Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesem yoksa oda eksik kalsın mi
Çok faydalı diolar, anne sütüne en yakın besinmiş, benim kızlar yemiyor malesef, çoğu yağ zaten ama faydalı yağ
Yerlisini sevmiyorum tadsız geliyor, güzelini bulmak zor, bi de pahalı meret.
Üzerine limon sık, tuz, karabiber ekmeğün üstüne falan sürüp yiyebilirsin. Yada wasa ne yiyorsan ekmek grubu olarak.
Bu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
Bizim diyetisyen efsane diyor, gerçek değil diyor. Bilemem

Bu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
Cnm vücudun faydalı yaglara ihtiyaci var
hc olmasi şart degil
Sadece hc vucutta yag yakan ketonlari artiriyor diye biliyorum

Kontrollü tuketikelirse yag kilo yapmaz
Bize kilo yapan karbonlar
Yağ, karbonla beraber yenirse depo ediliyor
Yani hem onu bunu yiyim hem hc icip yag yakayim olmuyor :)))

Faydalı canım ya bende sarımsak zeytinyağ ve baharat ile tadlandırdım ekmeğime sos yaptım
Benimde olsada yesem dedigim bisey degil :)) faydali diye arada yiyorum
Ama pahali yaaa :))
Büyükleri daha pahali ben kucuklerinden aliyorum

hindistan cevizli türk kahvesi harika oluyor çok güzel ödem atar. tavsiye ederim :)
Yarın çıkınca alacağım bakalım
Hiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesem yoksa oda eksik kalsın mi
Bende çok severim salataya filan koyarım
Aslında anne sütüne en yakın besin. Diyorlar
Kmsl Hnd bugün yaptım kahvaltı vanın otlu peynirinden yedim 2 dilim ekmekle :))
Afiyet olsun canım
Ayy vanın otlu peynirin bende bayılırım

evet denemekle fayda var.. :)
bunu nette bile söylüyor:)

ben bitince aliyorum şimdi yagi 30 lira olmuş

evet denemekle fayda var.. :)
bunu nette bile söylüyor:)

ben bitince aliyorum şimdi yagi 30 lira olmuş
hahaha sende bendensin bende avakadoyu hiç sevemedim

Ayyy benimde canım istiyordu bürüksel lahanası yarın yapacaktım neyse cumaya yaparım artık
bak şimdi canim çektirdi bunun salatasini yap muhteşem oluyor yemegini sevmiyorum
K vitamin var.. özellikle çok kan yapıcı besin.
kendimce kansiz biri olduğum için sölüyorum. brüksel bana çok iyi geliyo. bi türlü alamadim ben.
eşim hiç sevmiyor sevemedi

Bende yemek olarak değil salatasını seviyorum benden başka kimse yemiyor evde

Sen Nerden alıyorsun canım ya ben geçenlerde şoktan aldım 6 tl idi ama sulu gibi çıktı hiç beğenmedim migros groseri de filan 12 tl ama muhteşem tadı var
Canım ben bimden alıyorum gecen hafta aldım 2 gün sonra olgunlaştı.

Sen Nerden alıyorsun canım ya ben geçenlerde şoktan aldım 6 tl idi ama sulu gibi çıktı hiç beğenmedim migros groseri de filan 12 tl ama muhteşem tadı var
Ben de yerli olanlar sulu oluyor, su tadı geliyor gibi düşünüyorum, doğru mu ki acaba?

pazartesi pazara gidip alicam bunu bi nota yazayim :)
Bizim pazarda sarmıyorlar büyük markette oluyor
Ben de yerli olanlar sulu oluyor, su tadı geliyor gibi düşünüyorum, doğru mu ki acaba?
Ya geçenlerde kayınvalidemde yemiştim sulu geldi tadı beğenmedim Nerden aldığını da sormadım

Geçen gün şokta indirim var diye aldım 3 tane küçük kızıma hergün yarım tane yediriyorum ama bayağı sulu geldi almam artık hiç lezzeti yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…