Güzel menü baharcım fasulye pilavı özledimMenu
Sabah
1/4 avakado
30g tel peynir
35g sandvich ekmegi t.bugday
Ogle
85g tavuk ızgara
Salata
1 kepce tarhana
1 cb ayran
Ara
15 badem
Aksam
3yk pilav
Salata
6yk etli Kuru fasulye
1cb ayran
Su:3lt 5120 adimZipzip- E Elif_Eylul @Nidsalii
aslında hiç içmem eşim araba yıkarken söyledi kafeden ordakiler yanlış getirmiş bende içeyim bari dedim.Afiyet olsun canım
Nescafe çok sekerli degilmi canim seker kullaniyosan azar azar kes
Afiyet olsun canım. nescafae gerçekten çok şeker ve kalorili. bende severdim ama uzun süredir içmiyorum..Günaydın 21 mart menüm
Sabah Sucuklu yumurta 1 dilim peynir 5 tane yeşil zeytin 2 çeri domates 2 dilim çavdar ekmeği
öğlen kahve içtim ( nescafe 3 ü birarada ) 3 tane hurma 3 tane kuru erik
akşam sebzeli mantar sote 1 kase yogurt
5400 adım
2 litre su
Çok ağır başlamış hafta sana sulişGünaydın....
Cuma:55.1
Pzt:56.0
+900 le acilidik yeni haftaya...yedigin hurmalar mideni tirmalar....kutlamanin ayari fazla kacmis...bide + adet oncesi sislik var...bakalim cumaya ne kadar eksilecegim
Cumaya kadar daha da motive gitmen lazım canımGünaydın kızlar bugün + 500 Gr artidayim
tebrik ederim canım. ne güzel başlamışsın.Günaydın,
Cuma; 83.85
Pazartesi; 83.55
Fark; -300
Başarılar diliyorum canım..
bayılıyorum enerjik kadınlara helal canımGünaydın kızlar 20 dk pilates 10 dk abs yaptım öldüm
300 gram gitmiş bile. tebrikler canım.Bildirim 🛎
Cuma: 66.6
Pazartesi: 66.3
Kalen bulamadım sabah cuma günü artık yazılı paylaşırım.
süpersin. 3 lahmacundu dimiSabitim kızlar yediğim lahmacun ve yaşpastadan sonra artı çıkarım diyordum ama neyseki korktuğum olmadı
Kısırın bu kadar etkilediğini düşünmüyorum canım. ama bilemem tabi. bence bol bol su iç ödemin gitsin..Ben artıdayım cuma 65,1
Bugün 65,8
Fark 700 gram
regl olmam lazım bugün yarın ondan sanırım yoksa tatlı falan yemedim hamur işide yemedim.1 kase kısır oda cumartesi 3 - 4 gibi
Demek ki eksiymişsin :) çıkan sonuçSabitim kızlar yediğim lahmacun ve yaşpastadan sonra artı çıkarım diyordum ama neyseki korktuğum olmadı
Teşekkürler Cuma’ya 65leri görürüm inşallah300 gram gitmiş bile. tebrikler canım
Gunaydin canım ❤Günaydın kizlar, güzel bir hafta olsun..❤
Gunaydin canım artin cok degil cumaya eksiler gelir ❤Günaydın kızlar,kilo bildirimini yapayım
68.75
Geçen cuma:68.65
+100 deyim
Cuma’ya kadar eksileceğim inşallah
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnn.
Gunaydin canım sabit olmanda iyi erken tartılmak etkilemis olabilirGünaydın kızlar aynı cumayla 73,6 adetim de bitti aslında eksi gelirim sanmıştım ama tartılıp çıktım bekleyemedim sabah ödemi oluyor gitmesini
Gunaydin canım ❤Günaydın
Gunaydin canim ❤Günaydın....
Cuma:55.1
Pzt:56.0
+900 le acilidik yeni haftaya...yedigin hurmalar mideni tirmalar....kutlamanin ayari fazla kacmis...bide + adet oncesi sislik var...bakalim cumaya ne kadar eksilecegim
Gunaydin canım dun menu paylasmadin sanirimGünaydın kızlar bugün + 500 Gr artidayim
Gecmis olsun canımBen sabitim bu arada. Aslında eksi gelir sandim ama sabitim ve bu sabah aşırı mide bulantim ve kramp var
Gunaydin canım eksin guzel ❤Günaydın,
Cuma; 83.85
Pazartesi; 83.55
Fark; -300
Kiyafetle tsrtilmissin demek ki onlar olmasa 500 gram daha fark eder
Günaydın canım ❤Günaydın kızlar 20 dk pilates 10 dk abs yaptım öldüm
Gunaydin canım ❤Günaydınhayırlı haftalar
Guzel eksi canimBildirim 🛎
Cuma: 66.6
Pazartesi: 66.3
Kalen bulamadım sabah cuma günü artık yazılı paylaşırım.
Sabit gelmen guzel canimSabitim kızlar yediğim lahmacun ve yaşpastadan sonra artı çıkarım diyordum ama neyseki korktuğum olmadı
Ödemdir o zaman cumaya kadar eksiler gelirBen artıdayım cuma 65,1
Bugün 65,8
Fark 700 gram
regl olmam lazım bugün yarın ondan sanırım yoksa tatlı falan yemedim hamur işide yemedim.1 kase kısır oda cumartesi 3 - 4 gibi
İnşallah canım, yapabilirsinTeşekkürler Cuma’ya 65leri görürüm inşallah
GünaydınnnnnnnnnnGünaydın
Düşünceli rakibem. Çocuk yok. Enerjim tavan şükür.Bu hafta 2 kilo hedefim.
Burasida ayni hic yagmur dinmedi sisli pusluKızlar Ankara' da hava yine bozuk, yine kasvetli ve yağmurlu.. Kışı sevmiyorum nedense ya. Beni çok boğuyor, bu havalar nefesimi kesiyor sanki.
Spor yapmayınca vicdanım sızlıyor gibi oluyor rakibem spor yapmayı seviyorum cünküRakibem dur durak yok valla sende helall❤
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Süpersin.
Afiyet olsun canım
Emeğine sağlık canım
Afiyet olsun canım, cekirdek olmasa daha iyiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?