Gunaydin ablacim❤
Adım yarışmamız başladı mı canımGunaydin ablacim❤
Ne guzel adim atmissin
Basladi abla dunAdım yarışmamız başladı mı canım
Teşekkür ederim inşallah bugün de yürüyebilirim. Hava iyice bozdu.
Kore dizisi bu aralar pek izlemiyorumEvet benim the heirs ilk baslangic dizim dizi önerilerine acigim :)
Günaydın
super mutluluk hicbir yiyecekte olmayan mutluluk darısı benim iki doğum öncesi 27beden kotlara :) hala atamadim yepis yeni gireceğim onlara ölmeden önce
Gunaydinnnn
Mesela adım atmadığım gün olursa sıkıntı olur mu birde 10 bini geçmesi şartmı bazen çocuklar müsade etmiyor çünkü ama yinede katkım olsun isterim takımımaAdim tablosunu hazırlayacağım ama önce az adim atayim yarim saat geçmişi okumakla gecirdim
Pazara kadar en fazla adim atan ilk 10 kisininki yarismaya dahil edilecek cnmMesela adım atmadığım gün olursa sıkıntı olur mu birde 10 bini geçmesi şartmı bazen çocuklar müsade etmiyor çünkü ama yinede katkım olsun isterim takımıma
günaydın canımmm benimm süpersin. hava buradada bozuk gece kar yağmış güneş geliyor gidiyor
Iyi yapmışın cnm dinlenmişindir birazGünaydın uyumuş kalmisim bugün hava yagisli kapali diye
afiyet olsun canımDünkü menüm
29.03.2021
Sabah 7:00
Azıcık ekmek arası mantarlı yumurta
Fitre kahve
Ara çigbadem kuru kayısı
Öğle 12:00
aşcıbaşı çorbası
Ara: portakal gibi badem
Akşam
5 küçük kanat tavuk
1 şalgam suyu
Akşam Leslie yapamadım çocuğu uyuttum sonra bende uyumuşum
200 gr az mı canımm. 5 günde 1 kilo ederrrDün ne zamandir ilk defa bu kadar hareket ettim
Gide gide 200 gr gitmis
Iyi oldu sanirim dinlenmişim yatsam yatcamIyi yapmışın cnm dinlenmişindir biraz
Ben gec yattim erken kalktim sersem gibiyim cok yorgunum
Bilecikte de öle tam işten çıkıcam yağmur başladi sansszlık..günaydın canımmm benimm süpersin. hava buradada bozuk gece kar yağmış güneş geliyor gidiyorevde tamamlayacağız artık napalım
Dün 500 gr artiydim200 gr az mı canımm. 5 günde 1 kilo ederr
Anacim durun hele bi gözümüzü açalım
Sabah 4harikasın tatlım. insana bi özgüven geliyor dimi
ooo hızlısın sulişşş harikaaa
Emin ol senin hayatina imrenen milyonlarca kişi vardir...bazen monoton dedigimiz rutinlerimiz aslinda hayatımızın en büyük şansları...ama biz bunu hic fark edemiyoruz...bazilarina çok imreniyorum ama şunu biliyorum herkes bir degil. aynı olmuyor ki hayat...
öle sportif hayatlı ev kadinlarda .. bebekli kadinlarda..
çalışan cocuklu kadinlarda.. hepsinin hayatlari çok farklı olduğu düşünmeye başladim ayni düşünmüyorum artık.
hiç kimse 4X4 lük degil bunu anladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?