Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Malesef günaydın

Günaydınnnnnn.

Günaydın kızlar aynı cumayla 73,6 adetim de bitti aslında eksi gelirim sanmıştım ama tartılıp çıktım bekleyemedim sabah ödemi oluyor gitmesini

Günaydın....
Cuma:55.1
Pzt:56.0

+900 le acilidik yeni haftaya...yedigin hurmalar mideni tirmalar....kutlamanin ayari fazla kacmis...bide + adet oncesi sislik var...bakalim cumaya ne kadar eksilecegim

Günaydın kızlar bugün + 500 Gr artidayim

Günaydın,

Cuma; 83.85
Pazartesi; 83.55

Fark; -300

Günaydın kızlar 20 dk pilates 10 dk abs yaptım öldüm

Günaydın hayırlı haftalar

Günaydınnnnnnnnnn

Günaydın kızlar
+300 üm maalesef cumaya kadar gider inşallah

Günaydın güzellikler
vücudun hic degismemis desene
Yok canım ya aynı birazda şişim zaten ellerim kapanmıyor şişlik ten

Arkadaşlar
Sizden çok özür diliyorum
Ben bi süre ara vereceğim burayı
Sonra geleceğim öncelik kendimi toparlamam lazım zaten motivasyonu sağlayamıyorum ara vermek zorundayım ne zaman 80 e düşünce buraya geleceğim söz veriyorum
Allah’a emanet olun çok üzgünüm hakkımı helal edin arkadaşlar

Ama migi birlikte kilo vermek için buradayız. bence motivasyonu tam tutmak için grup büyük avantaj. emin misin?

Merhaba migi sana nacizane tavsiyem buradan kendini çekme çünkü tek başına bocalıyor insan burada hep beraber destek oluruz sana olmaz mı

Hemen paylasyaim kaptanım evet devam ediyorum. Kacamakta yok cumaya ne olur bakalim

Günaydın kızlar aynı cumayla 73,6 adetim de bitti aslında eksi gelirim sanmıştım ama tartılıp çıktım bekleyemedim sabah ödemi oluyor gitmesini
Sabit olmanda guzel canim
Günaydın....
Cuma:55.1
Pzt:56.0

+900 le acilidik yeni haftaya...yedigin hurmalar mideni tirmalar....kutlamanin ayari fazla kacmis...bide + adet oncesi sislik var...bakalim cumaya ne kadar eksilecegim
Sana bisey diyemicem mezunsun
Günaydın kızlar bugün + 500 Gr artidayim
Cumaya eksi gelecektir
Ben sabitim bu arada. Aslında eksi gelir sandim ama sabitim ve bu sabah aşırı mide bulantim ve kramp var
Cumaya eksi gelir merak etme gecmis olsun cankm
Bildirim 🛎
Cuma: 66.6
Pazartesi: 66.3
Kalen bulamadım sabah cuma günü artık yazılı paylaşırım.
Pazartesi ekside olman guzel canim
Sabitim kızlar yediğim lahmacun ve yaşpastadan sonra artı çıkarım diyordum ama neyseki korktuğum olmadı
Lahmacuna göre sabit gelmen yani bravo
Ben artıdayım cuma 65,1
Bugün 65,8
Fark 700 gram
regl olmam lazım bugün yarın ondan sanırım yoksa tatlı falan yemedim hamur işide yemedim.1 kase kısır oda cumartesi 3 - 4 gibi
Kisirla 700gram arti cok fazla
Günaydın kızlar
+300 üm maalesef cumaya kadar gider inşallah
Cumaya eksiyle gelirsin canim
Bende +3 kiloyum
Ben şokk arti 3kilo

21.03.2020 pazar menüsü
Kahvaltı saat 10.00
2 dilim kepek ekmeği
Peynir
5 zeytin
2 dilim börek
Omlet
Öğlen 13.30
Kırmızı lahana salatası
Mercimek çorbası 1 kase
1 dilim kepek ekmeği
Aksm 20.00
Tavuk dünyasının sadece tavuğu ( kendim yaptım hazır değil ) 4.5 çatal makarna , 1 bardak ayran salata
1 litre su
Dun spor yoktu
Zipzip- Elif Eylül

2 kilosu ödem

2dilim börekmi ekmeklerde var makarna oooo masallah afiyet olsun

2 dilim boregide mi diyetisyen verdi

2dilim börekmi ekmeklerde var makarna oooo masallah afiyet olsun
2 dilim boregide mi diyetisyen verdi
Yok kizlar iki dilim börek şöyle böreğin iç tarafı var incecik küt böreği varya tamamen iki dilim değil yani yoksa asla yemem doğum günü pastam dan bile incecik yedim .iki parça diyim öyle anlayın.
Makarna da tane olarak sayinca 4.5 tane yani tek tek sayinca aslında yanlış anlattım.
Normalde makarna bı çatal öyle düşünün 4.5 makarna batiridgimi.
Tabi onları da yemem yanlış ama ben ne yediysem söylüyorum saklayamam tartıda cikiyo kızmayın
Yada kızın haklsiiniz ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…