Canım harikasın. Baban nasıl oldu?
Dangaldan cok bi beklentin olmasn ama izlenirKore dizisini bende çok izlerdim şimdi izlemiyorum bayadiryabancı filmlere merak sardım daha dün senden önce ben filmi izledim jojo Mayer kitabindan uyarlanmış bir film ama çok güzeldır ya Dangali merak edıyorum onu izleyeceğim ama ne zaman valla film izlemeye vakit yok bi sadakatsizi kaçırmıyorum çarşambaları
Beni sarmadı ya 3.bolumde bıraktım. 9 kuyruklu tilkiyi izliyorum şu anVicenzo izle kore dizisi yeni 12 bolum oldu muhteşem :)
Çok ayıp ama nispet yapar gibiAn itibari ile 57 kilo çıktım tartı da şimdi de yemek yiyorum
İyi geceler.Morelim çok bozuk Kurabiş yarışması benim psikolojimi allak bullak ettiiyi geceler güzellerim
Yağ mı aldırıcaksınBen bilmem Cuma'ya bakalım belki -4 olur
Oooo daha bu ilk yarisman canim böyle seyler hep oluyoMorelim çok bozuk Kurabiş yarışması benim psikolojimi allak bullak ettiiyi geceler güzellerim
Çok şükür iyi kuzum. Toparlandı bayağı. Evde ders çalışıyorum diye bana trip atıyor sürekli yanında olayım istiyorCanım harikasın. Baban nasıl oldu?
Afiyet olsun canımİyi akşamlar
Sabah 1 dilim peynir 3 siyah zeytin 1 dilim çavdar ekmeği 1 haşlanmış yumurta
Öğlen kuru fasulye pilav birazda turşu
Akşam 1 parça tavuk şinitzel sabah çocukların yemediği yarım haşlanmış yumurta 2 tane biber közledim tost makinasında onu yedim.
3 litre su
1 kupa yeşilçay
1 kupa filtre kahve
Zipzip-
Teşekkür ederim.Afiyet olsun canım
Yok ya hep 3 4 oy konuştu arada şimdi kaybedince çok üzülcmOooo daha bu ilk yarisman canim böyle seyler hep oluyo
Afiyet olsun canim sen güzel beynini yorma çevirmeye nidsali çevirirMerhaba kızlar sonunda midem iyileşti rutinime döndüm sporumu da yaptım sabah tarrılacağım, bugün geç kaldım aklımdan çıktı
07.45
1 yumurta
Peynir
1 hindi füme
2 çeri
12.30
1 kase kabak borani
2 kaşık zeytinyağlı kabak
3 kaşık bulgur pilavı
18.00
Yarım tabak kıymalı ıspanak
1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 20 dk tempolu yürüyüş 50 p
23 dk kardiyo 138p toplam 188p
Eki Görüntüle 2812556
Peki biz bu adımları puana çeviricez mi. Ki acabaZipzip- N Nidsalii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?