- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
bende hiç giymedim kıımaalesef yılbaşındada giyemicem,reglim o güne denk geliyo:26::26:ay hep özel günlerde regl oluyorum yaa,yarında 2.ay dönümü,ben yine reglim
safiş benim bilee var o senin hiç giymedğiinden bazamın tozlu hurçlarının içinde bekliyor
ayyy benimde var ama 1 kere bile giymedim . ceyizimde bekliyor öylecene
aaa nazlıcım hazır kaynananda yokkenniye giymiyosun tatlım,bence akşam eşine bi sürpriz yap,eminim bayılacaktır
jartiyersiz topik olmuşuzbende giymedim diyeyim de tam olsun bari
buarada benim reglim gelmedi daha sinir oldum ,şiştim patlıyorum ama yok hala
otomatik hesaplayıcıya göre 4 ,bana göre 2 gün geçti
safişciiimmm annadım benn onuuu
geciktiricilerden bende kullandım ve düzensizleştrdi benii kolumda sivilce yaptıı bidaa kullanmam aslaaa
otomatik hesaplayıcıya bakma yavrum sen kendine bak
kıısss hamiş olsan ya keşkeeeeee
ama siz korunuyordunuz demiiiii
nazlım bunu lütfen yazmamış ol bende okumamış olayım
kaynanan yok sen yeni evlisin ve daha giymedin öylemiiiii
yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh diyorum sana
ve hemen bu akşam şidedetle giymeni öneriyorum
aynen katılıyorummmmmm
nazlımın evinde bu akşam hafif çapta bir sarsıntı meydana gelebilir yakın çevreler telaş yapmasın bu bir deprem değildir
KIISSSS JARTİYER NE Kİ BEN ONU BİLE BİLMİYOMMM
şaka tabisidee
heeee ben gelinliğimin altına giymiştim beyaz olanından ama o gece parçalanmıştı içim gitmişti kııss bir dünya para vermiştim o yüzden giymesem daha hayırlı olur heraldeee
yada giysemde ilk gece heyecanı mı yapsaaakkkkk
uuufffffffff ne şanssızlık
dün yazıcaktım aslında adet oldum yazdın yaaa bu sizin kinci ayınız dimi dicektim malum ilk ay dönümünde çok mevzuu oldu ama ulen sen benim regl dönemimi tutuyorsun deme diye yazmadım
e peki bir soru sana neslişim
ay dönümlerinde regl olduğuna göre evlendiğinde de adetliydin öylemi?
Ne yaptın bacım adamı delimi ettin yıkanana kadar....
Ayrıca geciktirici haplar var istersen bir iki gün erteleyebilirsin adeti aklında olsun
ben yazın tatile denk gelmesin diye yapmıştım.... yan etkide olmadı
safişciiimmm annadım benn onuuu
geciktiricilerden bende kullandım ve düzensizleştrdi benii kolumda sivilce yaptıı bidaa kullanmam aslaaa
evet canımcım o yüzden hiç beklentim yok bu konuda
önce kilolar gitsin sonra hamiş olayım
tabiisi beni alan yaşadı ama alıcak kimseyi bulamadık bakalım bekliyoruz
bu akşam nazlının komşularına söyleyelim başka yerde kalsınlar bari safiş
safişim evlendikten 3 gün sonra regl oldum...ben her ay hep 2 gün önce olurum...aslında bu duruma sevinmiştim ben,malum korkudan zaten pek bişi yapamamıştım.. 2 sinde evlendim ama 15 inde anca kocamla birlikte oldum...şimdide gülüyorum o hallerime...eşimde diyo zaten o günden bu güne baya yol katettin diye:92::92::92::92:
benim çevremdede yan etkisini gören var o yüzden hep çekinmişimdir bu haplardan...aman bee ne yapalım bize her gün özel:92:
benim jartiyerim var hemide kırmızıbir kere giydim giyesiye kadar o kopçalarını takasıya kadar k..dan ter aktı şuan hangi tozlu çekmecenin içinde bilmiyorum bile yılbaşına çıkarırım artık 67 olucamya giyerim artık
ben geçiktirici kullanmayın derim sonradan düzene girmesi zor oluyormuş
benim jartiyerim var hemide kırmızıbir kere giydim giyesiye kadar o kopçalarını takasıya kadar k..dan ter aktı şuan hangi tozlu çekmecenin içinde bilmiyorum bile yılbaşına çıkarırım artık 67 olucamya giyerim artık
ben geçiktirici kullanmayın derim sonradan düzene girmesi zor oluyormuş
okudum kii okudum kii
safişş gençlerin aklına giriyosuuunnn
bende varım
safişçim haklısın canım bu kiloda hamile kalmak demek +15 ,20 kilo olsa 95e yaklaşmak demek
ama inşallah 55-60la hamile kalabilsem şuanki kilomda tamamlarım ne güzel olur
aynen benimde amacım o elifim,yoksa bu halde hamile kalırsak düşünemiyorum halimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?