Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

tartı farkı ve ödemdir canım ozaman. yada su içtiysen artılıyor hemen.
ay ne zor yalnız herşey yasak gibi. yasak olunca canı ister insanın. kolaylık diliyorum sana.
Sabah ilaç içtim evi toplamaktan yiyemedim hiç bişey neyse kıyafet ve ayakkabıda vardı gerçi kız onları düştü ama

Kilo bildirimi

Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403

Elimden geleni yaptim ama malesef daha fazla olmadi kizlar
Menulerimi goruyorsunuz, kacamak yapmiyorum
Menopozdan dolayi cok az gidiyor
Yoksa ben geçen sene bile cok daha güzel veriyordum

Dün 17 de yedigim lapayla duruyom aç susuz :)) sabah sabitti ancak bu kadar eksi oldu

Eksidesin sonucta canim haftaya daha guzel olur

Eksidesin abla tebrik ederim ❤

Emeğine sağlık ablacım. Sen elinden geleni yapyıorsun. evet keşke hemen bitse bu süreçler ama napalım. olanla yetinelim :)

Benimkinin faydası allah için oluyor hakkını yemiyeyim de defalarca söylediğim bir şeyi yapmamakta ısrar ediyor ben onu anlamıyorum..
Acaba hiç mı aklına gelmiyor ...
Bana bir eşyayla ilgili bir şey dense ben onu gördükçe hep o denileni hatırlarım yani...
Benim eşim tuhaf işte bazı şeyler de çok duyarlı bazılarında ise hiç umrunda değil
Aynı senin kocan gibi çocuklara söyleniyor ben de diyorum aynı senin yaptıklarını yapıyorlar yani öyle işte...anlat anlat bitmez
Hepinizi cok tebrik ederim kizlar cok güzel eksiler var

1 tane nazarligimiz var :)
Baharim senin ödem sorunun var
Haftaya insallah güzel eksi gelir

Abla bence lapa yapma geçen hafta da dedim sana menuleri değiştir bir gün meyve sabah diğer gün akşam tüket. Ha diyorsan ben bildiğim gibi devam ederim sen bilirsin.

Çünkü her sene vücud farklı işliyor 2018de de aynı ameliyat oldum ödem olmazdı bu sene ödem var.

2019 da su gibi kilo verdim bu sefer 10 kiloyu zor verdim. Aynı şeyi Cordelia nın sporu içinde söylüyorum ben bir hafta Sporsuz 1 kilo verdim 1 hafta sporlu 1 kilo verdim bunlar vücudu şaşırtmak için.

Dedim ya kız artıyım ben takımdaki eksilerden bahsettim benim eksi gelmem için 1hafta birsey yememem lazım
Ben de takip edemiyorum maşallah sayfalar güzel ilerliyor onun için eksiler gördüm deyince sormuştum açıkçası şaşırmıştım da mezun olup da ekşi ile gelen pek olmadı da en azından ilk hafta

Ben de takip edemiyorum maşallah sayfalar güzel ilerliyor onun için eksiler gördüm deyince sormuştum açıkçası şaşırmıştım da mezun olup da ekşi ile gelen pek olmadı da en azından ilk hafta
Ben yine eksi gelirdim de bakma sen saldım 2,5 ay diyette olunca insan yoruluyor daha fazla diyet yapan içinde geçerli tabi.

safranı neden kaybettin canım peki? inşallah öyle bişey olmaz canım.. Aman kendine dikkat et
Taş tikamis 10 cm di şişmiş iltihaplı şekilde 5 ay ağrısını çektim bilemediler bulamadılar ufacık taşmış son anda bulundu yoksa doktor patlıyordu neredeyse kaybediyorduk seni dediler o ara kızımı emziriyordum göbek deliğimden çıkardılar 10 cm saframi çok zordu o yüzden sağolsun eşimde karın germe yaptırarak göbek deliğimi de ufalttirmak istedi ben her aynaya baktıkça çok üzülüyor ve geriliyordum çıplak göresim gelmiyordu şükür Allah'a bu ameliyatı da atlattım

Tebrikler olsun sonuçta eksi gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…