu açtırdım da dersleri zor biraz kafam almıyor mu anlamıyorum bakalım nisanda sınavlar başlıyor. bu yıl bitecek inşallah.. sonra bende kpss hazırlanacağım. umarım olur. seni tekrar tebrik ediyorum valla.
karşılıklı anlayış gerekiyor işte komşuluk ilişkisinde canım. ben dikkat ettikçe üstümüze geldi. en son zıvanadan çktım ben ona polis çağırdım beni evimde rahat bırakmıyor diye. ha o da beni ölümle tehdit ediyorlar diye şikayetçi olmuş bizden. ama elinde bunu gösterir bişey yok tabiki. çünkü olmadı böyle bişey. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
amin filizcim allah razı olsunAfiyet olsun Allah kabul etsin canim
amin canım sağol allah razı olsunAllah kabul etsin canım. akşamı güzel kapamışsın. ben iftarda çok gözü dönmüş gibi yiyorum ya ramazanda geliyor çokk tedirginim..
Allah razı olsun canımGunaydin canim Allah yardimciniz olsun acil şifalar diliyorum babana
takımımızdaki eksilerden bahsetti orda sena canımSöylesene merak ettim
Hoşbulduk bestecim.hoşgeldiniz istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız inşallah170 boy için 58 baya uzun ince olacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?