Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

+3 kg dum sen stretejini ona göre belirle ye iç yat, yemek güzel uyumak çok güzel, tatlılar pastalar börekler

Not; -300 deydim
İnanirmisin midem ufacık kalmış istesemde yiyemiyorum

Bende de eksi 200 vardı bu hesaba göre kesin 1. Benim

Iyi aksamlar

Bugün gelin pek iyi degilmis
Ogleden sonra cocuklari aldim geldim
Onlari parka götürdüm, tarlada biraz yürüdük evde oynadik :)
Aksamda yemeklerini yedirip emanetleri geri verdim
Sanada iyi gelmiştir abla çocuklarla ilgilenmekten açlığını unutmussundur

Küçük bebeğim ve evdeki tempom bu dönem sürekli spor yapmama engel cnm.

yürüyüşe çıkmaya başlamıştım boyun fıtığim azdı soğuktan
Çok çok geçmiş olsun canım benim avantajım büyük kızım bazen küçük kızım uyumuyor ben spor yaparken kardesiyle oyun oynayıp onu oyalıyor bazen de o uyurken yapıyorum sporu keşke imkanın olsada sen de yapabilsen boyun fıtığı benim eşimde de var ne illet birşey çok iyi bilirim ağrıdan bazen geceleri sabaha kadar uyuyamaz biran önce iyilesirsin insaAllah canım havalar o kadar dengesiz ki herkese birşeyler oluyor keşke biran önce bahar gelse içimiz ısınsa

Afiyet olsun kizlar
Insallah güzel eksiler görürüz
12:30
Tavada 3 yumurta
2 dilim ekmek

20:00
Ekmek arası tavuk doner( sandıvıc ekmeği)
2 bardak ayran

Su: 1 lt olmamıştır sanırım
Spor 1 saat 30 dk kardıyo
30 dk agirlik

@Zipzip- N Nidsalii
Yarin suyu artir birazda sebze salata ekle tatlim

Iyi aksamlar

Bugün gelin pek iyi degilmis
Ogleden sonra cocuklari aldim geldim
Onlari parka götürdüm, tarlada biraz yürüdük evde oynadik :)
Aksamda yemeklerini yedirip emanetleri geri verdim
Görümce misin canım benim de 2 görümcem var hiç gelmezler böyle müthiş tekliflerle

Yemekteyiz sayfasında çok güzel kurabiye tarifleri. VarCuma için odulume gidemde karar verem tariflerden
Cumayı bekleme rakibem, en kalorilisi bul yap cocuklar sevinsin, 2 tepsi yap birini sen ye birini cocuklar yada boşver hepsini sen ye, cumayı ne bekleyeceksin, aklında kalacağına midende kalsın değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…