yaaaa neden herkes sustu yazsanıza beeeeeeeeeeeeee
benim yüzümden birinci olamadık özür dilerim
geçen hafta tartılamadığım için bu hafta eksi olmuş oldu
özür dilerim hepinizden
ben burdayım . Bugün cumaya telefon trafiği çok yoğun herkes ödeme için arıyor sanki muhasebeye ben bakıyormuşum gibide hepsini bana başlıyorlar uyuz oluyorum satın almacıyız diye sanki konuşmak zorundaymışım gibi davranıyor muhasebedekiler .
diyene bak hele diyene
dinime küfreden müslüman olsaaa
hanım hanııımmmmmmmmmmm
sen de unuttun bizi
terbiyesiz muhasebeciler
bu arada bende muhasebeciyim
Ve bugün benimde ödeme günüm
ama sabahtan hallettim hepiciğinii
Sen bana yönlendir onları tatlım
aramazlar bir daha seniiiii
Ben geldimki bir kereeee
ben geldimki bir kereeee
bizim muhasebeciler ödeme yapmak konusunda çok kötüler . Alacaklılara arayıp sıkıştırmadan hayatta ödeme yapmazlar . Telefona çıkmazlar . Yalvar yakar ödeme yaptırırım . Artık illalah gelir ödeme alana kadar . Ama 2. Firmamızın muhasebecisi çok süper ödeme iste anında yapar . 1 ay hacca gitti yeni geldi yerine bizim uyuz muhasebeci baktıda sinir etti bizi .
heee yeni geldin ama
kıyaslama yapacak olursak
aeben abla o zaman hiç gitmemiş sayılır güzelcim
Gözdeemm
ne oldu amniyosentez sonucu?
Aaaaa taşlar birer ikişer düşüyor kafamabiz merak ettikte geldin cadı mesaj çekmeseydim geleceğin yoktu
bence o muhasebeci ile alakalı değildir tatlım
patronla ilişkilidir o mevzuuuu...
iyi çıkmış down sendromlu değilmiş fakat o üfürmeyle ilgili kalbi delik olabilirmiş sanırım, doğana kadar bekleyelim demiş galiba, ayrıntısını pek bilemiyorum önümüzdeki hafta gidecek sanırım tekrardan
İyi çıkmış down sendromlu değilmiş fakat o üfürmeyle ilgili kalbi delik olabilirmiş sanırım, doğana kadar bekleyelim demiş galiba, ayrıntısını pek bilemiyorum önümüzdeki hafta gidecek sanırım tekrardan
Aaaaa taşlar birer ikişer düşüyor kafamatamam artık ortadan kaybolmak yok :78::76:
yok canım kesinlikle patronla ilgili değil patron yapın ödemelerini diyor ama bizimki bekletiyor . Bazen direk patrona söylüyorum buna ödeme yapmamız lazım diye anında yapılıyor ödemeler
ben ilk sırada olanı istiyorum safiş
4.takım kazanmış yaırşı olsun sizde güzel sonuç almışızınz buda güzel .....
Elifim kıs yarış haftasında kilomu aldın fıstık ....
Safiş tatlı sapıgım benim ...
Benimkiler yetiyo almayım hehe .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?