- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
evet canım monti yaptığım ilk hafta 3,5 kilo vermiştim ve devamındada devam etmişti kilo vermem,ama şimdi monti yapmam biraz zorlaşıyo,bende ucundan kıyısından dikkat etmeye çalışıyorum..
bizdende iyi sonuçlar çıkacak inşallah ama cumadan bu yana 3 kilo fazla sanki biraz . Cuma günü bakalım neler olacak .
bu kadar kısa sürede bu kadar kilonun gitmesi bana nedense hiç inandırıcı gelmedi
ya cumadan beri birşey yemiyor o arkadaş
yada şok diyet yapıyor
başka birşey aklıma getirmek istemiyorum.....
aynen nazlım banada biraz fazla geldi
yani atılırda bu kadar atılırmı diye düşünmedim değil doğrusu
bu arada nazlım sana bir soru hiç kimse lütfen üzerine alınmasın sadece aklıma geldi ve soruyorum
Bu kiloların doğruluğunu nasıl tespit edeceğiz;?
Yani yarışan arkadaşların yalan söyleme gibi bit ihtimali varmı sence?
o zaman seninki menopoz başlangıcıdır ablacım e birde üzerine stres dolu günleri eklersek gayet normal gecikmesi...
Bakalım bugün doktora git ve güzel haberlerle gel emi canımcım....
Benim rahatzılığım ise cumartesi belli olacak ablacım,
doktor mantar demedi kullandığım d.k. hapından şüphelendi şikayetlerimden dolayı ve gizli şeker olabileceği konusunda duruyor şuan tabii bu arada bir sürü ilaçta vermedi değil. Bilirsin işte vajinal fitil, krem, anibiyotik vs.
Bakalım cumartesi sabahı aç karınla kan vericem şekere bakılacak ondan sonra belli olacak durumun ne olduğu.
Yalnız şuan çok rahatım ilaçlar işe yaradı şikayetlerimin hiç biri kalmadı.
Amaaaannn yaaa aman yaniii herşey kadınların başında hiç erkeklerden duymadım bu tarz şikayetler ben
Doktor diyorki bayanların herşeye dikkat etmesi gerek kullandığı umumi tuvaletler tuvalet kağıtları pedler çamaşırlar
ben dikkat ederken böyleysem dedim dikkatsiz olsam heralde rahim kanseri falan olurum tövbe tövbe.....
safişim kiloları doğrulama işine gelince bu kontrol etmemiz imkansız yalan söyleyecek arkadaşlarda olursa bizi değil kendilerini kandırmış olurlar . ama evde fotoğraf makinaları olan tartılıp onu çekip buraya koyabilirler .
Günaydın nazlım
bu iyi fikir aslında baskülün üzerinde iken baskülün resmini çekip buraya ekleyebilirler itimad açısından
Tabii burda aklımada şu geldi hemen (nerden gelirse bunlar)
Kendisinden daha zayıf olanı basküle çıkarıp resmini çekme olayı
ayyy çok fenayım beee
bunları okumadım sayıyorum .. ama özge cok kırılıcak uzun zamndır diyet yapmıyordu ilk 3 ay gibi bi süredir sadece kilosunu korumakla geciyordu.. tekrar montiye basladı ve ilk baslayısta ne kadar cok kilo verildiğini sizlerde iyi biliyorsunu bende uzun süre ara verdikten sonra 2 haftada 5 kilo vermiştim üstelik sporsuz..
hiç birimiz burda yalan söylemek için durmuyoruz hepimizin zayıflamak gibi bi amacı var ..
cok kırıcı oldu kızlar bu konusma..
hepinize kolay gelsin..
İyide sen neden üzerine alındın şimdi bu durumu?
Ben orda özellikle yazdım kimse üzerine alınmasın diye....
evet safişim ilk başta kimse üzerine alınmasın sadece sana soruyorum nazlım demişti . Burda kesinlikle yalan söylüyorlar diye birşey söylemedik meyveciğim . Lütfen kimse üzerine alınmasın
safişçim kimsenin basküldeki rakamı hakkında yanlış bilgi vereceğini sanmıyorum irem ide tanıyorum canım ben monti yaparken çok hoş muhabbetlerimiz olmuştu kendisi 3 kilo vermişim diyorsa hakikaten vermiştir yarışmada nasıl hangi yöntemle kilo verdiğimiz fark etmez önemli olan sonuç.yarış bahanesiyle her iki takımda motivasyon kazanıp güzel sonuçlar elde ederler inşallah.nede olsa yarış bahane
Günaydın herkese.
Öncelikle şunu söylemek isteriz. Bizim sizinle yarışa girme sebebimiz kilo verme oranlarımızı iki takım içinde arttırmaktır.
Birinci olalım, en iyi biz olalım gibi bir derdimiz hiç yok.
Biz kilo verelim yeter. Dolayısıyla kimseye bişey ispat derdinde de hiç değiliz.
Dün yazdığım 3 kilo gitti mesajına gelirsek. O mesaj sadece sizi biraz da azimlendirmek, diyetlerinize sarılmanızı sağlamak, kaçamak yapmanızı engellemek adına yazılmış bir mesajtır.
Ha 3 kilo verdim mi vermedim mi bilmiyorum gerçekten vermişde olabilirim. Verdiysem eğer yine söylüyorum kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim. Sizden önce kendimi kandırmaya, kendime saygısızlık yapmaya pek niyetli de değilim.
Bu andan itibaren yarışta değiliz arkadaşlar. Böyle eğlenceli bir olaya gölge düşmesini istemezdim. Hadi safiş beni tanımıyor Nazcım sende mi hiç tanımadın.
Safiş sana gelirsek arkadaşım kimse üstüne alınmasın yazdığında olmuyor maalesef bu işler. 3 kilo gitti yazan kim sadece ben. Dolayısıyla mesajın direk bana olduğu apaçık ortada. Kimseye yalancı demedim diyorsun da baskül resmi istemek ne oluyor. Bana pek inandırıcı gelmedi demek ne oluyor.
Neyse daha fazlasına gerek yok. Sizlere azimli kilo vermeler dilerim.
Zevcanım sorun yok canım üzme kendini.
Biz bir takımız safiş. Birlikte kilo verir birlikte alırız. Birçok şey paylaşırız takımca. O yüzden bana söyleneni Zevcan alır, Reyhan alır, Nilay alır, Yasemin alır. 4. takım alır.
Nazcım safiş itimat konusu için sana soruyorum demiş. Direk söylenen aynen bana yazılmışAma dediğim gibi sorun yok.
Narinim teşekkür ederim canım :13:
monti yapmasanda güzel bir rakam göreceksin cuma günü 2 kilo az mı maşallahbende monti yapmıyorum ama ucundan kıyısından bişeyler yapıyorum ahh keşke bende 2 kilo verebilmiş olsam
bende sabah tartıldım bende şuanda 1,2 kg kesin kızlar . bakalım cuma günü baskül bana süpriz yapıp 58 li rakamları gösterecek mi ucundanda olsa ....
safişcimm seni kızdıracak bir şey mi dedim yanlış anlaşıldım sanırım.
özgeciğim seni tanıyorum tabiki hiç bir şekilde kimsenin yalan söylemeyeceğinide biliyoruz takım olarak bizim tek istediğimi biraz daha hırslanıp her iki takımında motive olması yalan söylersek kendimizi kandırmış oluruz sadece . takımca sizi kırdık ve üzdüysek kusura bakmayın ama kesinlikle yalan söylüyorlar demedikte . 1 haftada 3 kiloda verilir verilmez değil yaptığımız şok diyetlerle ben 1 haftada 4 kilo verdiğimide hatırlıyorum . yarış bahaneydi bizim istediğimiz hırslanıp diyetlerimize daha sıkı sarılmamızdı ....
ama narincim biliyosun geçen hafta 3,3 artıdaydım,yani 2 kilonun gitmesi çok normal,zaten çoğu ödemdi,asıl haftaya belli olucak kaç kilo verdiğim...ben aldığımın hepsini vermek istiyodum ama regl olayı biraz dengemi şaşırttı,abuk sabuk şeyler yedim ama tekrar toparladım,sorumluluklarım var size karşı herşeyden önce
sende eminim yılbaşına kadar güzel kilo vericeksin,cozutmak yok ona göre,kırmızı jartiyeri düşün
Şuan sadece gülüyorum bu duruma
Bir insan bu kadar yanlış anlayıpta yanlış aktarabilir durumu
Zevcan teşekkür ederim sana güzelim....
Nazlım takımlar arası soruna sebep oluyor isem şuan itibari ile beni listeden de takımdan da çıkar güzelim
böyle durumlar beni kasar üzer.
Herkes dilediğini yapmakta özgürr....
Herkes istediğini yazar düşünür
noter onaylı bir durum değil sonuçta....
Dedim yaa sadece gülüyorum bazı kişisel algılayanlara.... :):)
ama narincim biliyosun geçen hafta 3,3 artıdaydım,yani 2 kilonun gitmesi çok normal,zaten çoğu ödemdi,asıl haftaya belli olucak kaç kilo verdiğim...ben aldığımın hepsini vermek istiyodum ama regl olayı biraz dengemi şaşırttı,abuk sabuk şeyler yedim ama tekrar toparladım,sorumluluklarım var size karşı herşeyden önce
sende eminim yılbaşına kadar güzel kilo vericeksin,cozutmak yok ona göre,kırmızı jartiyeri düşün
Şuan sadece gülüyorum bu duruma
Bir insan bu kadar yanlış anlayıpta yanlış aktarabilir durumu
Zevcan teşekkür ederim sana güzelim....
Nazlım takımlar arası soruna sebep oluyor isem şuan itibari ile beni listeden de takımdan da çıkar güzelim
böyle durumlar beni kasar üzer.
Herkes dilediğini yapmakta özgürr....
Herkes istediğini yazar düşünür
noter onaylı bir durum değil sonuçta....
Dedim yaa sadece gülüyorum bazı kişisel algılayanlara.... :):)
kırmızı jartiyer
yaaa ben hiç jartiyer giymedim kızlar biliyormusunuz
yılbaşında denesemmi kiiii
kırmızı jartiyer
yaaa ben hiç jartiyer giymedim kızlar biliyormusunuz
yılbaşında denesemmi kiiii
kızlarcım yazdıklarınızı okumakla yetinecektim sadece ama kaptan yardımcısı ve 6.takım üyesi olarak yorumsuz kalamıcam
bikere yarışmanın bütün üyeler üstünde motive sağladığını düşünüyorum geçmişte kardeş takımımızla çok yarışlar yaptık ve bu her iki takımında lehine sonuçlandı ve sonuçta hem kilo verdik hemde çok güzel eğlendik...şimdide durum faklı değil,tatlı tatlı çekişmeler bizi dahada hıslandırıyo...kimsenin kötü niyetli olmadığını biliyorum ama işte düz yazı yı maalesef herkes anladığı gibi yorumluyo...arada mimik ses olmadığı için...
1 haftada nasıl 3 kilo alınıyosa 3 kiloda verilir buna en canlı örnek benim...durumu daha fazla uzatmaya gerek yok fıstıklar...yarışma bahane kilo vermek şahane...
safiş benim bilee var o senin hiç giymedğiinden bazamın tozlu hurçlarının içinde bekliyor
nazcım yarışa devam mı
ayyy benimde var ama 1 kere bile giymedim . ceyizimde bekliyor öylecene
hemde senin gibi bi bayanın jartiyeri olmasın olacak iş değil hemen iş çıkışı alıyorsun bi tane :92:
bende hiç giymedim kıımaalesef yılbaşındada giyemicem,reglim o güne denk geliyo:26::26:ay hep özel günlerde regl oluyorum yaa,yarında 2.ay dönümü,ben yine reglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?