İnanirmisin midem ufacık kalmış istesemde yiyemiyorum1¹
+3 kg dumsen stretejini ona göre belirle ye iç yat, yemek güzel uyumak çok güzel, tatlılar pastalar börekler
Not; -300 deydim
Nasıl imreniyorum dolu dolu sporlarinizaİyi geceler kıslar sporlarımı yazayım
45 dk zumba
30 dk leslie bloosted
50 jj
Adımlarımı ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2808202
Zipzip-
N Nidsalii
kackaloribu
Nasıl imreniyorum dolu dolu sporlariniza
Sen öğle ile akşamın yerini değiştirince ben farklı zannettim.Sonradan çaktım olayıBizim diyeti yaptım . Çorba diyeti ne ki?
Küçük bebeğim ve evdeki tempom bu dönem sürekli spor yapmama engel cnm.Canım benim çalışıyor musun
Sanada iyi gelmiştir abla çocuklarla ilgilenmekten açlığını unutmussundurIyi aksamlar
Bugün gelin pek iyi degilmis
Ogleden sonra cocuklari aldim geldim
Onlari parka götürdüm, tarlada biraz yürüdük evde oynadik :)
Aksamda yemeklerini yedirip emanetleri geri verdim
Çok çok geçmiş olsun canım benim avantajım büyük kızım bazen küçük kızım uyumuyor ben spor yaparken kardesiyle oyun oynayıp onu oyalıyor bazen de o uyurken yapıyorum sporu keşke imkanın olsada sen de yapabilsenKüçük bebeğim ve evdeki tempom bu dönem sürekli spor yapmama engel cnm.
yürüyüşe çıkmaya başlamıştım boyun fıtığim azdı soğuktan
Menüm
Sabah 08.00
2 haşlanmış yumurta
1 domates
Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
Ara 15.45
Yarım elma
Yarım havuç
Akşam 18.45
Yeşil salata 100-150 Gram et
Ara 21.00
Pul biberli yoğurt
2 litre su
Sporu bildireceğim..
[IMG alt="Elif Eylul"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/977/977686.jpg?1616428316[/IMG] Elif EylulZipzip- Zipzip- Mefkurem Mefkurem [IMG alt="T u t a s t e"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/784/784730.jpg?1609360660[/IMG] T u t a s t e Fitt_anne Fitt_anne
Afiyet olsun kizlarKahvaltı 11.30
Yesıllık salatası
1 dolum t.b ekmek
Bı kav parca beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
Ara bır kuru ıncır kahve
16.00
1 kase 150 Gr tavuklu salata ayran
20.00
Kocaman kase kbak corbası
5 kasık yogurt baharatlı
2.5 lt su 1lt Dukan bırası
2 mil Leslie
Zipzip- @Elif Eylul Mefkurem @Cordeliaa @T u t a s t e
Yarin suyu artir birazda sebze salata ekle tatlim
Öğlen yedikten sonra hic acikmadim desemSanada iyi gelmiştir abla çocuklarla ilgilenmekten açlığını unutmussundur
Görümce misin canım benim de 2 görümcem var hiç gelmezler böyle müthiş tekliflerleIyi aksamlar
Bugün gelin pek iyi degilmis
Ogleden sonra cocuklari aldim geldim
Onlari parka götürdüm, tarlada biraz yürüdük evde oynadik :)
Aksamda yemeklerini yedirip emanetleri geri verdim
Şuan fena durumlardayim iştah patlamasi kapıda bekliyor resmenÖğlen yedikten sonra hic acikmadim desemaksami bile zorla yedim :)) geç vakit acikirim diye yedim
Benim niyetim keto helva yapmakYemekteyiz sayfasında çok güzel kurabiye tarifleri. VarCuma için odulume gidemde karar verem tariflerden
Yok tatlim babaanneyimGörümce misin canım benim de 2 görümcem var hiç gelmezler böyle müthiş tekliflerle
Benim niyetim de ev de fit cocostar yapmakBenim niyetim keto helva yapmak
Cumayı bekleme rakibem, en kalorilisi bul yap cocuklar sevinsin, 2 tepsi yap birini sen ye birini cocuklarYemekteyiz sayfasında çok güzel kurabiye tarifleri. VarCuma için odulume gidemde karar verem tariflerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?