Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canım

Bilmiyorum abla ya atopik ya da süt alerjisi ama bu ay daha fazlalaştı iyice kırmızı ve pütürlü oldu
Bizim torun oglanin süt proteini alerjisi vardi
Gelin test ederek buldu
Erkek cocuklarda daha cok oluyormus bu
Laktozsuz seyler de dokunuyorsa, oyle olabilir
Ama seninkinde sancı, karin agrisi falan olmuyor degilmi
Bizimki cok sancilaniyordu

Çok geçmiş olsun canım, çok zor şeyler yaşamışsın ama bak eşin güzel destek olmuş. Helal olsun valla. Bende de safra keremde takipli bi parca var. Büyümüyor ama arada baktiriyorum. Umarım sonu kötü bitmez.
4 tepsi pizza ne kız eline sağlık valla. Ben yemekleri iyi ayarladığımı sanıyorum. Annemde hep cok yapar illa kalir bi gelen olur ac gelir yer der. Kayinvalidem de ise minicik tencere de pişer herşey o da ayrı bi dünya. Her el farklı.
Ben gideyim de mutfağı toplayayim oğlum uyudu...
Mutfak savaş alanı gibi
Ay benim evi bi görsen. Işten geldim halim yok heryer dağınık. Toplasam yarın silip supurcem zatende. Ona da halim yok.
Afiyet olsun canım
Eline sağlık canım. Herkesinde emeğine sağlık

Ellerine saglik cnm

Tuu tuuu masallah yine iyi yuzdemiz var

Menü
Sabah 7.00
2 yumurtadan omlet

Öğle 12.30
1 tane karnıyarık
3 kaşık pirinç pilavı
Yarim kase cacık.

Akşam 19.00
Eşime çok açım dedim işyerinden aradım bana salata yaptı sağolsun ama salatanın miktarını tahmin edin bakalım. Yarım havuç ve 1 dal marul. Nasıl ama harika dimi? Diyetteyim diye yapmis. Bence acliktan olmem icin yaptı ama ispatlayamam
O yüzden 1 tabakta yoğurt yedim.

3 litre su

Zipzip- E Elif_Eylul

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım yaa bu durumlarda yumurta haslayip yesen belki daha iyi olur hem daha doyurucu olur

Koronanin ilk zamanları da millet aç kalacağız diye yağmaladılar ya heryeri.
Aslında bizim suçumuz değil atalarımız savaş zamanında yaşadıkları yokluK genlerden bize kadar iletilmiş ya o sebeble seviyoruz herşeyin fazlasını

Allah razı olsun umarım kötü birşey değildir egerki kötü bile olsa safrasizda yaşanıyor ben yaşıyorum ve çok var safra kesesi alınan kisiler

Afiyet olsun canım
Ay ne güldüm ya erinmiş salatası o belliki afiyet olsun canım

Seninde eşine maşallah canım bu zamanda böyle eşler zor bulunuyor şükürler olsun şanslı hissediyorum kendimi 18 imde kaçtım ilk aşkım olarak çok iyi bir seçim yaptığıma inaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…