Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eşim de bekunis kullandı 2 yıl önce analfissur ameliyatı oldu çok zor günlerdi canım kroniklesmeden tedavini olman lazım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Rabbim şifa versin

Ya of Wilma11 senin yüzünden spor yapamıyorum gülbeyaz dedin izleyin dedin gittim 3. Bölümü izliyorum oysa ben kalkıp spor yapacaktım
Güzel diziydi zamaninda izlerdim

Wilma11 sen 4.takima mi çalışıyorsun bakayim bana dizi izle dediler sen bizim kizlara dizi izletiyorsun

Menüm gelsin
Uyanınca elma sirkeli ılık su
Kahvalti 09:00
3 haşlanmış yumurta (yuh)
Nescafe

Ara 2 kayisi

Oglen 12:00
125 gr. peynir
Bol domates

Ara azıcık beyaz leblebi

Akşam 18:30
Yumurtalı pazı kavurma
Ayran
Su 2 lt.
Sporu yazarim

Hafizamin anasını satayım Elhan

Aksam salatada yerim. Paziyi yeme dersen yemeyim dünürüm salata gibi düşündüm oda yesilya

Yarisa girdik ne yapayim bu Sefer guzel adim atayim dedim diger yarislarda yok gibiydim
senden de bu beklenir kaptanımmm. sen yaparsınn
Bu hafta 63 ü görmek için kararlıyım açıkçası iki hafta dır 64 sıkıldım
Nilay ben senden pek emin olamıyorum sürekli bi bomba patlatıyosun ama inşallah 63 görürsün
biri bizi gözetliyor.
hehehe ne sandın tabisiiii. ben daha 4000 adımdayım işyerinde anca bu kadar yapabildim
Eşim de bekunis kullandı 2 yıl önce analfissur ameliyatı oldu çok zor günlerdi canım kroniklesmeden tedavini olman lazım gerçekten çok yıpratıcı bir süreç Rabbim şifa versin
geçmiş olsun canım. bende de fissür var maalesef. hiç doktora gitmedim bunun için. ne acılar çekiyorum anlatamam. hele ki acıyı çok severim. acı yedikçe çıldırıyorum.
afiyet olsun canım

Hafizamin anasını satayım Elhan

Aksam salatada yerim. Paziyi yeme dersen yemeyim dünürüm salata gibi düşündüm oda yesilya
Üç yumurta mı
Karatay ablam yiyin diyor afiyet olsun canım Pazıyi ye bence...
Benim hafızam da berbat sabah sirkeli limonlu suyu unutuyorum.

Yok ya bu sabah tartıldım sabittim cuma günüyle ama bugün çok dikkat ettim diger haftalarda öyle yapcm

Sabah 7
4 kucuk.dilim mercimek ekmegi
7 zeytin
Domates salatalik biber

Ara 11
Bir avuctan fazla leblebi az da badem fındık kuru uzum vardi icinde

Öğle 13.30

4-5 kasik nohutlu bruksel lahanali salata
Chia li keten tohumlu incir 2 kuru kayısı li puding

Aksam 17'30
4 kepce yesil.mercimek corbasi
Bir servis kasigi kereviz yemegi
4-5 kasik yogurt
1 dilim.ekmek
(Cok actim salata yapmayi bekleyemedim biraz fazla kacti miktarlar)

Su 2 litre

Spor 30 dk emi wong hiit kardio
76 dk.yürüyüş

Afiyet olsun canım. aslında çok kaçırmışsın gibi gelmedi bana ama bilmiyorum tabi. sadece çorba galiba fazla olmuş

Afiyet olsun canim ❤
senden de bu beklenir kaptanımmm. sen yaparsınn
❤❤
Cok yoruldum...13.000adim attim..ayagimdaki ayakkabi rahat degilmis simdi an l adım...ayaklarimi yatagin bas ucuns koydum dinlendiriyorim
Guzel adim atmissin
Afiyet olsun canım ❤

Üç yumurta mı
Karatay ablam yiyin diyor afiyet olsun canım Pazıyi ye bence...
Benim hafızam da berbat sabah sirkeli limonlu suyu unutuyorum.
Sagol canim sanada O zaman tam şuan alarm kurr bagirsakcalistiriyo elma sirkesi. hemde benimkini düşün ama ilkin bir kac gün bi zaman ver gerisi günlük düzen allahın izniyle
Tamam
Sen ye diosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…