- 24 Haziran 2016
- 7.541
- 26.574
- 548
Canım çok geçmiş olsun Allah babacigina şifa versin . Sende kendini çok salma lütfenSağol canım Allah razı olsun.
Sağol canım amin. Tebrikler çok güzel kilo vermişsin yine. Ben tartılamadım. Bu ara beslenmeye de özen gösteremeyebilirim çünkü sürekli ailemin yanında olacam. Toparlanınca kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Ablacım benim teşekkür ederim amin.Memnun oldum canım bebişlerini allah bağışlasın ... erken değil değil bunu yazdığın kişide 17 de evlendi
al bendende o kadar ama ben kaçmadım tek farkımız buymuş
valla ben kahve yaptırmandan çok o kahveyi tarif bile etmeyip videodan yaptırmana tebrik ediyorum asiye
canım allah şifasını versin inşallah babacığını size bağışlasın
ürkütmeyin kuşları ayy çok güldümallahta seni güldürsün güzel insan
oşgeldiniz istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız inşallah170 boy için 58 baya uzun ince olacaktır :)
listeye girişin hayırlı olsun canım
vallahi çok emeğin geçti bizlere hakkını helal et ellerine sağlık elifim
valla benimkide aynısı. bide içtiği fincanı vs. biz yerine bazen bilinçli olarak götürmüyorum ertesi akşam gelip görsün diye. görüyo ve kendi kendine söylenerek onu ordan alıyo bir fincanımıda alan olmamış diye.. hem suçlu hem güçlüler... milyon defa dedim ben senin annen değilimmmmmmmmm yok olmayınca olmuyo... benimki bi dönem yapıyo bi dönem bırakıyor. bu ara bırakma dönemini yaşıyo yine...
geçen gün baktım oğlana diyo ayağından çıkan terlikleri niye yerine koymuyorsun evde her yerde terlik var filan diye.... dün akşam aldım karşıma bak dedim 2 terliğe neden konuşuyorsun haa demekki insan konuşuyomuş bu böyle olmaz neler söyledim ama sert değilim ciddiyim... özel eşya dağınıklığı pek olmazda faydası hiç yok benimkinin ev otel restourant cafe ve sinema salonu onun için
arkadaş ben sabah evden çıkıp akşam 7 ye doğru eve giren bir kadınım destek olacak o bana bunları ana doğurmuş biz kadınlar çirkin ördek yavrusu
sana ne zararım var dağınık değilim ben diyo. zararın işte bu dedim. bana zararın olmamasını fayda zannediyorsun zararın var demiyorum faydan yok diyorum dedim
tamam ben seni anladım filan diyo akşam bugün görecez ne anlamış
dertliler kervanında bestede varmışşşş
ben 17 de kendi isteğimle evlendim ailem küçüksün dedi ama ısrarda etmediler fazla ben istedim die verdiler oldu bitti
ama suçluyu hep kendim gördüm ben. lise 1 i bitirip evlenmiştim hata benimdi yani. ben bunu ne zaman anladım 2 çocuğum ilkokula giderken anladım o ara büyümüşüm demek
8 yıllık bir lise üniv ve kpss maratonuna attım kendimi.. rabbime şükürler olsun 6 yılın içindeyim ve memurum...
hırslı değilim ama azimliyim ben... birde suçlayacak kimsem olmadığından kendi cezamı kendime kestim ama ömrümdende ömür gitti. evliliğimi bile riske attım kpss uğruna resmen aşıktım kpss yeçok taktım takıntı yaptım...
demek istediğim bir kadın isterse her şeyi başarabilir. seni istemediğin hayattan sadece sen çıkarabilirsin. tıpkı zayıflama serüvenimizde olduğu gibi, yanında herkes yer ama sen yemezsin senin sadece sen zayıflatabilirsin
annenlerede kızma onlar haklılar. benimde 21 yaşında bir kızım var. emek emek büyüttüm umudum hevesim her şeyim o benim. kaçması anneyi babayı çok etkiler. hele bide komşu akraba çevreleri genişse kimbilir neler duyuyorlar senin arkandan kaçtığın günlerde....
tek yapman gereken ciddi olarak onlarla konuşman ben hata yaptım sizi anlıyorum ben cahildim ama artık siz olgun olun ve bana bunu bir daha söylemeyin diye... hoş zaten artık haala söylemeleride kendi hataları da ne yapacan ana baba atılmaz satılmaz
hayırlı yaşlar olsun şimdiden canım benim huzurlu yuvanda nice yıllara
o kafar haklısınki... bende kimsesiz büyüttüm ah ne zor ne zor... 2 si bir arada büyüttüm birini ayağımda sallardım birini kollarımda öğlen uyuturken. bidekendimi büyüttüm ben gerçi bende küçüktümkamera fikriniz ne kadar iyi olmuş
zaten ya kaynana beter olacak illa ya da gelin yani iki iyi çok nadir oda bize denk gelir mi rabbim bilir
bulaşıktamı yıkamayacakmışssın. saat 10 u geçmediği sürece herşeyide yıka gitsin. sen taviz verdikçe saçmalayacak birine benziyor sanki kadın. her akşam saat 7 de makine tutacak değilsin ama haftada 2 kerede idare etsin. etmezsede altta olan o o düşünecek bence sen ona değil o sana mecbur... vicdanın rahatsa hiç takma canım.. ama tabi altta oturmakta zor ayak sesi vs. her saat çekilmez saatlere dikkat etmek burada önemli olan şey sadece bence. allah iyilerle karşılaştırsın
Yok kız takımda güzel eksi gördüm diyorum yoksa ben her zamanki gibi artıdayımsporda yapasım yok bacaklarım agrıyor hadi beni bi gazlayın abla sende gazlan yoksa takılcan öyle
Geçen cuma :70.25
Bu cuma:68.65
Fark:1,6
Eki Görüntüle 2804646
geçen hafta 104.8
Bu hafta 103.8
Fark-1
Dün 103.6 idim regli olacağım bu gün yarın ondan diye düşündüm bu artı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Eksileri alkışlıyorum harikasınız
Günaydın ablacımGunaydinnnn
Güzel bi gün olsun insallah
Haftaya daha iyi olur inşallahGecen cuma 62.7
Bu cuma 63.3
Fark +600
(Regl oldum dün +1 kilolardaydim ödem çayları.biraz ise yaramis)
Zipzip-
Önerin için teşekkür ederim hatırlatalım valla çok iyi olur canımyaaallah razı olsun canım benim
inşallah sende hedeflerine ulaşırsın canım inşallah...
boşa dememişler ev alma komşu al... allah zararsın kurtarsın seni ondan inşallah.
amin filizcim allah razı olsun
amin canım sağol allah razı olsun
dün akşama kadar yoğurt çekti canım. o yüzden ilk yoğurttan başladım arkasına 1 tabak dolusu domatesimi yedim. sonra pilav aldım. yani sıralama çok önemli. eğer pilavdan ya da heleki ekmekten başlasaydım asla durduramazdım kendimi.
bu sene ramazanda öyle yapalım inşallah çsalatadan yoğurttan başlayalım. sonra çorba ve ana yemek yiyelim.
birbirimizede hatırlatalım hatta. dün harika oldu bu benim için ne dersin
mahkeme açılmadan arabulucu devreye giriyor sizde olmadı mı biz başka bir sebeple tartışmştık kadınla gitmiş bana küfür etti hakaret etti diye eşimden davacı olmuş arabulucu aradı eşimi davadan vazgeçmek için para istiyormuş dedi.Eşimde amacı belli zaten ben hakaret etmedim beni arayan o telefon kayıtları incelensin diye dilekçe verince geri adım attı.O açmıyorsa ben açıcam telefonla taciz rahatsız ediyor diye bunuda söyleyin dedi 5 dk geçmeden aradı kapandı gitti.Sende çok alttan alma iyice tepene çıkarlar.Hiç umrumda bile değil valla benim çocuklarım yaramazsa bende alttakinin kavgasını ergen oğlunun küfürlerini bağıra bağıra şarkı söylemelerini dinliyorum.Gerçekten sende küçükmüşsün canım. İnsan zamanla anlıyor bazı şeyleri. helal olsun sana gerçekten memur olmuşsun. bende aöf bitirmemiştim o zaman dondurmuştum. onu açtırdım da dersleri zor biraz kafam almıyor mu anlamıyorum bakalım nisanda sınavlar başlıyor. bu yıl bitecek inşallah.. sonra bende kpss hazırlanacağım. umarım olur. seni tekrar tebrik ediyorum valla.
karşılıklı anlayış gerekiyor işte komşuluk ilişkisinde canım. ben dikkat ettikçe üstümüze geldi. en son zıvanadan çktım ben ona polis çağırdım beni evimde rahat bırakmıyor diye. ha o da beni ölümle tehdit ediyorlar diye şikayetçi olmuş bizden. ama elinde bunu gösterir bişey yok tabiki. çünkü olmadı böyle bişey. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.
Maalesef yok canım. Ev ortak mülk. Esimin ailesine burasi için bi kira ödüyoruz ama disardaki kiralar bizi aşar. Çıkamam keşke çıksam. 30 lu yaslarsaİlk defa duydum Allah iyilerle karşılaştırsın cnm Taşınma durumunuz yok mu
Kaç yaşında bu halden anlamaz
Canım poliste demişti karakolda. Önce arabulucu girer devreye diye ama daha haraket olmadı.mahkeme açılmadan arabulucu devreye giriyor sizde olmadı mı biz başka bir sebeple tartışmştık kadınla gitmiş bana küfür etti hakaret etti diye eşimden davacı olmuş arabulucu aradı eşimi davadan vazgeçmek için para istiyormuş dedi.Eşimde amacı belli zaten ben hakaret etmedim beni arayan o telefon kayıtları incelensin diye dilekçe verince geri adım attı.O açmıyorsa ben açıcam telefonla taciz rahatsız ediyor diye bunuda söyleyin dedi 5 dk geçmeden aradı kapandı gitti.Sende çok alttan alma iyice tepene çıkarlar.Hiç umrumda bile değil valla benim çocuklarım yaramazsa bende alttakinin kavgasını ergen oğlunun küfürlerini bağıra bağıra şarkı söylemelerini dinliyorum.
ev eşinin ailesinin mi ?Maalesef yok canım. Ev ortak mülk. Esimin ailesine burasi için bi kira ödüyoruz ama disardaki kiralar bizi aşar. Çıkamam keşke çıksam. 30 lu yaslarsa
ay kötü oluyor o da yaa insanın dili çok kötü yanıyor. geçmiş olsun canımÖğle arası çok sıcak çorba içtim ağzım yandı
listeye girişin hayırlı olsun canımmm. en kısa zaamanda mezun olursun inşallahTeşekkür ederim kaptanimlisteye girmenin şerefine bu hafta daha iyisi olucak ve eksimi sana armağan edicem
spor gerçekten insanı dinç tutuyor. ama çokta erken kalkınca akşam insanın pili bitiyor migi sanki ya. çalışınca herşeyi bi yere sıkıştırıyoruz.benim artık spora başlamam lazim çok erteledim.
işten gelince enerjim sifir...
sabah yapıyordum. sabahlari 6 da kalkıp namazimi kılıyorum. kıldıktan 10 dk yapsam iyi .
5:30 ta kalkmam lazim kalkamiyorum.
hani derler ya erken kalkan çok yol alir.. daha verimli geçiyor.
Eşimin annesi üzerine. baba yok. kardeşleri var. oturduğumuz için ödüyoruz aile ilişkileri biraz farklı bizde :) tüm kk beni artık tanıyor sanıyordum ama tanımayanlar var çok şükürev eşinin ailesinin mi ?
neden kira ödüyorsunuz ki
çok üzüldüm canım. artı geldin sanırım bide. kayısı vs. destekledin mi?Selam kızlar bu sabah malesef 74 u göremedim 3 gündür kabızlığın sonucu 75.8 geldim üzüldüm
Aminn hepimize inşallah canım.Allah size gerçekten sabirlar versin komşuluk çok zor.
Kayısı destekliyorum her sabah aç karnına 5 tane yerim kuru kayısı ama nedendir bilmiyorum kabızlıktan mi bu artı nedir çözemedimay kötü oluyor o da yaa insanın dili çok kötü yanıyor. geçmiş olsun canım
listeye girişin hayırlı olsun canımmm. en kısa zaamanda mezun olursun inşallah
spor gerçekten insanı dinç tutuyor. ama çokta erken kalkınca akşam insanın pili bitiyor migi sanki ya. çalışınca herşeyi bi yere sıkıştırıyoruz.
Eşimin annesi üzerine. baba yok. kardeşleri var. oturduğumuz için ödüyoruz aile ilişkileri biraz farklı bizde :) tüm kk beni artık tanıyor sanıyordum ama tanımayanlar var çok şükür
çok üzüldüm canım. artı geldin sanırım bide. kayısı vs. destekledin mi?
Canım kayısıları akşamdan suya ıslat. sabah o suyu iç kayısıları da ye. sanırım öyle yapıyorlardıKayısı destekliyorum her sabah aç karnına 5 tane yerim kuru kayısı ama nedendir bilmiyorum kabızlıktan mi bu artı nedir çözemedim
Onu da deniyim canım artık kabızlık gitsindeCanım kayısıları akşamdan suya ıslat. sabah o suyu iç kayısıları da ye. sanırım öyle yapıyorlardı
Doktora görünmekte de fayda var ayrıca canım. bağırsak düzenleyici şurup veriyorlar.Onu da deniyim canım artık kabızlık gitsinde
Ben birkacgundur hapsiz caysiz ciktim canim benim kabizligim cok kotu 5gune kadar 1bardak suya 2ceviz 2kayisi koydum duymussundur belki geceden sabahta ıctim suyunu kayısı cevizide yedimOnu da deniyim canım artık kabızlık gitsinde
Dedim herhalde yaşlı insanlar ne diyim inşaallah bı sebeb olurda onlar taşınırMaalesef yok canım. Ev ortak mülk. Esimin ailesine burasi için bi kira ödüyoruz ama disardaki kiralar bizi aşar. Çıkamam keşke çıksam. 30 lu yaslarsa
Bugün cevizde alayım ozaman canım ben bunu bir deniyim kabızlık beni mahvediyorBen birkacgundur hapsiz caysiz ciktim canim benim kabizligim cok kotu 5gune kadar 1bardak suya 2ceviz 2kayisi koydum duymussundur belki geceden sabahta ıctim suyunu kayısı cevizide yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?