Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Haklısın kaptanim çok üzgünüm ama bu hafta modum çok dusuktu haftaya 73 u gorucem inşallah
Kuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettim ben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti

Kuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettim ben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti
Bana da diyetisyen yatmadan 2 saat önce bitmek kaydıyla gece ögünü veriyor, süt yoğurt kefir, badem ekmek vs

günaydın güzeller eksiler gelmeye başlamış en stresli ve en keyifli günümüz aydın olsunnnnnn kilo verenleri tebrik ediyorum canlarr
Günaydın canım ❤
Zipzip- kaptanım ben neden kg. veremiyorummmmm neden neden nedennnnn su orucuna başla dio şeytannnn vallahi diyo
Su orucuna hic baslama canim
Simdi kac kilosun ki bilmiyorum da
Yediklerine dikkat edip spor yaptiginda guzel kilo veriiyorsun

İyiyim tesekkur ederim. İdare ediyoruz işte evde nasil olabilirse sizler nasilsiniz cocuklarla
Ben de iyiyim canım ,teşekkürler, zayıflamaya çalışıyorum
Pandemş sebebiyle buyugu kreşten almıştım, 1 senedir evde 3ümüz takılıyoruz, yorucu ama dolu dolu geçiyor günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…