- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bende ayni durumdayim ama 3gundur osekilde sabahlari cikiyorumBugün cevizde alayım ozaman canım ben bunu bir deniyim kabızlık beni mahvediyor
Bağırsaklarım rahatsiz şekerim benim kolonoskopi 2 pozitif bozulma var zatenDoktora görünmekte de fayda var ayrıca canım. bağırsak düzenleyici şurup veriyorlar.
Ben birkacgundur hapsiz caysiz ciktim canim benim kabizligim cok kotu 5gune kadar 1bardak suya 2ceviz 2kayisi koydum duymussundur belki geceden sabahta ıctim suyunu kayısı cevizide yedim
Harikaymis inşallah bende çıkarım sağol canımBende ayni durumdayim ama 3gundur osekilde sabahlari cikiyorum
amin amin inşallahDedim herhalde yaşlı insanlar ne diyim inşaallah bı sebeb olurda onlar taşınır
BU İnsanın evladından kira alma olayına oldum olası hep kızmışımdır ben. evliliğimin ilk yıllarında kaç tane arkadaşımın başına geldi moda gibiydi oturduğum sokakta herkes babasına kira veriyordu ben hep kızıyordum.ay kötü oluyor o da yaa insanın dili çok kötü yanıyor. geçmiş olsun canım
listeye girişin hayırlı olsun canımmm. en kısa zaamanda mezun olursun inşallah
spor gerçekten insanı dinç tutuyor. ama çokta erken kalkınca akşam insanın pili bitiyor migi sanki ya. çalışınca herşeyi bi yere sıkıştırıyoruz.
Eşimin annesi üzerine. baba yok. kardeşleri var. oturduğumuz için ödüyoruz aile ilişkileri biraz farklı bizde :) tüm kk beni artık tanıyor sanıyordum ama tanımayanlar var çok şükür
çok üzüldüm canım. artı geldin sanırım bide. kayısı vs. destekledin mi?
Biliyosun hapla cikiyodum ben bayadir hap almiyorum hemde uzun zaman olduPenguen Bak sende dene bunu canim
Bekunus kullanıyormusun o iyi geliyor geneldeSelam kızlar bu sabah malesef 74 u göremedim 3 gündür kabızlığın sonucu 75.8 geldim üzüldüm
Geçmiş olsun canımm.. şifa diliyorumBağırsaklarım rahatsiz şekerim benim kolonoskopi 2 pozitif bozulma var zaten
Amannnn bulasmayin ona doktor birak dedi hemen hemen hemen dedi oyuzden biraktim simdi rahatimBekunus kullanıyormusun o iyi geliyor genelde
Sağol hayatim Allah razı olsun saframi kaybettiğimden beri bir dönem full ishaldim o ara kolonoskopi bakıldı 1 sene oldu orda öğrendim 3 pozitif olduğunda alınabilir bagirsaklarGeçmiş olsun canımm.. şifa diliyorum
Evlat ya ama canım. insan evladından para alır mı bilmiyorumki. ilerde belki benimde fikrim değişir. benim en büyük amacım ona kendine ait bir ev bırakabilmek hatta biliyo musunBU İnsanın evladından kira alma olayına oldum olası hep kızmışımdır ben. evliliğimin ilk yıllarında kaç tane arkadaşımın başına geldi moda gibiydi oturduğum sokakta herkes babasına kira veriyordu ben hep kızıyordum.
şimdi artık çocuklarım büyüdü büyüyeli bu işlere daha yakın olduğumu hissediyorum:)
mesela yıllarca çalıştık kendimize ev aldık eşimle. yine yıllar geçse ihtiyarlığımız için bir ev daha alsak biz her sabah karı koca her allahın günü işe gidip didine didine alıyoruz o evi demi. şimdi bu eve kirada oturan oğlumu kızımı otuttursam para alamam. e alsam zaten suç. e ben bu evi başka bi yabancıya kiraya versem alır parasını rahatıma bakar illaki dahada rahat yaşarım. peki bu durumda oğlum ya da kızıma cüz'i bir miktara kirada otuttursam yinede kötü anne baba gibi mi kalırım...
duruma bu açıdan bakı9ncada artık çocuğundan kira alanlara kızamıyorum.. ama bende alabileceğimi zannetmiyorum..
bence ikinci ev almamak arsa almak daha iyi
Bu kayısı ve cevizi suda olarak deniyim egerki olmazsa bekunus u de deniyim canimBekunus kullanıyormusun o iyi geliyor genelde
Bence alir neden almasin kız benimki aksam anne vereyim dedi ilk defaEvlat ya ama canım. insan evladından para alır mı bilmiyorumki. ilerde belki benimde fikrim değişir. benim en büyük amacım ona kendine ait bir ev bırakabilmek hatta biliyo musun
kesinlikle dinç tutuyor spor..ay kötü oluyor o da yaa insanın dili çok kötü yanıyor. geçmiş olsun canım
listeye girişin hayırlı olsun canımmm. en kısa zaamanda mezun olursun inşallah
spor gerçekten insanı dinç tutuyor. ama çokta erken kalkınca akşam insanın pili bitiyor migi sanki ya. çalışınca herşeyi bi yere sıkıştırıyoruz.
Eşimin annesi üzerine. baba yok. kardeşleri var. oturduğumuz için ödüyoruz aile ilişkileri biraz farklı bizde :) tüm kk beni artık tanıyor sanıyordum ama tanımayanlar var çok şükür
çok üzüldüm canım. artı geldin sanırım bide. kayısı vs. destekledin mi?
annesi aldi miBence alir neden almasin kız benimki aksam anne vereyim dedi ilk defa
Valla evde oturuyorum tabi alcam babasi calismiyo ihtiyacim varannesi aldi mi
yaaa mezuniyet sonrası nedir bu herkes aynıDedim ya kız artıyım ben takımdaki eksilerden bahsettim benim eksi gelmem için 1hafta birsey yememem lazım
bunada 3 günde alışıyo bağırsak. ben geçen hafta boyu elma sirkesi ile resmen rahata ermiştim 2 gündür onadaalıştı sanırım bağırsaklarım.. bişileri değiştirmem lazım alıç sirkesine geçeyim bari.Kayısı destekliyorum her sabah aç karnına 5 tane yerim kuru kayısı ama nedendir bilmiyorum kabızlıktan mi bu artı nedir çözemedim
5kilo almisim mezun oldugumdan beri ramazana kadar vermem lazim ben oturup yiyorumyaaa mezuniyet sonrası nedir bu herkes aynıanlaşıldı bize mezuniyet filan yok...
bunada 3 günde alışıyo bağırsak. ben geçen hafta boyu elma sirkesi ile resmen rahata ermiştim 2 gündür onadaalıştı sanırım bağırsaklarım.. bişileri değiştirmem lazım alıç sirkesine geçeyim bari.
allah şifanı versin seninde canım. probiyotikte çok düzeltti beni
siz köyde oturuyorsun köydeki kvnin evinde mi oturuyordun ben kendi evinize oturuyor sandim.Valla evde oturuyorum tabi alcam babasi calismiyo ihtiyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?