Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım çok geçmiş olsun Allah babacigina şifa versin . Sende kendini çok salma lütfen

Ablacım benim teşekkür ederim amin.

Yok kız takımda güzel eksi gördüm diyorum yoksa ben her zamanki gibi artıdayım sporda yapasım yok bacaklarım agrıyor hadi beni bi gazlayın abla sende gazlan yoksa takılcan öyle

Geçen cuma :70.25
Bu cuma:68.65
Fark:1,6

Eki Görüntüle 2804646
geçen hafta 104.8
Bu hafta 103.8
Fark-1
Dün 103.6 idim regli olacağım bu gün yarın ondan diye düşündüm bu artı
Zipzip-
E Elif_Eylul

Eki Görüntüle 2804650
Gecen cuma 70.7
Bugün 70.2
Fark -500❤❤
Eksileri alkışlıyorum harikasınız
Gunaydinnnn

Güzel bi gün olsun insallah
Günaydın ablacım
Gecen cuma 62.7
Bu cuma 63.3
Fark +600
(Regl oldum dün +1 kilolardaydim ödem çayları.biraz ise yaramis)
Zipzip-
Haftaya daha iyi olur inşallah

Önerin için teşekkür ederim hatırlatalım valla çok iyi olur canım

mahkeme açılmadan arabulucu devreye giriyor sizde olmadı mı biz başka bir sebeple tartışmştık kadınla gitmiş bana küfür etti hakaret etti diye eşimden davacı olmuş arabulucu aradı eşimi davadan vazgeçmek için para istiyormuş dedi.Eşimde amacı belli zaten ben hakaret etmedim beni arayan o telefon kayıtları incelensin diye dilekçe verince geri adım attı.O açmıyorsa ben açıcam telefonla taciz rahatsız ediyor diye bunuda söyleyin dedi 5 dk geçmeden aradı kapandı gitti.Sende çok alttan alma iyice tepene çıkarlar.Hiç umrumda bile değil valla benim çocuklarım yaramazsa bende alttakinin kavgasını ergen oğlunun küfürlerini bağıra bağıra şarkı söylemelerini dinliyorum.

İlk defa duydum Allah iyilerle karşılaştırsın cnm Taşınma durumunuz yok mu
Kaç yaşında bu halden anlamaz
Maalesef yok canım. Ev ortak mülk. Esimin ailesine burasi için bi kira ödüyoruz ama disardaki kiralar bizi aşar. Çıkamam keşke çıksam. 30 lu yaslarsa

Canım poliste demişti karakolda. Önce arabulucu girer devreye diye ama daha haraket olmadı.
Eşin iyi yapmış insanlar ne kadar uyanık. sabir diliyorum hepimize gerçekten.

benim artık spora başlamam lazim çok erteledim.
işten gelince enerjim sifir...
sabah yapıyordum. sabahlari 6 da kalkıp namazimi kılıyorum. kıldıktan 10 dk yapsam iyi .
5:30 ta kalkmam lazim kalkamiyorum.
hani derler ya erken kalkan çok yol alir.. daha verimli geçiyor.

Öğle arası çok sıcak çorba içtim ağzım yandı
ay kötü oluyor o da yaa insanın dili çok kötü yanıyor. geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanimlisteye girmenin şerefine bu hafta daha iyisi olucak ve eksimi sana armağan edicem
listeye girişin hayırlı olsun canımmm. en kısa zaamanda mezun olursun inşallah
spor gerçekten insanı dinç tutuyor. ama çokta erken kalkınca akşam insanın pili bitiyor migi sanki ya. çalışınca herşeyi bi yere sıkıştırıyoruz.
ev eşinin ailesinin mi ?
neden kira ödüyorsunuz ki
Eşimin annesi üzerine. baba yok. kardeşleri var. oturduğumuz için ödüyoruz aile ilişkileri biraz farklı bizde :) tüm kk beni artık tanıyor sanıyordum ama tanımayanlar var çok şükür
Selam kızlar bu sabah malesef 74 u göremedim 3 gündür kabızlığın sonucu 75.8 geldim üzüldüm
çok üzüldüm canım. artı geldin sanırım bide. kayısı vs. destekledin mi?

Kayısı destekliyorum her sabah aç karnına 5 tane yerim kuru kayısı ama nedendir bilmiyorum kabızlıktan mi bu artı nedir çözemedim

Onu da deniyim canım artık kabızlık gitsinde
Ben birkacgundur hapsiz caysiz ciktim canim benim kabizligim cok kotu 5gune kadar 1bardak suya 2ceviz 2kayisi koydum duymussundur belki geceden sabahta ıctim suyunu kayısı cevizide yedim

Maalesef yok canım. Ev ortak mülk. Esimin ailesine burasi için bi kira ödüyoruz ama disardaki kiralar bizi aşar. Çıkamam keşke çıksam. 30 lu yaslarsa
Dedim herhalde yaşlı insanlar ne diyim inşaallah bı sebeb olurda onlar taşınır

Ben birkacgundur hapsiz caysiz ciktim canim benim kabizligim cok kotu 5gune kadar 1bardak suya 2ceviz 2kayisi koydum duymussundur belki geceden sabahta ıctim suyunu kayısı cevizide yedim
Bugün cevizde alayım ozaman canım ben bunu bir deniyim kabızlık beni mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…