- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende hap kullanmadan olayım diye bekliyorum ama gelen giden yokBen de regl olmayi bekleyenlerdenimne zormus su beklemek isi once ki ay 25 in de olmustum bu ay da ya 25 24 23 22 gibi bekliyorum olsamda kurtulsam
bende şok oldum sabah tartıda görünce bakalım bugün bol su içicem regl olsaydım cumadan önce iyi olur :)Kısırın bu kadar etkilediğini düşünmüyorum canım. ama bilemem tabi. bence bol bol su iç ödemin gitsin..
Gerçekten miDaha bayrama var canim bence 80 olursun
Tartilmadinmi dahatabiki yapmadım
zaten Adet olmadım
Birde kaçamak yaparsam cuma ya sabit olurum ya artı . Ama beeeeen bunu istemiyorum
Bayrama 80 olmam gerekiyor.
(Çok zor ama )
Tutaste - baharBahar kim Dilek kim?
evet çok haklısın işte belki benim uzun süre diyet yaptığım için mi yordum bilmiyorum.Canım kimse anlayamaz hepimiz burada birbirimize destek oluyoruz sonuçta bazılarımız daha azimli bazılarımız bocalıyor kolay değil uzun süre diyet yapmak, yoruyor insanı.
Birlikte daha güzel kilolar verdik vereceğiz birbirimize destek olmak için yanlışlarımızı söylemezsek o zaman burada olmanın bir anlamı yok
Istersen yabarsin biliyosun dimeGerçekten mi
Haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. Onun için imkansız geliyor biraz ama . Şimdiye kadar sporu çok gevşek tuttum asılırsam belki olur
2 saat aktif olduysan Eşininki doğru gibi canımDün 2 saat taktım, eşiminki 9000kusur saydı benimki 4782
Yok şimdi tartılacağımTartilmadinmi daha
İnşallah bakalımIstersen yabarsin biliyosun dime
İyiyim canım sağol sen nasılsın? Çok şükür daha iyi ya. Bende yoruldum biraz yorgunluğu atayım üstümden. Bide kaldığım kiloya ineyim kaldığımız yerden devam edelimMucizemsn nasılsın rakibem baban nasıl oldu
Canım olayı kızmak olarak algılama biz senin iyiliğin için diyoruz kızmıyoruz sana bir ara güzel sporla verdin yine yaparsınevet çok haklısın işte belki benim uzun süre diyet yaptığım için mi yordum bilmiyorum.
baya ben çok bocaladim E Elif_Eylul ablan da haklı.. katılıyorum sizebana kızmakla haklısınız.
Bayrama heralde 7 hafta var, tam bakmadimGerçekten mi
Haftada 1 kilo veriyorum aşağı yukarı. Onun için imkansız geliyor biraz ama . Şimdiye kadar sporu çok gevşek tuttum asılırsam belki olur
evet abla işe başlayinca motivasyonum düştü izindeyken çok spor yapıyordum. baya da iyi geliyordu.Bence mezuniyet sonrasi yediklarin cokda fazla degildi cnmama kilon daha oturmadigi icin hemen arti gelmesi normal
Cumaya en kötü sabit olursun
Listene tam uyarsan cumaya eksiyle gelirsin cnm
Haftaya sabitle baslamak bile güzel cnm
Masallah kizlar ne güzel eksisiniz
Aynen bende öyle cnmkapali soguk havalarda enerjim hic olmuyor
Mutsuz oluyorum
Güneşli havada içim açılır ayri bi enerji gelir bana
Bende bunu +1 olarak hesap ettim
O kadar yedim demene yinede fazla degil :)))
Masallah cok guzel cnm
Migicim son zamanlarda pek sık gelmiyorsun
Ben geldigim dönemde daha cok geliyordun motivasyonunda daha iyiydi
Fikrini degistirmene sevindim
Kafani cok fazla ne yapsam diye yorma
Tek yapman gereken kacamak yapmayıp, karbona dikkat etmek
Sana sporda cok iyi geliyor
Kacamak yapmamişin rakibem
Haftaya eksiyle baslamak ne guzellll
Olunca bu ayida kazasız atlattık diye sukredenlerdenim bendeBen de regl olmayi bekleyenlerdenimne zormus su beklemek isi once ki ay 25 in de olmustum bu ay da ya 25 24 23 22 gibi bekliyorum olsamda kurtulsam
Sporu arttır daha fazla gidecek bu hafta2 saat aktif olduysan Eşininki doğru gibi canım
Yok şimdi tartılacağım
İnşallah bakalım
İnşallah canım benim devam ederizİyiyim canım sağol sen nasılsın? Çok şükür daha iyi ya. Bende yoruldum biraz yorgunluğu atayım üstümden. Bide kaldığım kiloya ineyim kaldığımız yerden devam edelim
Aynen 7 buçuk hafta var canım . Tökezlemeden gidersem olur inşallah bakalımBayrama heralde 7 hafta var, tam bakmadim
Haftalik 1 kilo bile versen, - 7 kilo harika bi eksi cnm
İnşallah canımSporu arttır daha fazla gidecek bu hafta
Ramazanda kilo verenlerdenmisinAynen 7 buçuk hafta var canım . Tökezlemeden gidersem olur inşallah bakalım
İnşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?