Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
Ben diyetisyen desteği almadım çok ta fazlalığım yok tu gitmedim öyle diyim 70 kilodan 6 kilo verdim 1 buçuk ayda kendi listemi yaptım

Zaten amaç bu. Terlemek yani vücudu zorlamak kas yapmaya yardımcı.
Doğru yoldasın :)

Evet bende öyle zaten bu hafta dışarıda çıkamadım ee yediğimde fazla geliyo meyve demiş yanına yoğurt zaten tikaniyorum bu sefer uyku basiyo . Birinden birini yemiyorum bende ee öğlene bir sürü çeşit var belki gramlarini düşürerek yemek daha mantıklı .ama sporda ben varım birbirimizi siky sık kontrol edelim lütfen ve ben bugün ödül falan yapmicam artı geldim çünkü bu hafta bana ceza . 4 kilomu aldın sen

aldım aldımda nie veremiom bunu anlamıom.. spora çok abanacam normalde hızlı gitmesi gereken bir kilo bunlar ama yaa dur bakalık bu hafta ne olacak. ben videolarımı bulup seni etiketleyecem canım
gazlayalım birbirimizi tamam mı bu hafta
Kahvalti hazırlıyoruz gelirim 1 saate
çok ye sıkıntı yok spora başlayacan bu hafta

Ben diyetisyen desteği almadım çok ta fazlalığım yok tu gitmedim öyle diyim 70 kilodan 6 kilo verdim 1 buçuk ayda kendi listemi yaptım
Yani genel olarak aynı zaten ama benim WC sorunum vardı uzun zamandır demir vitamin eksikti direk dahiliye aracılığı ile gittim oda tek seferlik görüşmeydi diyabet listesi adı altidna bı liste hazırladı bana yani herkesin genel yaptığı şeyler. Yoks asağı yukarı bende biliyorum da işte pek irade yok bende .iyi kötü buraya kadar geldi kilom

Kuzum spor ve burda daha fazla vakit geçirmek diziliyor insani

Kızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
Ben de genelde bi tık az yiyordum ama bu hafta hiç uymadım,
O yüzden eğer bu hafta rakip sistemi yapacaksak rakip istemiyorum, Zipzip- Mefkurem , zaten diyetisyenle son haftam en azından verdiğim paranın hakkı çıksın

Ben de iyiyim canım ,teşekkürler, zayıflamaya çalışıyorum
Pandemş sebebiyle buyugu kreşten almıştım, 1 senedir evde 3ümüz takılıyoruz, yorucu ama dolu dolu geçiyor günler.
Bende zayiflamaya calisiyorum. Gecen yil karantina tam dogum sonrasina denk gelmesiyle beni mahvetmişti. Şimdiye dek 20 kg verdim

Kizi evde zor zapt ediyorum. Artik ele avuca sigmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…