Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Şartlarla alakalı bence.. şayet başka gelir kaynaklari varsa ve rahat geçirebiliyorlarsa yasliliklarini üçün besin hesabını yapmadan ,ozamsn alınmaz ..Ama öyle değilse evladın bunu teklif etmesi lazım zaten ki genelde evlatlar pek düşünmez böyle incelikleri
Benim babacığım anacığım çok çalışmışlar gençken, bütün kardeşlerime bana bir ev aldılar evlenirken
Şimdi emekli maaşlari dükkan kiraları var kendi yağlarında kavruluyorlar
şayet dükkan kiralati olmasaydı tek emekli ile torunlarına bile harçlık verirken iki kere düşünmeleri gerekirdi buda çok zor bence ve eminim hiç bir kardesiminde aklına gelmezdi para desteği vermek

siz köyde oturuyorsun köydeki kvnin evinde mi oturuyordun ben kendi evinize oturuyor sandim.
Kayin validem yok onun evinde oturuyoruz eşim calismiyo yani is olursa gidiyo oyuzden ihtiyacim oluyo benimde kıź kücuk evin ihtiyaci bitmiyo

mezun olan herkes kilo alıp geliyor
en çok kilo almadan sabit kalana tebrik ederim :)
Elif eylül inşallah kilosu 65 tedir.

Sağol hayatim Allah razı olsun saframi kaybettiğimden beri bir dönem full ishaldim o ara kolonoskopi bakıldı 1 sene oldu orda öğrendim 3 pozitif olduğunda alınabilir bagirsaklar
safranı neden kaybettin canım peki? inşallah öyle bişey olmaz canım.. Aman kendine dikkat et

Valla evde oturuyorum tabi alcam babasi calismiyo ihtiyacim var
ya sende adı kira değil kızım saçmalama duymayım öyle şeyler filan de ama parayı al
verecek tabi yaa insan annesine vermez mi. bekar sonuçta seninki aynı evde yaşıyonuz.
evde yemeğini filiz yapar kirlisini yıkar e bi zahmet destek olsun sana al tabi canım nie büyüttün sen onu azda sen tadını çıkar. alıp napacan yine onlara harcıyoz
5kilo almisim mezun oldugumdan beri ramazana kadar vermem lazim ben oturup yiyorum
ramazana 54 ügörmek istiom bende yaaa inşallah görürüz sende bende ama oturmadan tabi

Kayin validem yok onun evinde oturuyoruz eşim calismiyo yani is olursa gidiyo oyuzden ihtiyacim oluyo benimde kıź kücuk evin ihtiyaci bitmiyo
çocuk ihtiyaci gerçekten hiç bitmiyor. Allah yardimciniz olsun
eşiniz inşallah iyi bir işe girer. işsizlik çok zor bilirim.

İnşallah canım baban iyi olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…