Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

merhaba kizlar...okuldan yeni geldim...hava o kadar sogukki canim hicbirsey yapmak istemiyor...sizde keyifler nasil bakalim??

amoree soğuk mu? bana da gödersene o soğuktan

hava sıcak ,bana zaten bikaç gündür ateş basıyo fena hallerdeyim

Amoree nerde yaşıyorsun sen kuzum bende sıcaktan patladım bu havalar mahvetti beni sinir sıkıntı bunaltı başagrısı ne ararsan var

bende giremedim hiuuu delirdim artık beyin fonksiyonlarımdan bir kaçı hatta çoğu kaybolmuş olabilir

herkes montaja gitti . makina sattığımız firmelerin birinde sıkıntı olmaş onu gidermeye gitti herkesler .

eee sen ne zamana kadar yalnız kalıcaksın şekerciğim böyleee.....

evet cok soguk kar yagiyor almanyada.... donuyorum burda..

tam ben diyecektim yurt dışımı diye sen yazmışsın
bütün avrupada nerdeyse kar var türkiye ise yazı yaşıyor
allahım sen sonumuzu hayır eyle ya rabbim....

bende giremedim hiuuu delirdim artık beyin fonksiyonlarımdan bir kaçı hatta çoğu kaybolmuş olabilir

ne oldu bebekiiiiimmmmmmm neden deleeerrdiinnnn

ahh canım yaa gurbettesin demekki burda aralıgın 1 i ben gömlekle gelip gidiyorum işe.

dimi narinim yaaaa aralık ayında paltolarla çıkardık bu yıl kış gelmek bilmedi bir türlü
ya çok keskin soğuk bir kış yaşayacağız yada hiç kışı göremeden yaza geçeceğizzz

benimkilerde dolapta askıda giyilecekleri günü bekliyorlar....

aynen benimde
hatta bir ara havalar çok soğudu diye eşim dediki hadi gel sana palto alalım yeni
iyi dedim bende (diğerleri büyük geliyorda )
kocam sağolsun gitti ayıptır söylemesi ipekyoldan palto aldı 550 lira verip
kaç kere giydim sor
bir defa
denemek için oda
işin kötüsü oda büyük gelmeye başladı artık
ve giyemiyorum

safişcim bidaaa ipekyol yok BGN al

etiketi üzerinde duruyorsa götürüp değiştir safişim . ama senin koca iyi benim kocam hayatta o kadar para vermez bir monta . kendisi tekstilci olduğu için gidip imalatını yapanlardan alır bizat mesela yengesinin çalıştığı firma batiğe ve galatasaray stora iş yapıyorlar onlar sadece alıp etiketlerini basıyorlar .

saol cnm.
bundan kelli sahalara daha sık çıkıcim şekerim emin olabilirsin

safişcim bidaaa ipekyol yok BGN al

yokkk kıııı ben öyle alış veriş delisi gacılardan değileeemmm
bak şimdi o palto varya bana on yıl gider heee
gerçi kocam alalım demese aklıma bile glmezdi benim
büyük gelenleri giymeye devam ederdim küçülttürüp

bende kıyamam valla kıyafete verilen paraya kocam ama bana ait alınacak birşey varsa gidip en iyisini almak ister para bol yaa
kocan haklı valla etikete veriyoruz parayı
gerçi paltoda farklı ama yaaa kalite belli yaniii

bir paltoya 550 tl oha yanee millet o paraya bi ay çlışıyo kızıım aç millet aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…