Şartlarla alakalı bence.. şayet başka gelir kaynaklari varsa ve rahat geçirebiliyorlarsa yasliliklarini üçün besin hesabını yapmadan ,ozamsn alınmaz ..Ama öyle değilse evladın bunu teklif etmesi lazım zaten ki genelde evlatlar pek düşünmez böyle incelikleriBU İnsanın evladından kira alma olayına oldum olası hep kızmışımdır ben. evliliğimin ilk yıllarında kaç tane arkadaşımın başına geldi moda gibiydi oturduğum sokakta herkes babasına kira veriyordu ben hep kızıyordum.
şimdi artık çocuklarım büyüdü büyüyeli bu işlere daha yakın olduğumu hissediyorum:)
mesela yıllarca çalıştık kendimize ev aldık eşimle. yine yıllar geçse ihtiyarlığımız için bir ev daha alsak biz her sabah karı koca her allahın günü işe gidip didine didine alıyoruz o evi demi. şimdi bu eve kirada oturan oğlumu kızımı otuttursam para alamam. e alsam zaten suç. e ben bu evi başka bi yabancıya kiraya versem alır parasını rahatıma bakar illaki dahada rahat yaşarım. peki bu durumda oğlum ya da kızıma cüz'i bir miktara kirada otuttursam yinede kötü anne baba gibi mi kalırım...
duruma bu açıdan bakı9ncada artık çocuğundan kira alanlara kızamıyorum.. ama bende alabileceğimi zannetmiyorum..
bence ikinci ev almamak arsa almak daha iyi
Kayin validem yok onun evinde oturuyoruz eşim calismiyo yani is olursa gidiyo oyuzden ihtiyacim oluyo benimde kıź kücuk evin ihtiyaci bitmiyosiz köyde oturuyorsun köydeki kvnin evinde mi oturuyordun ben kendi evinize oturuyor sandim.
Bendede çok vardı dahiliyeye gittim ilaçlar iyi geldi şükürBugün cevizde alayım ozaman canım ben bunu bir deniyim kabızlık beni mahvediyor
mezun olan herkes kilo alıp geliyoryaaa mezuniyet sonrası nedir bu herkes aynıanlaşıldı bize mezuniyet filan yok...
bunada 3 günde alışıyo bağırsak. ben geçen hafta boyu elma sirkesi ile resmen rahata ermiştim 2 gündür onadaalıştı sanırım bağırsaklarım.. bişileri değiştirmem lazım alıç sirkesine geçeyim bari.
allah şifanı versin seninde canım. probiyotikte çok düzeltti beni
Bu hafta çorba detoksu yapalım mı takimca 3 gider o 5 ne dersin5kilo almisim mezun oldugumdan beri ramazana kadar vermem lazim ben oturup yiyorum
Olur derimBu hafta çorba detoksu yapalım mı takimca 3 gider o 5 ne dersin
safranı neden kaybettin canım peki? inşallah öyle bişey olmaz canım.. Aman kendine dikkat etSağol hayatim Allah razı olsun saframi kaybettiğimden beri bir dönem full ishaldim o ara kolonoskopi bakıldı 1 sene oldu orda öğrendim 3 pozitif olduğunda alınabilir bagirsaklar
ya sende adı kira değil kızım saçmalama duymayım öyle şeyler filan de ama parayı alValla evde oturuyorum tabi alcam babasi calismiyo ihtiyacim var
ramazana 54 ügörmek istiom bende yaaa inşallah görürüz sende bende ama oturmadan tabi5kilo almisim mezun oldugumdan beri ramazana kadar vermem lazim ben oturup yiyorum
Varmı acaba diyet gruplarında almayanmezun olan herkes kilo alıp geliyor
en çok kilo almadan sabit kalana tebrik ederim :)
Elif eylül inşallah kilosu 65 tedir.
Ya bilmiyorum ben çok farklı düşünüyorum galibaBence alir neden almasin kız benimki aksam anne vereyim dedi ilk defa
İnşallah canım çok aminnkesinlikle dinç tutuyor spor..
kardeşleri için ev ortak sanirim.
kirayı az ödüyorsanız biraz birikm yaparsiniz başka yerden ev alirsin inşallah .:)
ya sende adı kira değil kızım saçmalama duymayım öyle şeyler filan de ama parayı al
verecek tabi yaa insan annesine vermez mi. bekar sonuçta seninki aynı evde yaşıyonuz.
evde yemeğini filiz yapar kirlisini yıkar e bi zahmet destek olsun sana al tabi canım nie büyüttün sen onu azda sen tadını çıkar. alıp napacan yine onlara harcıyoz
ramazana 54 ügörmek istiom bende yaaa inşallah görürüz sende bende ama oturmadan tabi
Bencede farkli düsunüyosunYa bilmiyorum ben çok farklı düşünüyorum galibadur daha o günler gelmedi ya belki de ondan böyle düşünüyorumdur
çocuk ihtiyaci gerçekten hiç bitmiyor. Allah yardimciniz olsunKayin validem yok onun evinde oturuyoruz eşim calismiyo yani is olursa gidiyo oyuzden ihtiyacim oluyo benimde kıź kücuk evin ihtiyaci bitmiyo
2018de 51.7 ile mezun olmustum ama bende kilo aldim anca 55-57 arasi koruyabiliyorumVarmı acaba diyet gruplarında almayansadece seabahar almadı diye biliyorum
Pazartesi başlıyoruz 4 gün çok kolay bende ilk yapicamOlur derim
İnşallah canım baban iyi olsundaSağol canım Allah razı olsun.
Sağol canım amin. Tebrikler çok güzel kilo vermişsin yine. Ben tartılamadım. Bu ara beslenmeye de özen gösteremeyebilirim çünkü sürekli ailemin yanında olacam. Toparlanınca kaldığım yerden devam edeceğim inşallah
Çok güzel eksin canim ne kusuruGeçen cuma :76,7 kg
Guncel :76.25 kg.
Fark :450gram
Oran 0,587
Az oldu kusura bakmayın.
Dur hele heyecan yaptirma beniPazartesi başlıyoruz 4 gün çok kolay bende ilk yapicamMefkurem Zuhal abla listeyi takıma atsana takimca ramazan öncesi biraz hızlı yol alalım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?