- 4 Mart 2021
- 533
- 2.053
- 63
Sagol kaptanım buraya yazıcam diye aradaki atısmaları yemedim normalde cıkolata lar vs olurduAfiyet olsun canım aslinda menu cok kotu degil ama su miktarın cok az
Sporun cok guzel
Bu hafta çikolatalar olmaz haftaya da daha duzenli menülerle gelirsinSagol kaptanım buraya yazıcam diye aradaki atısmaları yemedim normalde cıkolata lar vs olurduspor yapmaya calısıyorum ama beslenmeyi duzeltmeyınce cokta ise yaramıyor
InsaAllah rakibemRakibem yakıyorsun kalorileri çatır çatır. Süper menü valla
Afiyet olsun canım
Ne kadar anlayışlı bir arkadas❤23 Mart spor bildirimim
102 dk. Eva yaptım .
550 JJ
200 squat
N NidsaliiZipzip- E Elif_Eylul
kackaloribu sen dedikten sonra JJ yapmadım.
Bu çiçeklerden sonra bu hafta JJ yapmam ben.Ne kadar anlayışlı bir arkadas❤teşekkür ederim
İyi geceler.Cocuklar uyudu bende tavuklarla beraber uykuya gideyim...iyi geceler herkese
Iyigeceler canımCocuklar uyudu bende tavuklarla beraber uykuya gideyim...iyi geceler herkese
Ahh keşke gerçeklerini de verebilsemmBu çiçeklerden sonra bu hafta JJ yapmam ben.
Aynen eskilerde yüzüm var deyince benim zeytin yeşili gözlüm....
Katilmadim ben bu ay canimyaaa madalyasizlar katildiAynen eskilerde yüzüm var deyince benim zeytin yeşili gözlüm....
Kurabiye yarışmasına da katıldın mı iki gözümün çiçeği?
İyiyim canım. Kurabiyeleri inceliyorum. Sen de iyisin inşallah. Ben kurabiyelere oy vereyim bakalım. İyi geceler canım sana....Katilmadim ben bu ay canimyaaa madalyasizlar katildi
Sen nasilsin
Iyi geceler canim Allaha emanet olİyiyim canım. Kurabiyeleri inceliyorum. Sen de iyisin inşallah. Ben kurabiyelere oy vereyim bakalım. İyi geceler canım sana....
Afiyet olsun canımKahvaltı(08.45)bir haşlanmış yumurta,5 yeşil zeytin ,iki dilim beyaz peynir ,bir dilim ekmek ,bir domates salatalık
Ara(11.30) iki tane hurma üç ceviz
Öğle(14.20) bir kase mercimek çorbası üç yemek kaşığı kavrulmuş patates,dört yemek kaşığı bulgur pilavı,yoğurt
Akşam (19.00) iki tavuk but , mevsim salata
Ara(20.30) yeşil elma
2.5 litre su içtim
300 jj
150 mekik
3529 adım
Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?