kız ne eliptiki yani diyetisyenin parasını ona verdim anlamında şeyettim benAma benim eliptigim yokki nasil katilayim
80,9 görsem gözlerim kamaşacak.yaa kıyamam sana allah haftaya 80.9 u göstersinde o 81 i yine görem emi
Heee anladimkız ne eliptiki yani diyetisyenin parasını ona verdim anlamında şeyettim ben
boşver hit kardio videoları eliptikten çok terletiyo beni
Çok güzel eksin canim
Haftaya görürsün inşallah canım bişey kalmamış
Valla canım diyette öyle saat 10 gibi yani yaninada bir avuç leblebi verdi ama ben yemiyorum leblebiyi.Kuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettimben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti
ben koşu bandi almak isterdim didem fitness varya koşu bandi ile herşeyi yapıyordu. kadina çok imrenerek bakıyorum.
hadi bu hafta başlayalım artık yaa bu hafta çılgınlar gibi bişiler yapalım yağ yakmak gibi meselaspora başlayamadim hala
başlasam biliyorum kendimi
Spor icin birseyler yapalim takimda 31 kisiyiz cogu spora katilmiyorhadi bu hafta başlayalım artık yaa bu hafta çılgınlar gibi bişiler yapalım yağ yakmak gibi mesela
bide bir diyet menü belirleyelim
benim gibi mezuniyetten sonrada şişko olanlara duyurulur anladı o baş harfi fE Elif_Eylul bir diyet menü buldum onu uygulayalım haydeeee atıyım mı atta uygulayalım deyin yaaa yalnız başlayınca bırakıom sizin sorumluluğunuzu almam lazım
ahhhh dünya güzeli kaptanımSöyle bence
Yaninda başka şeyler de yazdı ama kefir iç dedi leblebiyi hiç yemiyorum zatenKuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettimben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti
ayyyy 31 kişidende ne ter akar ne yağ yanar heee bu hafta spor haftamız olsun sende katıl bak baş sensin senin kıç kalkarsa bizimki hiç oturmaz on agöreSpor icin birseyler yapalim takimda 31 kisiyiz cogu spora katilmiyor
Ablacimm kaç kilo oldun o bahsettiğin diyet listesi ne attt ablacimm att attt atttttZipzip- kaptanım ben neden kg. veremiyorummmmm neden neden nedennnnn su orucuna başla dio şeytannnn vallahi diyo
Kız 1 kilo demedi mi diyetisyen
61.8Ablacimm kaç kilo oldun o bahsettiğin diyet listesi ne attt ablacimm att attt attttt
Ben varım ablacım beni ekle kendi diyetime uyarım ama sporu çok arttiircam su hava bı isinsa yarabbim.61.8
dur telden girip atıyorum hemen bu hafta uygulayalım tamam mı
bu hafta diyet spor enerjim tavan kızlar sizlere o enerjiden gönderiyorum yanıma 2 deli arıyorum
bu hafta en az 2 kg. niyetine giriyorum valla ben yetti gaylin
Tabii gene ekledim fotoğrafımı ama çıkmamış mıEksin çok güzel tebrik ederim canımarti resmin var degil mi
süpersin canımm
az eksi olmuş evet ama en azından artı değilsin canım. bu hafta daha sıkı tutmalısın
Eki Görüntüle 2809793 tebrikler canımm
çok üzüldüm canım ama bir tek yürüyüş buna sebep olmuş olamaz diye düşünüorum.. bu hafta daha güzel geçer inşallah
banada fazla gelmişti diyetisyenimin yazdığından daha az yeyip daha fazla spor yapmıştım. kontrole gittiğimde nie öyle yaptınla başladı sonra ben tartılıp kas yaptığımı yağ yaktığımı görünce şov yapmışsın harikasınlarla cüümlesini tamamlamıştıKızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?