Gidesem alırım tabi gitmiyorumEee kilo almak için mi gidiyorsun?
Afiyet olsun canımGünaydın mutlu haftalar kızlar
Dün çok yoğun geçti takıma gelemedim..
Akşam yemeğim geç oldu ama öyle olmak zorundaydı bugünlük.
Bugün niyetliyim gece 1 lt su içtim niyetlendim menüm de şöyle
Kahvaltı 11:00
1 yumurta çemenli
1 dilim çavdar ekmeği
5 zeytin
3 parça Tel peynir
15:00 5 yk Kıymalı yeşil fasulye 1 bardak ayran
Akşam 20:00
1 porsiyon Adana
1 şiş kuşbaşı
Köz sebze salatası
Maden suyu
4 lt su
Simit açma yemedim ama çok geç saat bir akşam yemeği yedim ödüm kopuyorgulenyuzumsunsen rakibem bugün gorunmemişin
Simitli açmalı bi kahvalti yapip bana suprizmi yaptin yoksa
Eksiyle gelmissin tebrikler canimGünaydın canlarım en azimli en hırslı haftamız olsun inşallah
Cuma 82.7
Bugün 82.5
Tamm canım bak bu bence çok önemli gitmek istememen gerçekten hergün sık sık gelebilsen senin için çok avantaj olur söyle ki motivasyonun olmadığı için kilo veremesen de kilo da almazsın canım burada kalarak hiç bir şey kaybetmezsin bence bir kez daha düşünAslında benım buradan gidesim yok ama motivasyonumu sağlayamadığımı düşünüyorum
Ben sadece dogrulari soyledim bana kizdi oda kendi iyiligi icinTamm canım bak bu bence çok önemli gitmek istememen gerçekten hergün sık sık gelebilsen senin için çok avantaj olur söyle ki motivasyonun olmadığı için kilo veremesen de kilo da almazsın canım burada kalarak hiç bir şey kaybetmezsin bence bir kez daha düşün
Canım sen nereye gidiyorsun buradan ayrılınca da daha çok kilo alıp geleceksin ne gerek var gitmeye.Arkadaşlar
Sizden çok özür diliyorum
Ben bi süre ara vereceğim burayı
Sonra geleceğim öncelik kendimi toparlamam lazım zaten motivasyonu sağlayamıyorum ara vermek zorundayım ne zaman 80 e düşünce buraya geleceğim söz veriyorum
Allah’a emanet olun çok üzgünüm hakkımı helal edin arkadaşlar
Gitmekten vazgeçtim gitmiyorum buradayımCanım sen nereye gidiyorsun buradan ayrılınca da daha çok kilo alıp geleceksin ne gerek var gitmeye.
Belki bize kızıyorsundur ama bizde senin bir an önce zayıflamanı depresif halinden kurtulmanı çok istiyoruz bence yapma böyle artık kilo vermeye odaklan.
Yapabileceğin basit şeyler menülerine dikkat edecek ve azimli olacaksın.
Olabilir İnsanın her günü bir olmaz canım çok düşünmemek en iyisi , kızlar senin için söylüyor bir an önce toparlanacağına eminim . Son gaz devamBugün modum düşük şekilde başladim anksiyete krizi geçiriyorum regl öncesi agrestif oluyorum.
sabahtan beri düşünüyorum.
bide yaziyorum yaziyorum düşünüyorum.
kırmızı odaya başvurmam lazim kendimi acilen.
kusura bakmayin arkadaşlar.
Günaydın canımGunaydinnnn güzeller
Hepimiz icin Cok güzel bi hafta olsun insallahhhh
Ben malesef artiyim -+ 500
Yazdiklarim harici hic bisey yemedim
Yinede haftaya artisiz basliyamadim
Sabah kalkinca 8 de direk tartildim, cuma 11 de tartiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?