- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
nazzz sen hamile kalda kiloyu çok takma:d:d
bende varım
safişçim haklısın canım bu kiloda hamile kalmak demek +15 ,20 kilo olsa 95e yaklaşmak demek
ama inşallah 55-60la hamile kalabilsem şuanki kilomda tamamlarım ne güzel olur
aynen benimde amacım o elifim,yoksa bu halde hamile kalırsak düşünemiyorum halimizi
ayy niye yaramsın safişim aşaığda göremedim sizleri tek gördüm kend,mi o yüzxden yazdım bu arada demin sormuştum manitamla aramız limoniii
benimde hamile kalmadan önce 49-50 kilo olmam lazım . bir arkadaşım hamileliğinde sadece 9 kilo almıştı ve hastaneden eve döndükten 1 hafta sonra hamile kaldığı kilosuna dönmüştü ne güzel ... hatun şuanda incecik dal gibi
bayramda bir arkadaşım geldi hamileliğinde 10 kilo almış ,şimdi bebeği 11 aylık 15 kilo vermiş şuan 47 kilo
kendimden utandım valla yanında
nazzz sen hamile kalda kiloyu çok takma
allah kısmet ederse haziran 2010 gibi çalışmalara başlayacağız canım . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .
allah kısmet ederse haziran 2011 gibi çalışmalara başlayacağız canım . Allah hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah .
[ı]amin nazlıcım...bizimde 2011 in sonunda tüm borçlarımız bitiyo,bizde ondan sonra düşünüyoruz...tabi ondan öncede olursa kısmet artık,rabbim hayırlısını versin...kocişime kalsa hemen istiyo[/ı]
bende 2.ciyi düşünüyorum ama 2012 de nasipse hamile kalmayı istiyorummm hayırlısıyla
kıslar geçmişi okudum ancak.
smileyde olduğu gibi çayımı yudumlayarak.
yazamadım kusura bakmayın.
1saat sonra dr.randevum var.
çok heyecanlıyım.inşallah basit bir problemdir.:85:
hastalıktan çok tedavide kullanılacak ilaçlardan korkuyorum.
ben bu kiloları hormonlu doğum kontrol araçlarıyla aldım.
birde yeseydim demekki ne halde olacaktım.
halada sistem rayına oturmadı.
ama zararın neresinden dönülse kardır diyorum
Nazcım özel mesaj kutumu boşalttım canım.
elifçim ben 75 kiloyla hamile kaldım 86 la doguma girdim kızım 20 günlükken 72 kiloya inmiştim ne olduysa ondan sonra oldu 72 kilodan çok rahat 60 lara inebilirdim ama ben kızım 2 yaşına geldikten sonra hızla 86 ya yeniden çıktım :78:
bende 2.ciyi düşünüyorum ama 2012 de nasipse hamile kalmayı istiyorummm hayırlısıyla
ben yazana kadar herkesler gitmiş bea.
neyse bende oyalanmayayım.
hazırlanayım.kocam gelcek almaya.
akşama paylaşırım sonucu sizlerle.
selam..kocacıımı yolcu ettim geldim.evde bi sessizlik bi sessizlikson bir aydır ev sürekli kalabalıktı akşam kızımla böle garip garip kaldık ikimiz benim yeme içme olaylarıda böle tepe taklak bi durumda haliyle bu haftada faydalı olamayabilirim takımıma ama artık bi yerden başlamam gerek saldım çayıra mevlam kayıra durumları hakim bi hamilelik muhabbetidir gitmiş geçmişe şöle bi göz ucuyla baktım,2011 de bende düşünüyorum hayırlısı kilocuklardan kurtulabilirsem 2011 haziran temmuz gibi istiyorum kış hamileliği olsun inş. isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?