- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Eşim de bekunis kullandı 2 yıl önce analfissur ameliyatı oldu çok zor günlerdi canım kroniklesmeden tedavini olman lazım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Rabbim şifa versinTeşekkürler kızlar.
Hiç buraya dahi gelmek istemedim.
Sabah bir tartıldım zaten wcye gidemiyorum.
Bir baktım 67 diyor iyice canım sıkıldı ancak kendime geldim de buraya yazıyorum kusura bakma kaptanım.Zipzip-
İzlerken spor yapsanaaaaaaYa ofWilma11 senin yüzünden spor yapamıyorum gülbeyaz dedin izleyin dedin gittim 3. Bölümü izliyorum oysa ben kalkıp spor yapacaktım
Hafizamin anasını satayımMenüm gelsin
Uyanınca elma sirkeli ılık su
Kahvalti 09:00
3 haşlanmış yumurta (yuh)
Nescafe
Ara 2 kayisi
Oglen 12:00
125 gr. peynir
Bol domates
Ara azıcık beyaz leblebi
Akşam 18:30
Yumurtalı pazı kavurma
Ayran
Su 2 lt.
Sporu yazarim
senden de bu beklenir kaptanımmm. sen yaparsınnYarisa girdik ne yapayim bu Sefer guzel adim atayim dedim diger yarislarda yok gibiydim
Nilay ben senden pek emin olamıyorum sürekli bi bomba patlatıyosun ama inşallah 63 görürsünBu hafta 63 ü görmek için kararlıyım açıkçası iki hafta dır 64 sıkıldım
hehehe ne sandın tabisiiii. ben daha 4000 adımdayım işyerinde anca bu kadar yapabildimbiri bizi gözetliyor.
geçmiş olsun canım. bende de fissür var maalesef. hiç doktora gitmedim bunun için. ne acılar çekiyorum anlatamam. hele ki acıyı çok severim. acı yedikçe çıldırıyorum.Eşim de bekunis kullandı 2 yıl önce analfissur ameliyatı oldu çok zor günlerdi canım kroniklesmeden tedavini olman lazım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Rabbim şifa versin
afiyet olsun canımMenüm gelsin
Nescafe
Ara 2 kayisi
125 gr. peynir
Bol domates
Ara azıcık beyaz leblebi
Yumurtalı pazı kavurma
Ayran
Su 2 lt.
Sporu yazarim
Çok mantıklı. ha pazi yemeği ha ssalata eşdeğer bence deHafizamin anasını satayımElhan
Aksam salatada yerim. Paziyi yeme dersen yemeyim dünürüm salata gibi düşündüm oda yesilya
Üç yumurta mıHafizamin anasını satayımElhan
Aksam salatada yerim. Paziyi yeme dersen yemeyim dünürüm salata gibi düşündüm oda yesilya
Yok ya bu sabah tartıldım sabittim cuma günüyle ama bugün çok dikkat ettim diger haftalarda öyle yapcmsenden de bu beklenir kaptanımmm. sen yaparsınn
Nilay ben senden pek emin olamıyorum sürekli bi bomba patlatıyosun ama inşallah 63 görürsün
hehehe ne sandın tabisiiii. ben daha 4000 adımdayım işyerinde anca bu kadar yapabildim
geçmiş olsun canım. bende de fissür var maalesef. hiç doktora gitmedim bunun için. ne acılar çekiyorum anlatamam. hele ki acıyı çok severim. acı yedikçe çıldırıyorum.
afiyet olsun canım
Hadi inşallah, şaşırt bizi nilayyYok ya bu sabah tartıldım sabittim cuma günüyle ama bugün çok dikkat ettim diger haftalarda öyle yapcm
Afiyet olsun canım. aslında çok kaçırmışsın gibi gelmedi bana ama bilmiyorum tabi. sadece çorba galiba fazla olmuşSabah 7
4 kucuk.dilim mercimek ekmegi
7 zeytin
Domates salatalik biber
Ara 11
Bir avuctan fazla leblebi az da badem fındık kuru uzum vardi icinde
Öğle 13.30
4-5 kasik nohutlu bruksel lahanali salata
Chia li keten tohumlu incir 2 kuru kayısı li puding
Aksam 17'30
4 kepce yesil.mercimek corbasi
Bir servis kasigi kereviz yemegi
4-5 kasik yogurt
1 dilim.ekmek
(Cok actim salata yapmayi bekleyemedim biraz fazla kacti miktarlar)
Su 2 litre
Spor 30 dk emi wong hiit kardio
76 dk.yürüyüş
Bomba gibi gelcm 1 kilo olmasa bile 900 grm garanti vercmHadi inşallah, şaşırt bizi nilayy
Afiyet olsun canim ❤Menüm gelsin
Nescafe
Ara 2 kayisi
125 gr. peynir
Bol domates
Ara azıcık beyaz leblebi
Yumurtalı pazı kavurma
Ayran
Su 2 lt.
Sporu yazarim
❤❤senden de bu beklenir kaptanımmm. sen yaparsınn
Guzel adim atmissinCok yoruldum...13.000adim attim..ayagimdaki ayakkabi rahat degilmis simdi an l adım...ayaklarimi yatagin bas ucuns koydum dinlendiriyorim
Afiyet olsun canım ❤Sabah 7
4 kucuk.dilim mercimek ekmegi
7 zeytin
Domates salatalik biber
Ara 11
Bir avuctan fazla leblebi az da badem fındık kuru uzum vardi icinde
Öğle 13.30
4-5 kasik nohutlu bruksel lahanali salata
Chia li keten tohumlu incir 2 kuru kayısı li puding
Aksam 17'30
4 kepce yesil.mercimek corbasi
Bir servis kasigi kereviz yemegi
4-5 kasik yogurt
1 dilim.ekmek
(Cok actim salata yapmayi bekleyemedim biraz fazla kacti miktarlar)
Su 2 litre
Spor 30 dk emi wong hiit kardio
76 dk.yürüyüş
Valla ben senin adına çok isterim. Urfaya gidip 1 kilo verip gelirsen helal sana, öyle olursa seni hep urfaya yolcu edelim benceBomba gibi gelcm 1 kilo olmasa bile 900 grm garanti vercm
Sagol canim sanadaÜç yumurta mı
Karatay ablam yiyin diyor afiyet olsun canımPazıyi ye bence...
Benim hafızam da berbat sabah sirkeli limonlu suyu unutuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?