kahve ic canim iyi gelirçook uykum geldi..
demledim şimdi canım, olsun içeceğim.. ağırlık çöktü üstüme. hava da bozuyor yavaştan yakahve ic canim iyi gelir
Aynen canim yaa güneş kayboldu 1 saate baslar yağmurdemledim şimdi canım, olsun içeceğim.. ağırlık çöktü üstüme. hava da bozuyor yavaştan ya
7.500 deyimAdımlar ne durumda ben de merak ediyorum bu arada.
kızz maşallahh başladın demek. ay siz yaptıkça ben burada hevesle bekliyorum mesai bitsede yürüsem diye7.500 deyim
Surekli hareket halindeyim bugun canim oturmadim sabahtan berikızz maşallahh başladın demek. ay siz yaptıkça ben burada hevesle bekliyorum mesai bitsede yürüsem diye
ne güzel temizliğinizi de yaptınız yürüyüşünüzü de. ben de uykum geldi diye kahve içeyimSurekli hareket halindeyim bugun canim oturmadim sabahtan beri
Yarisa girdik ne yapayim bu Sefer guzel adim atayim dedim diger yarislarda yok gibiydimne güzel temizliğinizi de yaptınız yürüyüşünüzü de. ben de uykum geldi diye kahve içeyim
Sende harikasın canımVaouvvvv çok iyi sin canım bende 10 bin tamamlıycm bugün
selam canım. çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş. şifa diliyorum
Çok çok geçmiş olsun ablacım insaAllah hayırlı haberler alırsınız Allahtan şifalar diliyorum
Sagolun kizlarçok geçmiş olsun ablacim
Geçmiş olsun cnmArkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Daha yeni kendime gelebildim.
Sagol cnman doktor sana kötü bir şey söyledi sandım. Çok geçmiş olsun görümcrnin eşine, Allah şifa versin
selam canım. çok geçmiş olsun çok üzücü olmuş. şifa diliyorum
Çok çok geçmiş olsun ablacım insaAllah hayırlı haberler alırsınız Allahtan şifalar diliyorum
Sagolun kizlarçok geçmiş olsun ablacim
Geçmiş olsun cnmArkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Sagol cnman doktor sana kötü bir şey söyledi sandım. Çok geçmiş olsun görümcrnin eşine, Allah şifa versin
Geçmiş olsun canım
Teşekkürler kızlar.geçmiş olsun canım
Olsun canim moralini bozma wc sorununu çözünce eksiiler gelecektirTeşekkürler kızlar.
Hiç buraya dahi gelmek istemedim.
Sabah bir tartıldım zaten wcye gidemiyorum.
Bir baktım 67 diyor iyice canım sıkıldı ancak kendime geldim de buraya yazıyorum kusura bakma kaptanım.Zipzip-
Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi haberler gelir.Slm kizlar
Görüşmem vardi
Biraz önce geldim eve, yeni kahvaltimi yaptim
Üzücü bi haber aldim
Yan tafarta oturan gorumcemin kocasi tr ye gitmisti
Orda beyin kanamasi geçirmiş,
Komadan çıkmış heralde
Son durumunu tam bilmiyolar
Yarin gorumcem tr ye gitcekmis
Bu hafta 63 ü görmek için kararlıyım açıkçası iki hafta dır 64 sıkıldımSende harikasın canım
Geçmiş olsun canım.Arkadaşlar merhaba herkese iyi haftalar. Haftasonu çok zor bir haftasonuydu. Patlayacaktım, ilaçlar falan fayda etmedi, ne de yürüyüş... Bağırsak düğümlenmesi yaşadım resmen kaç gündür. Bekunis gibi ilaçtan 2 tane içmeme rağmen bana mısın demedi...
Adımlar ne durumda ben de merak ediyorum bu arada.
Yollarsan yolllaaaaa şemsiyemle yürüdüm kiiiiiiiii hıhhhhhBenmi yolluyomki
Merkeze yakin işte evde canım marmara bu hafta yağışlı baya hayırlı yağsınBursaya yakın mısın işyeri bilmem burada da hava gürlüyor beste.
he öğlen hava yüzünden yürüyemedim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?