Boza kaç kalori acaba@Cordeliaa
@gulenyuzumsunsen
@Cedarice
@sulisim
Kmsl Hnd
@Mucizemsn
@birazhuzurdu2008
Mefkurem
@Zeynolin44
@Nilay5454
@selensu82
@asysss
Wilma11
@ysfeeymnn
@Penguen
@kackaloribu
@Forever be young NUR
@cilekreceli1514
@I-cell_84
@Poni Bon
@Habinar
@T u t a s t e
@TekrarDene
@Beklenen2
@Tostombalakanne
@first ladyy
@HAbibte
@AhSen_2504
@bengisu022
@Hayyal
@Leyl-i-fer
kizlar bugun herkes küçük bir ödül yapabilir
ödülün boyutu 300 kaloriyi gecmesin...
Google a sor canimBoza kaç kalori acaba
Yediginize ictiginize bakin hemen sen fazla şeyetme haftaya 81le gelceksinBoza kaç kalori acaba
Bu 63 bana yapıştı bir turlu kurtulamıyorum napicam ben ya çok sıkıldım bu kilodanHaftaya daha guzel olur canim
Alt üstlüsün demiBende gideyim kaynanama kısır yapayım görümcem gelecekmiş
VallahamiiBende gideyim kaynanama kısır yapayım görümcem gelecekmiş
Evet canım benim şikayetim yok severim ilk zamanlar zor oldu ama 8 sene de rayına oturttuk dedikodusu falan da yoktur karışmaz öyle.Alt üstlüsün demi
EvetVallahamii
Afiyet olsun ozamanEvet canım benim şikayetim yok severim ilk zamanlar zor oldu ama 8 sene de rayına oturttuk dedikodusu falan da yoktur karışmaz öyle.
Evet
Ne güzel temizlik işleri karışmasa iyi ama evi her zaman temiz tutamıyorumEvet canım benim şikayetim yok severim ilk zamanlar zor oldu ama 8 sene de rayına oturttuk dedikodusu falan da yoktur karışmaz öyle.
Evet
Çok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın dizede geçmiş olsun taş sancısı bir garip yaCok gecmis olsun cnm
Bende saframi aldirdim bikac kez kolik tutmustu ölüyorum sandim
Teşekkür ederim bitanem
Çok şükür evet canim Allah hepimize sağlık versin kimsenin başına vermesin benimde jöle gibiydi ve sarkikti artı kocaman bir gobek deliği ve dikiş izi vardı kocam sağolsun her konuda destek oldu üzülme halledicem ben dedi ve karın germe için ikna etti günümü aldı gittim oldum :)Çok şükür canım her şey geride kalmış allah sağlık versin...
Insanın başına gelmeyince bilinmiyor işte...
Senden Ilk defa duydum göbek deliğinden safra çıkartıldığını
Benim karnım da yumuşak kaldı ama benim asla cesaretim yok ameliyat olmaya olamam yani...
Şu an zayıfım ama karnım beni biraz üzüyor işte...
Onun eltisi,gorumcesi,kaynanasi cok guzel insanlar cok iyi anlasiyolarNe güzel temizlik işleri karışmasa iyi ama evi her zaman temiz tutamıyorumçalışan olduğum için çok zorlanıyorum baya.
yine de toplamaya çalışıyorum arkasından hep batırıyorum
Keşke hiç bişeyime karışmazsa ama bende gamsızlık var hiç dinlemıyorum
Aynen cnm sagolasinÇok zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın dizede geçmiş olsun taş sancısı bir garip ya
Gule gule gidip gelin canimSelam kızlar dışardaydım geçmiş yapacam kilo veren herkesi tebrik ediyorum
Bugün büyük ablamlar la diğer ablama gideceğiz mersin e 1 gece kalacağız yarın akşama döneriz eve kaçamak yapmayı düşünmüyorum ölçülü yiyeceğim
Teşekkür ederim canıöGule gule gidip gelin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?