Günaydın canım ❤Günaydın kızlar..
Herkes güzel güzel eksiler görsün...
Keşke ben de görsem
Haklısın kaptanimHaftaya daha guzel olur canim ama bence yürüyüşu bahane etme evdede spor yapabilirsin
Tamam canım
Eksin cok güzel tebrik ederim canım
Kuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettimHaklısın kaptanimçok üzgünüm ama bu hafta modum çok dusuktu haftaya 73 u gorucem inşallah
TeşekkürlerTebrik ederim canim eksin cok guzel
Teşekkür ederim. Evet listeye girmek istiyorum şimdiki hedef79 sonra 75Günaydın canım hayirli cumalar ❤
Eksin cok güzel tebrik ederim canım listeye girmek istiyor musun
Teşekkürlerne desem bilemedim :/
tebrik ederim cnaım harikasınn
Günaydıngünaydın güzeller eksiler gelmeye başlamış en stresli ve en keyifli günümüz aydın olsunnnnnn kilo verenleri tebrik ediyorum canlarr
Senin diyetisyen neoldu canim enson gidiyodun diye hatirliyorumZipzip- kaptanım ben neden kg. veremiyorummmmm neden neden nedennnnn su orucuna başla dio şeytannnn vallahi diyo
devam edemedim canım onun yerine eliptik aldımSenin diyetisyen neoldu canim enson gidiyodun diye hatirliyorum
Bana da diyetisyen yatmadan 2 saat önce bitmek kaydıyla gece ögünü veriyor, süt yoğurt kefir, badem ekmek vsKuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettimben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti
Günaydın canım ❤günaydın güzeller eksiler gelmeye başlamış en stresli ve en keyifli günümüz aydın olsunnnnnn kilo verenleri tebrik ediyorum canlarr
Su orucuna hic baslama canimZipzip- kaptanım ben neden kg. veremiyorummmmm neden neden nedennnnn su orucuna başla dio şeytannnn vallahi diyo
yaa kıyamam sana allah haftaya 80.9 u göstersinde o 81 i yine görem emi81 içimde kaldı inşallah haftaya dahaaaaa eksi görürüm inşallah.
Haftasonu kacamak yapma canim ödül falan yok farzet 81bile gecip 80gelirsin81 içimde kaldı inşallah haftaya dahaaaaa eksi görürüm inşallah.
Ama benim eliptigim yokki nasil katilayimdevam edemedim canım onun yerine eliptik aldım
bu hafta grupça bişiler yapalım allah aşkına yaaaa sende katıl nolur nolurrr
söyleyim miGünaydın canım ❤
Su orucuna hic baslama canim
Simdi kac kilosun ki bilmiyorum da
Yediklerine dikkat edip spor yaptiginda guzel kilo veriiyorsun
ben koşu bandi almak isterdim didem fitness varya koşu bandi ile herşeyi yapıyordu. kadina çok imrenerek bakıyorum.devam edemedim canım onun yerine eliptik aldım
bu hafta grupça bişiler yapalım allah aşkına yaaaa sende katıl nolur nolurrr
Ben de iyiyim canım ,teşekkürler, zayıflamaya çalışıyorumİyiyim tesekkur ederim. İdare ediyoruz işte evde nasil olabilirsesizler nasilsiniz cocuklarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?