- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bilmemmi hemde 2taneBir ara bizde de vardı böyle verenler
O yuzden çok şaşırmıyorum alıştık sanirim
Sabah ilaç içtim evi toplamaktan yiyemedim hiç bişey neyse kıyafet ve ayakkabıda vardı gerçi kız onları düştü amatartı farkı ve ödemdir canım ozaman. yada su içtiysen artılıyor hemen.
ay ne zor yalnız herşey yasak gibi. yasak olunca canı ister insanın. kolaylık diliyorum sana.
onlardan fark etmiştir işte canım.Sabah ilaç içtim evi toplamaktan yiyemedim hiç bişey neyse kıyafet ve ayakkabıda vardı gerçi kız onları düştü ama
Eksidesin sonucta canim haftaya daha guzel olurKilo bildirimi
Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403
Elimden geleni yaptim ama malesef daha fazla olmadi kizlar
Menulerimi goruyorsunuz, kacamak yapmiyorum
Menopozdan dolayi cok az gidiyor
Yoksa ben geçen sene bile cok daha güzel veriyordum
Dün 17 de yedigim lapayla duruyom aç susuz :)) sabah sabitti ancak bu kadar eksi oldu
Eki Görüntüle 2804751
Eksidesin abla tebrik ederim ❤Kilo bildirimi
Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403
Dün 17 de yedigim lapayla duruyom aç susuz :)) sabah sabitti ancak bu kadar eksi oldu
Eki Görüntüle 2804751
Emeğine sağlık ablacım. Sen elinden geleni yapyıorsun. evet keşke hemen bitse bu süreçler ama napalım. olanla yetinelim :)Kilo bildirimi
Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403
Eki Görüntüle 2804751
Benimkinin faydası allah için oluyor hakkını yemiyeyim de defalarca söylediğim bir şeyi yapmamakta ısrar ediyor ben onu anlamıyorum..Memnun oldum canım bebişlerini allah bağışlasın ... erken değil değil bunu yazdığın kişide 17 de evlendi
al bendende o kadar ama ben kaçmadım tek farkımız buymuş
valla ben kahve yaptırmandan çok o kahveyi tarif bile etmeyip videodan yaptırmana tebrik ediyorum asiye
canım allah şifasını versin inşallah babacığını size bağışlasın
ürkütmeyin kuşları ayy çok güldümallahta seni güldürsün güzel insan
oşgeldiniz istediğiniz kiloya kısa zamanda ulaşırsınız inşallah170 boy için 58 baya uzun ince olacaktır :)
listeye girişin hayırlı olsun canım
vallahi çok emeğin geçti bizlere hakkını helal et ellerine sağlık elifim
valla benimkide aynısı. bide içtiği fincanı vs. biz yerine bazen bilinçli olarak götürmüyorum ertesi akşam gelip görsün diye. görüyo ve kendi kendine söylenerek onu ordan alıyo bir fincanımıda alan olmamış diye.. hem suçlu hem güçlüler... milyon defa dedim ben senin annen değilimmmmmmmmm yok olmayınca olmuyo... benimki bi dönem yapıyo bi dönem bırakıyor. bu ara bırakma dönemini yaşıyo yine...
geçen gün baktım oğlana diyo ayağından çıkan terlikleri niye yerine koymuyorsun evde her yerde terlik var filan diye.... dün akşam aldım karşıma bak dedim 2 terliğe neden konuşuyorsun haa demekki insan konuşuyomuş bu böyle olmaz neler söyledim ama sert değilim ciddiyim... özel eşya dağınıklığı pek olmazda faydası hiç yok benimkinin ev otel restourant cafe ve sinema salonu onun için
arkadaş ben sabah evden çıkıp akşam 7 ye doğru eve giren bir kadınım destek olacak o bana bunları ana doğurmuş biz kadınlar çirkin ördek yavrusu
sana ne zararım var dağınık değilim ben diyo. zararın işte bu dedim. bana zararın olmamasını fayda zannediyorsun zararın var demiyorum faydan yok diyorum dedim
tamam ben seni anladım filan diyo akşam bugün görecez ne anlamış
dertliler kervanında bestede varmışşşş
ben 17 de kendi isteğimle evlendim ailem küçüksün dedi ama ısrarda etmediler fazla ben istedim die verdiler oldu bitti
ama suçluyu hep kendim gördüm ben. lise 1 i bitirip evlenmiştim hata benimdi yani. ben bunu ne zaman anladım 2 çocuğum ilkokula giderken anladım o ara büyümüşüm demek
8 yıllık bir lise üniv ve kpss maratonuna attım kendimi.. rabbime şükürler olsun 6 yılın içindeyim ve memurum...
hırslı değilim ama azimliyim ben... birde suçlayacak kimsem olmadığından kendi cezamı kendime kestim ama ömrümdende ömür gitti. evliliğimi bile riske attım kpss uğruna resmen aşıktım kpss yeçok taktım takıntı yaptım...
demek istediğim bir kadın isterse her şeyi başarabilir. seni istemediğin hayattan sadece sen çıkarabilirsin. tıpkı zayıflama serüvenimizde olduğu gibi, yanında herkes yer ama sen yemezsin senin sadece sen zayıflatabilirsin
annenlerede kızma onlar haklılar. benimde 21 yaşında bir kızım var. emek emek büyüttüm umudum hevesim her şeyim o benim. kaçması anneyi babayı çok etkiler. hele bide komşu akraba çevreleri genişse kimbilir neler duyuyorlar senin arkandan kaçtığın günlerde....
tek yapman gereken ciddi olarak onlarla konuşman ben hata yaptım sizi anlıyorum ben cahildim ama artık siz olgun olun ve bana bunu bir daha söylemeyin diye... hoş zaten artık haala söylemeleride kendi hataları da ne yapacan ana baba atılmaz satılmaz
hayırlı yaşlar olsun şimdiden canım benim huzurlu yuvanda nice yıllara
o kafar haklısınki... bende kimsesiz büyüttüm ah ne zor ne zor... 2 si bir arada büyüttüm birini ayağımda sallardım birini kollarımda öğlen uyuturken. bidekendimi büyüttüm ben gerçi bende küçüktümkamera fikriniz ne kadar iyi olmuş
zaten ya kaynana beter olacak illa ya da gelin yani iki iyi çok nadir oda bize denk gelir mi rabbim bilir
bulaşıktamı yıkamayacakmışssın. saat 10 u geçmediği sürece herşeyide yıka gitsin. sen taviz verdikçe saçmalayacak birine benziyor sanki kadın. her akşam saat 7 de makine tutacak değilsin ama haftada 2 kerede idare etsin. etmezsede altta olan o o düşünecek bence sen ona değil o sana mecbur... vicdanın rahatsa hiç takma canım.. ama tabi altta oturmakta zor ayak sesi vs. her saat çekilmez saatlere dikkat etmek burada önemli olan şey sadece bence. allah iyilerle karşılaştırsın
Hepinizi cok tebrik ederim kizlar cok güzel eksiler var
1 tane nazarligimiz var :)
Baharim senin ödem sorunun var
Haftaya insallah güzel eksi gelir
Abla bence lapa yapma geçen hafta da dedim sana menuleri değiştir bir gün meyve sabah diğer gün akşam tüket. Ha diyorsan ben bildiğim gibi devam ederim sen bilirsin.Kilo bildirimi
Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403
Eki Görüntüle 2804751
Ben de takip edemiyorum maşallah sayfalar güzel ilerliyor onun için eksiler gördüm deyince sormuştum açıkçası şaşırmıştım daDedim ya kız artıyım ben takımdaki eksilerden bahsettim benim eksi gelmem için 1hafta birsey yememem lazım
Ben yine eksi gelirdim de bakma sen saldım 2,5 ay diyette olunca insan yoruluyor daha fazla diyet yapan içinde geçerli tabi.Ben de takip edemiyorum maşallah sayfalar güzel ilerliyor onun için eksiler gördüm deyince sormuştum açıkçası şaşırmıştım damezun olup da ekşi ile gelen pek olmadı da en azından ilk hafta
Gecmis olsun canım bebise ve sanadaMerhaba..bebegim aşısını oldu tabi bende iğne yedim ( benimde asim vardi
Hanimlar alinti yapamadım Maşallahherkes ekside tebrikler. Haftaya daha dahada iyisi olsun inşallah.
Taş tikamis 10 cm di şişmiş iltihaplı şekilde 5 ay ağrısını çektim bilemediler bulamadılar ufacık taşmış son anda bulundu yoksa doktor patlıyordu neredeyse kaybediyorduk seni dediler o ara kızımı emziriyordum göbek deliğimden çıkardılar 10 cm saframi çok zordu o yüzden sağolsun eşimde karın germe yaptırarak göbek deliğimi de ufalttirmak istedi ben her aynaya baktıkça çok üzülüyor ve geriliyordum çıplak göresim gelmiyordu şükür Allah'a bu ameliyatı da atlattımsafranı neden kaybettin canım peki? inşallah öyle bişey olmaz canım.. Aman kendine dikkat et
Tebrikler olsun sonuçta eksi gelmişKilo bildirimi
Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403
Eki Görüntüle 2804751
Ben bu hafta yan simit için çalışıcam canım beli inceltmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?