Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet canım monti yaptığım ilk hafta 3,5 kilo vermiştim ve devamındada devam etmişti kilo vermem,ama şimdi monti yapmam biraz zorlaşıyo,bende ucundan kıyısından dikkat etmeye çalışıyorum..

monti yapmasanda güzel bir rakam göreceksin cuma günü 2 kilo az mı maşallah bende monti yapmıyorum ama ucundan kıyısından bişeyler yapıyorum ahh keşke bende 2 kilo verebilmiş olsam

bizdende iyi sonuçlar çıkacak inşallah ama cumadan bu yana 3 kilo fazla sanki biraz . Cuma günü bakalım neler olacak .

Günaydın herkese.

Öncelikle şunu söylemek isteriz. Bizim sizinle yarışa girme sebebimiz kilo verme oranlarımızı iki takım içinde arttırmaktır.
Birinci olalım, en iyi biz olalım gibi bir derdimiz hiç yok.
Biz kilo verelim yeter. Dolayısıyla kimseye bişey ispat derdinde de hiç değiliz.

Dün yazdığım 3 kilo gitti mesajına gelirsek. O mesaj sadece sizi biraz da azimlendirmek, diyetlerinize sarılmanızı sağlamak, kaçamak yapmanızı engellemek adına yazılmış bir mesajtır.

Ha 3 kilo verdim mi vermedim mi bilmiyorum gerçekten vermişde olabilirim. Verdiysem eğer yine söylüyorum kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim. Sizden önce kendimi kandırmaya, kendime saygısızlık yapmaya pek niyetli de değilim.

Bu andan itibaren yarışta değiliz arkadaşlar. Böyle eğlenceli bir olaya gölge düşmesini istemezdim. Hadi safiş beni tanımıyor Nazcım sende mi hiç tanımadın.

Safiş sana gelirsek arkadaşım kimse üstüne alınmasın yazdığında olmuyor maalesef bu işler. 3 kilo gitti yazan kim sadece ben. Dolayısıyla mesajın direk bana olduğu apaçık ortada. Kimseye yalancı demedim diyorsun da baskül resmi istemek ne oluyor. Bana pek inandırıcı gelmedi demek ne oluyor.

Neyse daha fazlasına gerek yok. Sizlere azimli kilo vermeler dilerim.

Zevcanım sorun yok canım üzme kendini.

İyide sen neden üzerine alındın şimdi bu durumu?
Ben orda özellikle yazdım kimse üzerine alınmasın diye....

Biz bir takımız safiş. Birlikte kilo verir birlikte alırız. Birçok şey paylaşırız takımca. O yüzden bana söyleneni Zevcan alır, Reyhan alır, Nilay alır, Yasemin alır. 4. takım alır.

evet safişim ilk başta kimse üzerine alınmasın sadece sana soruyorum nazlım demişti . Burda kesinlikle yalan söylüyorlar diye birşey söylemedik meyveciğim . Lütfen kimse üzerine alınmasın

Nazcım safiş itimat konusu için sana soruyorum demiş. Direk söylenen aynen bana yazılmış Ama dediğim gibi sorun yok.

Narinim teşekkür ederim canım :13:

bende sabah tartıldım bende şuanda 1,2 kg kesin kızlar . bakalım cuma günü baskül bana süpriz yapıp 58 li rakamları gösterecek mi ucundanda olsa ....

safişcimm seni kızdıracak bir şey mi dedim yanlış anlaşıldım sanırım.

özgeciğim seni tanıyorum tabiki hiç bir şekilde kimsenin yalan söylemeyeceğinide biliyoruz takım olarak bizim tek istediğimi biraz daha hırslanıp her iki takımında motive olması yalan söylersek kendimizi kandırmış oluruz sadece . takımca sizi kırdık ve üzdüysek kusura bakmayın ama kesinlikle yalan söylüyorlar demedikte . 1 haftada 3 kiloda verilir verilmez değil yaptığımız şok diyetlerle ben 1 haftada 4 kilo verdiğimide hatırlıyorum . yarış bahaneydi bizim istediğimiz hırslanıp diyetlerimize daha sıkı sarılmamızdı ....

monti yapmasanda güzel bir rakam göreceksin cuma günü 2 kilo az mı maşallah bende monti yapmıyorum ama ucundan kıyısından bişeyler yapıyorum ahh keşke bende 2 kilo verebilmiş olsam

ama narincim biliyosun geçen hafta 3,3 artıdaydım,yani 2 kilonun gitmesi çok normal,zaten çoğu ödemdi,asıl haftaya belli olucak kaç kilo verdiğim...ben aldığımın hepsini vermek istiyodum ama regl olayı biraz dengemi şaşırttı,abuk sabuk şeyler yedim ama tekrar toparladım,sorumluluklarım var size karşı herşeyden önce

sende eminim yılbaşına kadar güzel kilo vericeksin,cozutmak yok ona göre,kırmızı jartiyeri düşün

Şuan sadece gülüyorum bu duruma
Bir insan bu kadar yanlış anlayıpta yanlış aktarabilir durumu
Zevcan teşekkür ederim sana güzelim....

Nazlım takımlar arası soruna sebep oluyor isem şuan itibari ile beni listeden de takımdan da çıkar güzelim
böyle durumlar beni kasar üzer.
Herkes dilediğini yapmakta özgürr....
Herkes istediğini yazar düşünür
noter onaylı bir durum değil sonuçta....

Dedim yaa sadece gülüyorum bazı kişisel algılayanlara.... :):)

bende sabah tartıldım bende şuanda 1,2 kg kesin kızlar . bakalım cuma günü baskül bana süpriz yapıp 58 li rakamları gösterecek mi ucundanda olsa ....

harikasın nazlımmmm beni geçeceğin hafta başından belliydi zaten
seni şimdiden tebrik ediyorum tatlişkom umarım kısa sürede hedefine ulaşırsın...

safişcimm seni kızdıracak bir şey mi dedim yanlış anlaşıldım sanırım.

yok bebeğim olurmu sakın sadece sana yazarken alıntının altına denk geldi yazdıklarım sana yazmış gibi oldum o an. Kızmadım ben sana ruh ikizim benim kızarmıyım hiççççç

nazlım seni sanırım sorduğum sorularla zor durumda bıraktım üzgünüm.
Arkadaşların durumu böyle başka tarafından anlayacağını düşünseydim eğer özelden sorardım bu soruları
e malum bizde herşey şeffaf herşey ortada

kırmızı jartiyer

yaaa ben hiç jartiyer giymedim kızlar biliyormusunuz

yılbaşında denesemmi kiiii

kızlarcım yazdıklarınızı okumakla yetinecektim sadece ama kaptan yardımcısı ve 6.takım üyesi olarak yorumsuz kalamıcam

bikere yarışmanın bütün üyeler üstünde motive sağladığını düşünüyorum geçmişte kardeş takımımızla çok yarışlar yaptık ve bu her iki takımında lehine sonuçlandı ve sonuçta hem kilo verdik hemde çok güzel eğlendik...şimdide durum faklı değil,tatlı tatlı çekişmeler bizi dahada hıslandırıyo...kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum ama işte düz yazı yı maalesef herkes anladığı gibi yorumluyo...arada mimik ses olmadığı için...

1 haftada nasıl 3 kilo alınıyosa 3 kiloda verilir buna en canlı örnek benim...durumu daha fazla uzatmaya gerek yok fıstıklar...yarışma bahane kilo vermek şahane...

tamkımlar arası bir sorun yok canım . senide listeden ve takımdan çıkarmak yok . hepimiz aynı yola baş koyduk hep beraber zayıflayacağız burada kimse bir yere gitmiyor. bu kanuylada ilgili artık hiç bir şekilde yorum yapılmasın lütfen ....

hiç unuturmuyum kırmızı jartiyeri

ne listesinden çıkması kimsenin bi yere gittiği yok .sadece yanlış anlaşılma oldu okadar

kırmızı jartiyer

hemde senin gibi bi bayanın jartiyeri olmasın olacak iş değil hemen iş çıkışı alıyorsun bi tane :92:

kırmızı jartiyer

bende hiç giymedim kıımaalesef yılbaşındada giyemicem,reglim o güne denk geliyo:26::26:ay hep özel günlerde regl oluyorum yaa,yarında 2.ay dönümü,ben yine reglim

safiş benim bilee var o senin hiç giymedğiinden bazamın tozlu hurçlarının içinde bekliyor

sana katılıyorum kirazım . daha önce aynı anda hem 8. hemde 9. takımla yarıştık güzel güzel atiştık güzel sonuçlarda aldık . yarışma bahane kilo vermek şahane ..........

hemde senin gibi bi bayanın jartiyeri olmasın olacak iş değil hemen iş çıkışı alıyorsun bi tane :92:

KIISSSS JARTİYER NE Kİ BEN ONU BİLE BİLMİYOMMM

şaka tabisidee
heeee ben gelinliğimin altına giymiştim beyaz olanından ama o gece parçalanmıştı içim gitmişti kııss bir dünya para vermiştim o yüzden giymesem daha hayırlı olur heraldeee

yada giysemde ilk gece heyecanı mı yapsaaakkkkk

bende hiç giymedim kıımaalesef yılbaşındada giyemicem,reglim o güne denk geliyo:26::26:ay hep özel günlerde regl oluyorum yaa,yarında 2.ay dönümü,ben yine reglim

uuufffffffff ne şanssızlık
dün yazıcaktım aslında adet oldum yazdın yaaa bu sizin kinci ayınız dimi dicektim malum ilk ay dönümünde çok mevzuu oldu ama ulen sen benim regl dönemimi tutuyorsun deme diye yazmadım

e peki bir soru sana neslişim
ay dönümlerinde regl olduğuna göre evlendiğinde de adetliydin öylemi?
Ne yaptın bacım adamı delimi ettin yıkanana kadar....
Ayrıca geciktirici haplar var istersen bir iki gün erteleyebilirsin adeti aklında olsun
ben yazın tatile denk gelmesin diye yapmıştım.... yan etkide olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…