1 dilimi 295 kaloriymis tam belirledigim ölçüBugün ki ödülüm ıspanaklı börek
Maşallah eşineÇok şükür evet canim Allah hepimize sağlık versin kimsenin başına vermesin benimde jöle gibiydi ve sarkikti artı kocaman bir gobek deliği ve dikiş izi vardı kocam sağolsun her konuda destek oldu üzülme halledicem ben dedi ve karın germe için ikna etti günümü aldı gittim oldum :)
Bir dilim mi1 dilimi 295 kaloriymis tam belirledigim ölçü
300kaloriBir dilim mio kadar hayal bir dilim için miydi
Hemen sıcağı sıcağına cevap vereyim...4 dikdörtgen tepsi pizza yaptımUzun bir süre pizza görmek istemiyorum Kardeşim, eşi korona oldu onlar için yapıyım dedim bizim evdekilerede yapınca anca yeter diye fazlaca yaptım Ben oldum olası korkmusumdur ya yetmezse diye Misafir gelince de öyle bı yaparimki ertesi günde yeriz o kalanları Hep açgözlülük bunlar
Ramazan da eltime iftara gittik yaptığı yemek miktarını ben eve bile yapmam okadar az geldi gözümeAma tam yetti bı misafir gelse sonradan yemek yoktu okadar ayarlamış
Siz nasılsınız bu işlerde
Sana da maşallah canım..herkese maşallah
Gayet güzel canım tebriklerGeçen cuma :76,7 kg
Guncel :76.25 kg.
Fark :450gram
Oran 0,587
Az oldu kusura bakmayın.
Eksin güzel tebrik ederim abla .Kilo bildirimi
Gecen hafta 99.1
Bugün 98.7
Fark 400
Yuzde 0.403
Elimden geleni yaptim ama malesef daha fazla olmadi kizlar
Menulerimi goruyorsunuz, kacamak yapmiyorum
Menopozdan dolayi cok az gidiyor
Yoksa ben geçen sene bile cok daha güzel veriyordum
Dün 17 de yedigim lapayla duruyom aç susuz :)) sabah sabitti ancak bu kadar eksi oldu
Eki Görüntüle 2804751
Pek yaptim sayilmaz cnmEksin güzel tebrik ederim abla .
Spor yaptın mı Bu hafta . Tam takip edemedim de . Yapmadıysan bu hafta yapalım, yaptıysan arttıralım .
Her zaman aynı olmuyor biliyorsun.
Az az gitse de gidiyor şükür. Sonra birden açılacak belki de
Yarışalım mı bu hafta da
Yüzde boyunda şimdi de bileklerin de başlamış canım doktoru devam ederse bir dahaki ay senin yediklerine dikkat ederiz dedi de ben bu ay başladım bakayım gidince en azından losyon falan verir belki.Sadece yüzünde mi var?
Geçmiş olsun canım.Peynir süt yoğurt yemicem bir süre bebemin yüzündeki şeyler bakalım geçerse süt alerjisi var demektir
Pek yaptim sayilmaz cnm
Bu hafta düzenli yapicam insallah
Açlık orucu yapmiyacaksan yarışalım
Sağol canım benim oğlumun yanakları boynunun altı birde bilenler de başladı bakalım inşaallah çabuk geçer Kızlarım da görmedim oğlum pek nazlı çıktıGeçmiş olsun canım.
Tmm ozaman hadi bakalim düdük caldi :)))
yok yapmayacağım
Neurodemitis olabilirmi cnmSağol canım benim oğlumun yanakları boynunun altı birde bilenler de başladı bakalım inşaallah çabuk geçer Kızlarım da görmedim oğlum pek nazlı çıktı
Bilmiyorum abla ya atopik ya da süt alerjisi ama bu ay daha fazlalaştı iyice kırmızı ve pütürlü olduNeurodemitis olabilirmi cnm
Haber ver bakalım neymiş alerjisi. Allah şifa versin inşallah.Sağol canım benim oğlumun yanakları boynunun altı birde bilenler de başladı bakalım inşaallah çabuk geçer Kızlarım da görmedim oğlum pek nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?