Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın geçen cuma 65.1
Bu cuma 64.3
Fark -800
Eki Görüntüle 2809772
Çok güzel eksin canim
Eki Görüntüle 2809775
-300 kızlar
69 u görmekti hayalim olmadı haftaya inşallah
Haftaya görürsün inşallah canım bişey kalmamış
Kuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettim ben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti
Valla canım diyette öyle saat 10 gibi yani yaninada bir avuç leblebi verdi ama ben yemiyorum leblebiyi.

ben koşu bandi almak isterdim didem fitness varya koşu bandi ile herşeyi yapıyordu. kadina çok imrenerek bakıyorum.

spora başlayamadim hala
başlasam biliyorum kendimi
hadi bu hafta başlayalım artık yaa bu hafta çılgınlar gibi bişiler yapalım yağ yakmak gibi mesela
bide bir diyet menü belirleyelim
benim gibi mezuniyetten sonrada şişko olanlara duyurulur anladı o baş harfi f E Elif_Eylul bir diyet menü buldum onu uygulayalım haydeeee atıyım mı atta uygulayalım deyin yaaa yalnız başlayınca bırakıom sizin sorumluluğunuzu almam lazım

Spor icin birseyler yapalim takimda 31 kisiyiz cogu spora katilmiyor

ahhhh dünya güzeli kaptanım
ayyy fitlerin fiti patroniçemm
yaşını göstermeyen çıtırımmm
angaralım kardeşimin ismi elifimmm
2 haftadır veremiyorum sadece 1 hafta verebildim ani düşüşle güya öyle gidersem 57.4 ü görünce yazacaktım kendime ödülüm oloacaktı ama yok gitmiyo yokkk
61.8 im

Kuzu sen diyetisyen menusü ile devam ediyorsun galiba diyetisyen nasıl 1 hafta yatmadan önce kefir verdi merak ettim ben hamile iken en son bana 20ye kadar kefir ya da yoğurt iç ye demişti
Yaninda başka şeyler de yazdı ama kefir iç dedi leblebiyi hiç yemiyorum zaten

Eklentiler

• IMG_20210319_135454.webp
    46,6 KB · Görüntüleme: 31
Spor icin birseyler yapalim takimda 31 kisiyiz cogu spora katilmiyor
ayyyy 31 kişidende ne ter akar ne yağ yanar heee bu hafta spor haftamız olsun sende katıl bak baş sensin senin kıç kalkarsa bizimki hiç oturmaz on agöre

Ablacimm kaç kilo oldun o bahsettiğin diyet listesi ne attt ablacimm att attt attttt
61.8
dur telden girip atıyorum hemen bu hafta uygulayalım tamam mı
bu hafta diyet spor enerjim tavan kızlar sizlere o enerjiden gönderiyorum yanıma 2 deli arıyorum
bu hafta en az 2 kg. niyetine giriyorum valla ben yetti gaylin

Ben varım ablacım beni ekle kendi diyetime uyarım ama sporu çok arttiircam su hava bı isinsa yarabbim.

Eklentiler

• IMG_3306.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar diyetisyenin verdiği liste bana fazla bile geliyor hepsini yiyemiyorum . Yada yemek zorundamiyim.onceki diyetisyen yemek zorundasın demişti . Sizinkiler nasıl ?
banada fazla gelmişti diyetisyenimin yazdığından daha az yeyip daha fazla spor yapmıştım. kontrole gittiğimde nie öyle yaptınla başladı sonra ben tartılıp kas yaptığımı yağ yaktığımı görünce şov yapmışsın harikasınlarla cüümlesini tamamlamıştı
beni en iyi ben biliyorum o karnım toksa o spor terletmiyorsa olmuyo anacım olmuyo yüz defa yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…