Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bayramda bir arkadaşım geldi hamileliğinde 10 kilo almış ,şimdi bebeği 11 aylık 15 kilo vermiş şuan 47 kilo

kendimden utandım valla yanında

nazzz sen hamile kalda kiloyu çok takma

bende varım

safişçim haklısın canım bu kiloda hamile kalmak demek +15 ,20 kilo olsa 95e yaklaşmak demek

ama inşallah 55-60la hamile kalabilsem şuanki kilomda tamamlarım ne güzel olur

aynen benimde amacım o elifim,yoksa bu halde hamile kalırsak düşünemiyorum halimizi

ayy niye yaramsın safişim aşaığda göremedim sizleri tek gördüm kend,mi o yüzxden yazdım bu arada demin sormuştum manitamla aramız limoniii

bayramda bir arkadaşım geldi hamileliğinde 10 kilo almış ,şimdi bebeği 11 aylık 15 kilo vermiş şuan 47 kilo

kendimden utandım valla yanında

nazzz sen hamile kalda kiloyu çok takma

allah kısmet ederse haziran 2010 gibi çalışmalara başlayacağız canım . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .

wuuhhuuuuuuu gündemdeki konu hamilelik demekkiii
Ve bu konuda tecrübe sahibi şuan bir ben var görünüyorum
canlarım hepinize tavsiyem: Hamileliğinizi sağlıklı geçirmek istiyorsanız eğer iki canlısınız diye iki kişilik yemeyiniz ve asla aman bebeğe birşey olur diye hareketsiz kalmayınız. Baktınız çok kilo alıyorsunuz alın önüne geçemezsiniz zaten ama şu bilinen bir gerçektir ki; emziren anneler diğerlerine göre çok daha hızlı kilo veriyor kaldıki bebek zaten gece uyusuzlukları gaz sancıları alışma dönemi derken bu dönemde kilolar gidiyor farkında olmadan...
Siz bebek nasıl yaparız diye düşünün kaç kilo alırız diye değil bu daha önemli

ayrıca mirayım canım sevglin sana tripmi atıyor noliii neden limoniiiii aranız???

allah kısmet ederse haziran 2011 gibi çalışmalara başlayacağız canım . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .

amin nazlıcım...bizimde 2011 in sonunda tüm borçlarımız bitiyo,bizde ondan sonra düşünüyoruz...tabi ondan öncede olursa kısmet artık,rabbim hayırlısını versin...kocişime kalsa hemen istiyo

benimkide hemen istiyor ama bizimde aralık 2011 de kredi borcumuz bitecek . Bide hamileliğim yaza gelsin istemiyorum . Yazın o sıcakta zor olur sanırsam ....

elifçim ben 75 kiloyla hamile kaldım 86 la doguma girdim kızım 20 günlükken 72 kiloya inmiştim ne olduysa ondan sonra oldu 72 kilodan çok rahat 60 lara inebilirdim ama ben kızım 2 yaşına geldikten sonra hızla 86 ya yeniden çıktım :78:

maşallah 2011-2012 bereketli geçicek gibi

deniscim en kötü ihtimali yazdım işte 20 kilo almak da var işin ucunda

kıslar geçmişi okudum ancak.
smileyde olduğu gibi çayımı yudumlayarak.
yazamadım kusura bakmayın.
1saat sonra dr.randevum var.
çok heyecanlıyım.inşallah basit bir problemdir.:85:
hastalıktan çok tedavide kullanılacak ilaçlardan korkuyorum.
ben bu kiloları hormonlu doğum kontrol araçlarıyla aldım.
birde yeseydim demekki ne halde olacaktım.
halada sistem rayına oturmadı.
ama zararın neresinden dönülse kardır diyorum

ben yazana kadar herkesler gitmiş bea.
neyse bende oyalanmayayım.
hazırlanayım.kocam gelcek almaya.
akşama paylaşırım sonucu sizlerle.

akşam güzel haberlerini bekliyoruz İNŞALLAH ablam

selam..kocacıımı yolcu ettim geldim.evde bi sessizlik bi sessizlik son bir aydır ev sürekli kalabalıktı akşam kızımla böle garip garip kaldık ikimiz benim yeme içme olaylarıda böle tepe taklak bi durumda haliyle bu haftada faydalı olamayabilirim takımıma ama artık bi yerden başlamam gerek saldım çayıra mevlam kayıra durumları hakim bi hamilelik muhabbetidir gitmiş geçmişe şöle bi göz ucuyla baktım,2011 de bende düşünüyorum hayırlısı kilocuklardan kurtulabilirsem 2011 haziran temmuz gibi istiyorum kış hamileliği olsun inş. isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim..

geçmiş olsun ablacım,hayırlı haberlerle gelirsin inş.

aynen canım bende sütten kesildiktan sonra doğum öncesi kiloma geri dönmüştüm nasıl bir bünye varsa artık şaşılacak gibi valla

bende 2.ciyi düşünüyorum ama 2012 de nasipse hamile kalmayı istiyorummm hayırlısıyla

ben bazen istiyorum ikinciyi bazende amaaann boşver allah buna sağlık sıhhat ömür versin diyorum
kararsızım anlayacağınız....

korkutma kendini ablam kötü birşey çıkmayacak bir süre ilaç tedavisi belki hadi güzel haberlerle gel bekliyoruz

ben yazana kadar herkesler gitmiş bea.
neyse bende oyalanmayayım.
hazırlanayım.kocam gelcek almaya.
akşama paylaşırım sonucu sizlerle.

fazla gecikme valla merak ederiz seni heeeee :44:

ayşegül canım hoşgeldin nasılsın
allah kavuştursun diyelim o zaman
rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bebeler nasip etsin isteyenlere inşallah...

eee artık sende tam gaz dönsen diyete ve aramıza eyii olur gari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…