Zorunda değilsin kesinlikle. Zorla rejim mi olur? Doymuşsan yememen lazım.Kızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
Ben diyetisyen desteği almadım çok ta fazlalığım yok tu gitmedim öyle diyim 70 kilodan 6 kilo verdim 1 buçuk ayda kendi listemi yaptımKızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
Zaten amaç bu. Terlemek yani vücudu zorlamak kas yapmaya yardımcı.banada fazla gelmişti diyetisyenimin yazdığından daha az yeyip daha fazla spor yapmıştım. kontrole gittiğimde nie öyle yaptınla başladı sonra ben tartılıp kas yaptığımı yağ yaktığımı görünce şov yapmışsın harikasınlarla cüümlesini tamamlamıştı
beni en iyi ben biliyorum o karnım toksa o spor terletmiyorsa olmuyo anacım olmuyo yüz defa yaşadım
Ben devam etmedin çorba diyetinw dün iyi bir eksi gelirse diye süt yeşil çay yaptım canımBugün mü?
Evet bende öyle zaten bu hafta dışarıda çıkamadım ee yediğimde fazla geliyo meyve demiş yanına yoğurt zaten tikaniyorum bu sefer uyku basiyo . Birinden birini yemiyorum bende ee öğlene bir sürü çeşit var belki gramlarini düşürerek yemek daha mantıklı .ama sporda ben varım birbirimizi siky sık kontrol edelim lütfen ve ben bugün ödül falan yapmicam artı geldim çünkü bu hafta bana ceza . 4 kilomu aldın senbanada fazla gelmişti diyetisyenimin yazdığından daha az yeyip daha fazla spor yapmıştım. kontrole gittiğimde nie öyle yaptınla başladı sonra ben tartılıp kas yaptığımı yağ yaktığımı görünce şov yapmışsın harikasınlarla cüümlesini tamamlamıştı
beni en iyi ben biliyorum o karnım toksa o spor terletmiyorsa olmuyo anacım olmuyo yüz defa yaşadım
Afiyet olsun canımKahvalti hazırlıyoruz gelirim 1 saate
Yok yiyemiyorum zaten . Ya birini eksik koyuyorum yada hiç koymuyorumZorunda değilsin kesinlikle. Zorla rejim mi olur? Doymuşsan yememen lazım.
Afiyet olsun kaptanimKahvalti hazırlıyoruz gelirim 1 saate
aldım aldımda nie veremiom bunu anlamıom.. spora çok abanacam normalde hızlı gitmesi gereken bir kilo bunlar ama yaa dur bakalık bu hafta ne olacak. ben videolarımı bulup seni etiketleyecem canımEvet bende öyle zaten bu hafta dışarıda çıkamadım ee yediğimde fazla geliyo meyve demiş yanına yoğurt zaten tikaniyorum bu sefer uyku basiyo . Birinden birini yemiyorum bende ee öğlene bir sürü çeşit var belki gramlarini düşürerek yemek daha mantıklı .ama sporda ben varım birbirimizi siky sık kontrol edelim lütfen ve ben bugün ödül falan yapmicam artı geldim çünkü bu hafta bana ceza . 4 kilomu aldın sen
çok ye sıkıntı yok spora başlayacan bu haftaKahvalti hazırlıyoruz gelirim 1 saate
Yani genel olarak aynı zaten ama benim WC sorunum vardı uzun zamandır demir vitamin eksikti direk dahiliye aracılığı ile gittim oda tek seferlik görüşmeydi diyabet listesi adı altidna bı liste hazırladı bana yani herkesin genel yaptığı şeyler. Yoks asağı yukarı bende biliyorum da işte pek irade yok bende .iyi kötü buraya kadar geldi kilomBen diyetisyen desteği almadım çok ta fazlalığım yok tu gitmedim öyle diyim 70 kilodan 6 kilo verdim 1 buçuk ayda kendi listemi yaptım
Kuzum spor ve burda daha fazla vakit geçirmek diziliyor insaniSadece hafta sonu değil cumanın rehavetini de katarsak 3 gün serbest 4 gün diyet yapınca bir ileri 2 geri gibi bişey oluyor bu tekrar döngüsünü kırmalıyız bir an önce
Herkes kendi hatasının farkında zaten
Neler yapabiliriz bu konuda herkes fikrini söyleyebilir mi acaba?
Kendimize itiraf etmeliyiz
Birbirimize destek olabiliriz belki
Benim hatam suyu azaltmak zorla içiyorum
Bundan sonra hafta sonu suyu daha çok içeceğim ve yürüyüşe başlamak istiyorum artık zamanı geldi spor yapmanın diye düşünüyorum
Kaptanlarım siz de düşüncelerinizi belirtirseniz sevinirim
Zipzip- E Elif_Eylul
Ben de genelde bi tık az yiyordum ama bu hafta hiç uymadım,Kızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
Bende zayiflamaya calisiyorum. Gecen yil karantina tam dogum sonrasina denk gelmesiyle beni mahvetmişti. Şimdiye dek 20 kg verdimBen de iyiyim canım ,teşekkürler, zayıflamaya çalışıyorum
Pandemş sebebiyle buyugu kreşten almıştım, 1 senedir evde 3ümüz takılıyoruz, yorucu ama dolu dolu geçiyor günler.
Diyoruz yapmayin detoks kitlenip kalirsiniz biryerdeÖnce ki cuma kilom =63.5
Bu cuma kilom =63.2
Fark= -300 gr
Yüzde = %0.472
Eki Görüntüle 2809870
Zipzip-
E Elif_Eylul
kackaloribu
Kusura bakmayın ödem çaylar detokslar bi işe yaramadı bu hafta bu kadar verebildim çok üzgünüm
Canım diyetisyenin tartısı farklı haftada 1 gitmiyorum 13. Günde gittim ya onun ki cuma grubuna göre farklı geliyorKız 1 kilo demedi mi diyetisyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?