Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kore dizisi bu aralar pek izlemiyorum
En son she was pretty izlemişim baya zaman geçti
What happened to my family Tam aile dizisini izlemişim Tofuyu merak ediyorum sadece unutmadığım dizileri yazdım
İlk Kore dizim playfull kiss tam 7 kere izledim ilk filmim my sassy girl

Dünkü menüm
29.03.2021
Sabah 7:00
Azıcık ekmek arası mantarlı yumurta
Fitre kahve
Ara çigbadem kuru kayısı
Öğle 12:00
aşcıbaşı çorbası
Ara: portakal gibi badem
Akşam
5 küçük kanat tavuk
1 şalgam suyu
Akşam Leslie yapamadım çocuğu uyuttum sonra bende uyumuşum

Adim tablosunu hazırlayacağım ama önce az adim atayim yarim saat geçmişi okumakla gecirdim
Mesela adım atmadığım gün olursa sıkıntı olur mu birde 10 bini geçmesi şartmı bazen çocuklar müsade etmiyor çünkü ama yinede katkım olsun isterim takımıma

Mesela adım atmadığım gün olursa sıkıntı olur mu birde 10 bini geçmesi şartmı bazen çocuklar müsade etmiyor çünkü ama yinede katkım olsun isterim takımıma
Pazara kadar en fazla adim atan ilk 10 kisininki yarismaya dahil edilecek cnm

afiyet olsun canım
Dün ne zamandir ilk defa bu kadar hareket ettim
Gide gide 200 gr gitmis
200 gr az mı canımm. 5 günde 1 kilo ederrr

günaydın canımmm benimm süpersin. hava buradada bozuk gece kar yağmış güneş geliyor gidiyor evde tamamlayacağız artık napalım
Bilecikte de öle tam işten çıkıcam yağmur başladi sansszlık..
eve geldim resmen pilim bitmiş... tavuklari hazirlayip firina koydum derken mutfagi toparlayayim dedim aygazi sildim tezgahi sildim. derken yemek yedik. sonra yeniden mutfagi topladim. çöpleri dahi atamadim kaldi. kızım uykum geldi dedi sütünü hazirlayıp uyuttum derken bende uyumuşum.
ölü gibi oluyorum valla..

bazilarina çok imreniyorum ama şunu biliyorum herkes bir degil. aynı olmuyor ki hayat...
öle sportif hayatlı ev kadinlarda .. bebekli kadinlarda..
çalışan cocuklu kadinlarda.. hepsinin hayatlari çok farklı olduğu düşünmeye başladim ayni düşünmüyorum artık.

hiç kimse 4X4 lük degil bunu anladim.

Emin ol senin hayatina imrenen milyonlarca kişi vardir...bazen monoton dedigimiz rutinlerimiz aslinda hayatımızın en büyük şansları...ama biz bunu hic fark edemiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…