Evet doğru tercihlerine uygun degik diyor ne yapalım valla işyerinde içiyorumCafexlerin kalorisi kafamı karıştırıyor. normalde sade filtre kahve 2 kalori civarı ama onun kalorisi 25 kalori civarındaydı galiba. içindekiler kısmında da sadece kahve olduğu yazıyor. zamanında bende almıştım ama sonra düşündüm katkı maddesi çok demekki bu kadar kalori farkı varsa diye.
musakkayı yaparken patlıcanı musakkalık doğrayıp, üzerine biraz yağ gezdir canım. önden onu yüksek ısıda fırında biraz pişir. sonra normal tarifine devam edebilirsin. az yağ çekiyor böyle daha hafif oluyor en azından. ama tabi sen bilirsin öneri benimkisi.
Abla sizin ora daha pahalıymış biz öpüp başımıza koyalım
Burda meyve sebzeler genelde pahali zaten tr ye göre2,50 euro: 23,5 lira eder.
yok artık...
yani burada 3-4 tane avakado ile satılır abla.
Tek tek alinanlar daha pahaliya gelir cnmfrenspress var ama beceremiyorum tozu kaçiriyor.
poşetle olunca kaçmiyor tozu..
dün a101 den cafex fitre kahve sadesi 10 tane almişim.
indirime girmiş 10 lira verdim :) tanesi 1,25 lira.
kokusuna bayılıyorum.
hiç kilo almadan sabit kalabilsek iyi. ama şu ki tatlı tuzlu şeyleri yedikçe aciktiriyor. bunu anladim.
patlıcani firinda yapmak isterdim eşim hiç sevmiyor. geçen gün kavga ettim yok olmamiş bla bla.. anlamiyo be adam.ayrı yapmayı düşünüyorum.
Yok cnm genelde sebze meyve tr de daha ucuzAma tl ye çevirerek değil birim olarak düşünmek lazım migicim. yani orda tanesi 2.50 birim burda tanesi 6 birim. orası daha uygun.
Anladım canım, nerede yaşıyorsun sen kusura bakma ben hatırlayamadım daYok cnm genelde sebze meyve tr de daha ucuz
Mesela gelire gore ben 1 avakadoya o kadar para veremem :))
Küçüklerin 4-5 tanesi 2.79 falan oluyor
Ondan aliyorum :))
İnşallahslm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bugün yarın hafif menü yapıp eksileri görelim hep birlikte inşallah
Kar ne durumdaElektrik neden gittin acaba
Simdi yok yagmuyo bakayim biKar ne durumda
selam canımm.. iyi gidiyor ama biraz aç hissediyorum nedense bugün. sen nasılsın? nasıl gidiyor?slm kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bugün yarın hafif menü yapıp eksileri görelim hep birlikte inşallah
hiç sevmiyorum elektrik kesintilerini. resmen hayatımız duruyor ya..Elektrik neden gittin acaba
Hmm anladım canım o zaman 2 kez daha düşüneyimÇok faydalı diolar, anne sütüne en yakın besinmiş, benim kızlar yemiyor malesef, çoğu yağ zaten ama faydalı yağ
Yerlisini sevmiyorum tadsız geliyor, güzelini bulmak zor, bi de pahalı meret.
Üzerine limon sık, tuz, karabiber ekmeğün üstüne falan sürüp yiyebilirsin. Yada wasa ne yiyorsan ekmek grubu olarak.
Bizim diyetisyen efsane diyor, gerçek değil diyor. Bilemem
Doğrudur canım ben hc yağını alayım sadece diyet tatlılarda çocuklara tatlı yaparken de kullanırımCnm vücudun faydalı yaglara ihtiyaci var
hc olmasi şart degil
Sadece hc vucutta yag yakan ketonlari artiriyor diye biliyorum
Kontrollü tuketikelirse yag kilo yapmaz
Bize kilo yapan karbonlar
Yağ, karbonla beraber yenirse depo ediliyor
Yani hem onu bunu yiyim hem hc icip yag yakayim olmuyor :)))
30 tl mi vay canına baya da fiyatlıymış boyutu gramı ne kadarevet denemekle fayda var.. :)
bunu nette bile söylüyor:)
ben bitince aliyorum şimdi yagi 30 lira olmuş
Eşim ve kızlar da asla yemiyor bi ben yiyorum bizim evde debak şimdi canim çektirdi bunun salatasini yap muhteşem oluyor yemegini sevmiyorum
K vitamin var.. özellikle çok kan yapıcı besin.
kendimce kansiz biri olduğum için sölüyorum. brüksel bana çok iyi geliyo. bi türlü alamadim ben.
eşim hiç sevmiyor sevemedi
Kırmızı pancar=❤bu akşam menüsü
patlıcan musakka
kırmızı pancar salatasi
cacık yapacagim.
dünden çorba var :)
Çok şükür canım bugün baya iyi sayılır öksürük şurubu antiboyotik iyi geldi gece öksürmedi ve bu yüzden de kusmadı aksiyonsuz rahat bir gece geçirdik@Tostombalakanne canım kızın nasıl oldu?
Geçmiş olsun canım daha da iyi olur inşallahÇok şükür canım bugün baya iyi sayılır öksürük şurubu antiboyotik iyi geldi gece öksürmedi ve bu yüzden de kusmadı aksiyonsuz rahat bir gece geçirdik
grama bakmadim eve gidip bakarım .Hmm anladım canım o zaman 2 kez daha düşüneyim
Doğrudur canım ben hc yağını alayım sadece diyet tatlılarda çocuklara tatlı yaparken de kullanırım
30 tl mi vay canına baya da fiyatlıymış boyutu gramı ne kadar
Eşim ve kızlar da asla yemiyor bi ben yiyorum bizim evde de
Kırmızı pancar=❤
Afiyet olsun canımSelam canlar dün
Sabah
1 h. Yumurta
1dilim süzme peynir
2 dilim kaşar
3 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 kupa kiraz sapı cayı
10 adet üzüm kurusu
1 kuru incir
Akşam
6 kş taze fasulye
3 kş tavuklu pilav
1 Br ayran
Acı biber
2 lt su
Adımı yükleyemedim daha sonra atarım
Çok da yürüyemedim hava yağışlı
Sağol kaptancım nasılsın görüşmeyeliAfiyet olsun canım
Iyiyim canım sen nasilsinSağol kaptancım nasılsın görüşmeyeli
Çok sevindim canım. hemen toparlar inşallah..Çok şükür canım bugün baya iyi sayılır öksürük şurubu antiboyotik iyi geldi gece öksürmedi ve bu yüzden de kusmadı aksiyonsuz rahat bir gece geçirdik
Selam canım. Afiyet olsun.Selam canlar dün
Sabah
1 h. Yumurta
1dilim süzme peynir
2 dilim kaşar
3 yeşil zeytin
1 dilim ekmek
Ara
1 kupa kiraz sapı cayı
10 adet üzüm kurusu
1 kuru incir
Akşam
6 kş taze fasulye
3 kş tavuklu pilav
1 Br ayran
Acı biber
2 lt su
Adımı yükleyemedim daha sonra atarım
Çok da yürüyemedim hava yağışlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?