Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet çok haklısın işte belki benim uzun süre diyet yaptığım için mi yordum bilmiyorum.
baya ben çok bocaladim E Elif_Eylul ablan da haklı.. katılıyorum size bana kızmakla haklısınız.

Gerçekten mi
Haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. Onun için imkansız geliyor biraz ama . Şimdiye kadar sporu çok gevşek tuttum asılırsam belki olur
Istersen yabarsin biliyosun dime

evet çok haklısın işte belki benim uzun süre diyet yaptığım için mi yordum bilmiyorum.
baya ben çok bocaladim E Elif_Eylul ablan da haklı.. katılıyorum size bana kızmakla haklısınız.
Canım olayı kızmak olarak algılama biz senin iyiliğin için diyoruz kızmıyoruz sana bir ara güzel sporla verdin yine yaparsın. Sadece az daha sabır lazım bazı arkadaşların menusunu gördüğüm de diyetten sıkıldığınızı düşünüyorum.

Kim olsa sıkılır istediğini yiyememek zor ama önce bunun için hedeflediğimiz kilolara düşelim dimi

İstediğimi 2 hafta yemek bana 1,5 kilo kazandırdı napalım şimdi tekrar spor zamanı yediklerimizi düzenleyelim beraber tekrar odaklanalım

Gerçekten mi
Haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. Onun için imkansız geliyor biraz ama . Şimdiye kadar sporu çok gevşek tuttum asılırsam belki olur
Bayrama heralde 7 hafta var, tam bakmadim
Haftalik 1 kilo bile versen, - 7 kilo harika bi eksi cnm

evet abla işe başlayinca motivasyonum düştü izindeyken çok spor yapıyordum. baya da iyi geliyordu.
sabahlari da spor yapsam enerjik dolu güne başlıyordum.
şimdi onu da yapamıyorum. akşama kadar çalışmaktan pilim bitiyor
çocuk var bide yemek yap sofra kur yemek ye çocukla uğraş onu uyut derken pilim bitiyor.
motivasyonumu ariyorum geri kazanmak için .
ama şu ki
sabahlari şöle 5:30 ta kalkabilsem sporumu yapsam mis gibi ...
bunu denemişliğim var. alarm kurdum gözlerim hiç açilmiyor.

İyiyim canım sağol sen nasılsın? Çok şükür daha iyi ya. Bende yoruldum biraz yorgunluğu atayım üstümden. Bide kaldığım kiloya ineyim kaldığımız yerden devam edelim
İnşallah canım benim devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…