- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Şartlar değişince fikirlerde değişiyor demekki canım.Valla evde oturuyorum tabi alcam babasi calismiyo ihtiyacim var
Sporunu değiştirGeçen cuma :76,7 kg
Guncel :76.25 kg.
Fark :450gram
Oran 0,587
Az oldu kusura bakmayın.
evet koruma altındayken gördüm :)Varmı acaba diyet gruplarında almayansadece seabahar almadı diye biliyorum
Sen nasil cordellaya evasindan koparirsin degismez o onun emzigi gibi dusunSporunu değiştir
Eksin guzel canim bence haftalardir eksidesin daha ne olsun 17-18 kilo verdik tebrik ediyorumGeçen cuma :76,7 kg
Oran 0,587
Az oldu kusura bakmayın.
çok iddialisin bu gidişle seni geçemiycemPazartesi başlıyoruz 4 gün çok kolay bende ilk yapicamMefkurem Zuhal abla listeyi takıma atsana takimca ramazan öncesi biraz hızlı yol alalım bence
Kendi bilir o zaman vücud herşeyi kayıtlıyor maalesefSen nasil cordellaya evasindan koparirsin degismez o onun emzigi gibi dusun
tebrik ederim canım kilo vermişsin demekki çabalamışsın. emeğine sağlıkGeçen cuma :76,7 kg
Oran 0,587
Az oldu kusura bakmayın.
kız inşallah önce 55 sonra 51 i görürüm bende yaaa2018de 51.7 ile mezun olmustum ama bende kilo aldim anca 55-57 arasi koruyabiliyorum
ben çorba detoksu yapamam ya kızlar. çok acıkıyorum çorba içince ben. sınırsız tabak çorba içebilirimPazartesi başlıyoruz 4 gün çok kolay bende ilk yapicamMefkurem Zuhal abla listeyi takıma atsana takimca ramazan öncesi biraz hızlı yol alalım bence
bu yaş meselesinden dolayı iş bulamama olayına acayim gıcığım he. kime ne dimi yaşından.. inşallah baban kısa zamanda iş bulur canım.Canım benim ailemde Bursa'da oturuyo babamda işsiz annem calisiyo . Babama yaşından dolayı iş vermiyorlar 50 yaşında daha ama bizim burda İstanbul'da çok güzel işler var bizim muhtar paylasiyo diyorum insan olsada çalışsa keşke orada da tanıdık olsaydı eşine güzel işler olurdu.tabi babamda ama işte çevre lazım. Bursa'da da tanıdık yok.
Tebrikler cok güzel cnmEki Görüntüle 2804646
geçen hafta 104.8
Bu hafta 103.8
Fark-1
Dün 103.6 idim regli olacağım bu gün yarın ondan diye düşündüm bu artı
Zipzip-
E Elif_Eylul
Niye az olsun tatlimGeçen cuma :76,7 kg
Oran 0,587
Az oldu kusura bakmayın.
Allah allahBana gelsin de toz görsün. benim alt komşu sorunlu hafta içi ev süpüremiyorum. yoksa polis geliyor. zaten mahkemelik olduk geçenlerde. evi süpürmeyince her yer toz oluyor. bugün cuma sevinçliyim çünkü yarın evdeyim ve evimi silip süpürebileceğim.
yok canım yok valla. gırgırlıyorum mecburen hafta içi mümkün olduğuncaAllah allah
Nasil yani belli bir saatinizde mi yok valla benim usttekiler Akşam 11 de bile süpürge açtıkları oluyor
yaparım bitki çayı içmektense onu denerim çok fazla karnımı ağrıttı bitki çayıPenguen Bak sende dene bunu canim
Bir ara bizde de vardı böyle verenler4.700 veren var
tartı farkı ve ödemdir canım ozaman. yada su içtiysen artılıyor hemen.Eki Görüntüle 2804730 Eki Görüntüle 2804731
Kızlar bugün diyetisyene gittim geldim bu listeyi verdi insülin direncim olduğu için buna saati saatine uy dedi.
Meyveyi tek yeme şekerin dengelensin dedi.yaninda yoğurt falanda yicem
Aksmalari için kefir verdi.
Ve ben şok kontrole bile cagirmadi koronodan dolayı yani ilk ve son buna uy dediyani diğer listeler ile genel olarak aynı.
Allah'ım ne sansim var üstelik bir kilo fazla çıktım orada hiç bişey yemedigim halde . önerileriniz varsa beklerim ..
Umarım canım bı erkek kardeşim var 27 yaşında onunlada anlasmiyrolar oda istanbulda calisiyo öyle destek oluyo.bu yaş meselesinden dolayı iş bulamama olayına acayim gıcığım he. kime ne dimi yaşından.. inşallah baban kısa zamanda iş bulur canım.
hayat şartları gittikçe zorlaşıyor. valla ev geçindirmek çok zor.Umarım canım bı erkek kardeşim var 27 yaşında onunlada anlasmiyrolar oda istanbulda calisiyo öyle destek oluyo.
Evet canım malesef ekmek aslanın kuyruğunda artıkhayat şartları gittikçe zorlaşıyor. valla ev geçindirmek çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?