Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anladım canım peki yağ analizi yapıyor mu yani giden yağdan gittiyse neden kilo vermeni istemiyor ki
Hızlı verilen kilo hızlı alınirmiş. Yağ analizi ayda bir yapıyor. Ben sürekli veriyormuşum öyle diyor. 17 Kasım da 93 idim. 26 Mart 75 kg. Aslında gayet az veriyorum. Bilemedim.

Hızlı verilen kilo hızlı alınirmiş. Yağ analizi ayda bir yapıyor. Ben sürekli veriyormuşum öyle diyor. 17 Kasım da 93 idim. 26 Mart 75 kg. Aslında gayet az veriyorum. Bilemedim.
Bana da diyetidisyenim hızlı vermeyi öneriyor yağdan gittiği sürece sıkıntı yok diyor gerçekten hızlı verilen kilolar geri alınıyor diyor

Bilemedim bakalım az gitsin temiz gitsin o zaman

Canım eline koluna sağlık çok emeğiniz geçiyor bizlere

Bana da diyetidisyenim hızlı vermeyi öneriyor yağdan gittiği sürece sıkıntı yok diyor gerçekten hızlı verilen kilolar geri alınıyor diyor

Yeme düzeninin oturması vücudun alışması bla bla bla. Adam haklı ama ayda 4 kilo vermişim çok değil.

Ayy yanlış olmuş hızlı vermeyi önermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…