Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bulursam alıcam burda oluyordu pazarlarda.

Hadi bakalım kızlar jjler ne alemde
akşama yapcamm heheeeee
Ben seviyordum ama valla bu ne böyle iyi diye yiyorduk ödemin dibine vuruyormuşum
ben hiç brüksel lahanası yemedim tadı nasıl ki yaa rakibem
Yarın diyetisyen randevum var

Hafif geçirmeliyim bugünü
yarın diyetisyen için bugünü hafif geçircen, cuma da tartı için yarını hafif geçiricen ooo süper eksi gelir desene.
Evet filtre kahveye diyetisyen hindistan cevizi yağı koy demişti daha alamadım
yağı bilmem de sabah kahvaltı yapmadan içtiğim filtre kahve genelde tuvalete çıkmama yardımcı oluyor.
Bi arkadasim var bi yer felaket ya o yer sanki yedikleri bana yariyo
benimde kardeşim öyle. 1 ekmek yer gece kalkar ama görsem 36 beden..
kiloyu neden alıyoruz???
canimiz çektiği herşeyi neden yiyemiyoruz..
ah migi ahh bilmiyorum.. keşke kilo almadan sınırsız yeseydikk
bu akşam menüsü
patlıcan musakka
kırmızı pancar salatasi
cacık yapacagim.
dünden çorba var :)
eline sağlık şimdiden canım. musakkanın patlıcanını kızartcaksan çok yeme yağlı olur
arkadaşlar fitre kahve kagidinin adi neydi ..
kagidi alıp evde kendim yapsam mı..
filtre kahve kağıdı adı zaten ben öyle alıyorum işyerine ama makine için olanı öyle alıyorum. sen şöyle bişey mi aradın acaba?

birde hazır satılan paketli filtre kahveler var, bardağa oturtup su döküyosun kahvesi içinde var. a101 de gördüm. aynı şey mi bilmiyorum araştırmak lazım.. ya da frencpress alıp onda demleyebilirsin

19-25 Mart Menü Bildirimleri
CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
@Nilay5454
@Cedarice
kackaloribu
@Tostombalakanne
@Tesnim1989
gulenyuzumsunsen
birbeste
Cordelia
Leyl-i-fer
HAbibte
Zeynolin44
first ladyy
Kmsl Hnd
@TekrarDene
Mefkurem
@T u t a s t e
@I-cell_84
bengisu022
Habinar
Penguen
B Beklenen2
@birazhuzurdu2008
Hayyal
ysfeeymnn
AhSen_2504
selensu82
A atescgr
S sulisim
Wilma11
Poni Bon
askrhpozitif

Ahhh ahhh bi 6 li sayilara inebilsem bu hafta cok mutlu olurum. Sporda yapamiyorum vaktim yok ahh ahh eskiden ne leslieler yapardim

arkadaşlar fitre kahve kagidinin adi neydi ..
kagidi alıp evde kendim yapsam mı..
Canım Karaca'da filan filtre kahve makinesi cook plus uygun part part almak yerine makine al canım
Lahana beni de şişirir. Lahana suyu yapmistim. 3 günde 1 kilo aldım. Diyette lahana yemem.
Hadi ya zaten çok sevmem yemeyeyim

frenspress var ama beceremiyorum tozu kaçiriyor.
poşetle olunca kaçmiyor tozu..
dün a101 den cafex fitre kahve sadesi 10 tane almişim.
indirime girmiş 10 lira verdim :) tanesi 1,25 lira.
kokusuna bayılıyorum.

hiç kilo almadan sabit kalabilsek iyi. ama şu ki tatlı tuzlu şeyleri yedikçe aciktiriyor. bunu anladim.
patlıcani firinda yapmak isterdim eşim hiç sevmiyor. geçen gün kavga ettim yok olmamiş bla bla.. anlamiyo be adam. ayrı yapmayı düşünüyorum.

Cafexlerin kalorisi kafamı karıştırıyor. normalde sade filtre kahve 2 kalori civarı ama onun kalorisi 25 kalori civarındaydı galiba. içindekiler kısmında da sadece kahve olduğu yazıyor. zamanında bende almıştım ama sonra düşündüm katkı maddesi çok demekki bu kadar kalori farkı varsa diye.
musakkayı yaparken patlıcanı musakkalık doğrayıp, üzerine biraz yağ gezdir canım. önden onu yüksek ısıda fırında biraz pişir. sonra normal tarifine devam edebilirsin. az yağ çekiyor böyle daha hafif oluyor en azından. ama tabi sen bilirsin öneri benimkisi.

Kiiktag uygulaması hepsini oradan bakıyorum paketli gida alırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…