Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Anbe ördek ve yavruları gibi, önde ben arkada büyük arkasında küçük kolidor boyunca git gel yaptık, küçüğe tur bindirdim ama o da yoruldu, banyosunu yapıp uyudu

Anbe ördek ve yavruları gibi, önde ben arkada büyük arkasında küçük kolidor boyunca git gel yaptık, küçüğe tur bindirdim ama o da yoruldu, banyosunu yapıp uyudu
bizde de durumlar farklı değil oğlan benim adım kontrol ettiğimi biliyor bana annem sen dinlen biraz ver ben nasıl yapcam bak gör diye ikna etmeye çalışıyor versem bi daha telefonu hayatta kurtaramam tabi yemiyorum bu numaraları

Sabah boş derste yazacaktım canım. Bir öğretmen hastalanmış onun yazılisina görevli girdim. Arada kaynadı gitti. Bu akşam ikisini de yazar etiketlerim dünürüm .
Anlaştık gaz verme grubumun tek çiçeği
Ne kadinlar var.lann yürürken bile gözü burda
Yemek hazirligi basladi canım cok bakamıyorum
Sanki sen pişirion haaa.. sen mi pişiriyon yoksa

kızlar nerelerdesinizzz?

Bizde Eşimle kapı pencere bakmaya gittik (cocukla zor oluyo) sen hallet diyorum yokk efenim sen rengine vs karar ver yoksa senin gazabından dilinden kurtulamam diyoo
Neyse
Gelip yemeğimide yedim simdi bebeyi uyutmaya çalışıyorum

E haklı beğenmesek 10 laf ederiz ben ederim yAni

Su şimdilik 2 litre

Saat 9 gibi de yeşilçay içerim

Eklentiler

• IMG-20210330-WA0158.webp
    41,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG-20210330-WA0032.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG-20210330-WA0054.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG-20210330-WA0252.webp
    72 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…