Çok faydalı diolar, anne sütüne en yakın besinmiş, benim kızlar yemiyor malesef, çoğu yağ zaten ama faydalı yağHiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesemyoksa oda eksik kalsın mi
Bizim diyetisyen efsane diyor, gerçek değil diyor. BilememBu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
Cnm vücudun faydalı yaglara ihtiyaci varBu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
Hoşgeldin canımSelam kizlar
Faydalı canım ya bende sarımsak zeytinyağ ve baharat ile tadlandırdım ekmeğime sos yaptımHiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesemyoksa oda eksik kalsın mi
Benimde olsada yesem dedigim bisey degil :)) faydali diye arada yiyorumFaydalı canım ya bende sarımsak zeytinyağ ve baharat ile tadlandırdım ekmeğime sos yaptım
Yarın çıkınca alacağım bakalımhindistan cevizli türk kahvesi harika oluyor çok güzel ödem atar. tavsiye ederim :)
Bende çok severim salataya filan koyarımHiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesemyoksa oda eksik kalsın mi
Afiyet olsun canımKmsl Hnd bugün yaptım kahvaltı vanın otlu peynirinden yedim 2 dilim ekmekle :))
evet denemekle fayda var.. :)Bu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
evet denemekle fayda var.. :)Bu bir şehir efsanesi mi migi ben de alacağım da boşuna param gitmesin diye almıyorum yağ yani sonuçta gerçekten ödem attırıp yağ yaktırıyor mu
hahaha sende bendensin bende avakadoyu hiç sevemedimHiç sevemedim avakado yu çok çok faydalı mı zorla yesemyoksa oda eksik kalsın mi
6lira burada ablaBenimde olsada yesem dedigim bisey degil :)) faydali diye arada yiyorum
Ama pahali yaaa :))
Büyükleri daha pahali ben kucuklerinden aliyorum
bak şimdi canim çektirdi bunun salatasini yap muhteşem oluyor yemegini sevmiyorumAyyy benimde canım istiyordu bürüksel lahanası yarın yapacaktım neyse cumaya yaparım artık
Sen Nerden alıyorsun canım ya ben geçenlerde şoktan aldım 6 tl idi ama sulu gibi çıktı hiç beğenmedim migros groseri de filan 12 tl ama muhteşem tadı var6lira burada abla
Bende yemek olarak değil salatasını seviyorum benden başka kimse yemiyor evdebak şimdi canim çektirdi bunun salatasini yap muhteşem oluyor yemegini sevmiyorum
K vitamin var.. özellikle çok kan yapıcı besin.
kendimce kansiz biri olduğum için sölüyorum. brüksel bana çok iyi geliyo. bi türlü alamadim ben.
eşim hiç sevmiyor sevemedi
Canım ben bimden alıyorum gecen hafta aldım 2 gün sonra olgunlaştı.Sen Nerden alıyorsun canım ya ben geçenlerde şoktan aldım 6 tl idi ama sulu gibi çıktı hiç beğenmedim migros groseri de filan 12 tl ama muhteşem tadı var
pazartesi pazara gidip alicam bunu bi nota yazayim :)Bende yemek olarak değil salatasını seviyorum benden başka kimse yemiyor evde
Ben de yerli olanlar sulu oluyor, su tadı geliyor gibi düşünüyorum, doğru mu ki acaba?Sen Nerden alıyorsun canım ya ben geçenlerde şoktan aldım 6 tl idi ama sulu gibi çıktı hiç beğenmedim migros groseri de filan 12 tl ama muhteşem tadı var
Bizim pazarda sarmıyorlar büyük markette oluyorpazartesi pazara gidip alicam bunu bi nota yazayim :)
Ya geçenlerde kayınvalidemde yemiştim sulu geldi tadı beğenmedim Nerden aldığını da sormadımBen de yerli olanlar sulu oluyor, su tadı geliyor gibi düşünüyorum, doğru mu ki acaba?
Anlamdım canımYemeyi kesince tartıda eksı goruyorsun lahana diyetinde cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?