Şimdi menü mü atcm valla ha açım bişey yemedimValla ben senin adına çok isterim. Urfaya gidip 1 kilo verip gelirsen helal sana, öyle olursa seni hep urfaya yolcu edelim bence
Sagol canim sanadaO zaman tam şuan alarm kurr bagirsakcalistiriyo elma sirkesi. hemde benimkini düşün ama ilkin bir kac gün bi zaman ver gerisi günlük düzen allahın izniyle
Tamam
Sen ye diosan
Afiyet olsun canım gercekten diger gunlere gore az yemissinSabah saat 10.30
Sucuklu yumurta,, 1 salatalık yarım dometez,, iki dilim peynir
1 dilim tb ekmek
Ara =2 ceviz 2 hurma
Akşam 17.00
Bir kaseden az bulgur pilav 1 fırın but
Baharatlı yoğurt.
1 dilim tb ekmek
2.5 litre su
Zipzip- E Elif_Eylul . Mucizemsn
Kaptanım 2 haftadır 64 kilo da sabitim yalnış mı yapıyorum bilmiyorum akşam bir süt içerim o kadarAfiyet olsun canım gercekten diger gunlere gore az yemissin
Emziriyorsun 1 ara ogun daha yapabilirsin bence
Arada kacamaklar yaptin canim kurabiye ve yazmaidigin menuler vardiKaptanım 2 haftadır 64 kilo da sabitim yalnış mı yapıyorum bilmiyorum akşam bir süt içerim o kadar
Artin cok değil cumaya eksiler gelecektir canımSelam kızlar ara ara girip okudum ama yazamadım
Bende +200 ciktim tartıda
Haklısın ama artık dikkat ediyorum inşallah iyi olck bu hafta inanıyorumArada kacamaklar yaptin canim kurabiye ve yazmaidigin menuler vardi
Her kacamak kilo vermeyi engelliyor
Sen katildin mi yarışa canım?Cok yoruldum...13.000adim attim..ayagimdaki ayakkabi rahat degilmis simdi an l adım...ayaklarimi yatagin bas ucuns koydum dinlendiriyorim
Arkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Daha yeni kendime gelebildim.
Katiliyor canımSen katildin mi yarışa canım?
Sanki işi mi vardı karıştırdım mi. Çok sevindim yaaa.Katiliyor canım
Simdi dogru olmaz zaten canim yarin tartilirsinSlm kızlar sabah koştur koştur kontrol edemedim sabah kontrol edip yazacağım şu an zaten artı inşallah sabah değildirZipzip-
Dun hatta etiketi unutmussun demisti bana baskasiyla karistirmissindir canimSanki işi mi vardı karıştırdım mi. Çok sevindim yaaa.
Bende -2 kgSelam herkese. Okuldn sonra kuaföre uğradım, kızlara yemek hazırla ilan derken bu saat oldu.
Bildirimim
Cuma 82.8
Bugun 82.9
Gec saatte sahur yaptim arti beklemiyordum aslında,
first ladyy durumlar ne rakibem
Supersin canimBen sabahki Eva yi yapacağım. O hızlı daha çok adım oluyor. Dinlenem biraz. 15.000 oldu benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?