4 ayı geçti. Canım Dr bu hafta kilo vermeyeyim diye verdi. Sen bakma o listeye. Ben yapmam onu.Sen yeni mi başlamıştım canım diyetisyene
Senin listenin yanında benim ki bayağı az kaldı
Geçmiş olsun canımBugün benimde basim çok agriyo hiç keyfim yok göbeğim düştü yine ama çocuğu uyutunca yürüyüşe cikicam
Yok yok 400 o120 tane mi jj yapmışım bu işte bir terslik var
Seni tanımaya calisiyordum rakibem :) spor listesinde on siralarda gövde gösterisi yapmissin kalktim 40dk leslie yaptım bebek o kadar izin verdi :)North River rakibeciğim nerelerdesin canım hu hu ses bir ki deneme bir ki uyuyor musun yoksa oh oh uyu canım öğlene kadar uyu sonra kendine şöyle sucuklu yumurtalar börekler çöreklerle dolu bir kahvaltı hazırla ye tamam mı rakibem can boğazdan gelir demiş bak atalarımız
Lazca ayisigi demek :)
Ondan değil. Dr. Kilo vermeyeyim diye verdi o listeyi.Kilonuz farkli tatlim
Hayırlı kandiller canimİyi hafta sonlari , hayirli kandiller herkese
Hafta basinda guzel spor yaptin canimBen bile dereceye girmisim yapsaymisim 1.ci olurmusum
Hayirli kandiller canim❤İyi hafta sonlari , hayirli kandiller herkese
Daha oturuyorum hic bisi yapmadim canim
Seni zopaaa nerde kaptan hani kokorece benzeyen :)Menu listesi yapmasam bu hafta nasil olur dün 11 menu yazilmamis
Yaa baktim herkes kokorec dedi bende sildimSeni zopaaa nerde kaptan hani kokorece benzeyen :)
Eeee napcaz pekiHafta basinda guzel spor yaptin canim
Hayirli kandiller canim❤
Daha oturuyorum hic bisi yapmadim canim
Biriniz bekar birinizin çocuklar buyumus kalkin bakiyimEeee napcaz peki
Birbirimize baka baka kararcazBiriniz bekar birinizin çocuklar buyumus kalkin bakiyim
Bir kahve yapacagim bu arada ne yapabiliriz düşünelimEeee napcaz peki
Nebiliyim neeeee
Bunlar birde benim yerimde olsalar napacaklar acabaBiriniz bekar birinizin çocuklar buyumus kalkin bakiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?