- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Ablaların gülü hoşgeldin, nasılsın? adımlar nasıl gidiyor bugün?Diline kurbanduysun valla
Anbe ördek ve yavruları gibi, önde ben arkada büyük arkasında küçüksüperrsinnn
kolay gelsin canımm
ne güzel ilgileniyorsun, kolay gelsin canım. ben işteyim :/ eve gitmeyi bekliyorum
süper yürümüşsün yatana kadar baya arttırırsın sanırım.
balık yağı konusu çok kötü olmuş. çocuklar haklıymış desene
Tabii cnm çalışırken öyle oluyor. Kolay gelsin.geç kaldı dediğin saate bak. ben daha eve gidicem ooooo..
bizde de durumlar farklı değilAnbe ördek ve yavruları gibi, önde ben arkada büyük arkasında küçükkolidor boyunca git gel yaptık, küçüğe tur bindirdim ama o da yoruldu, banyosunu yapıp uyudu
sağol canım benim sana da kolay gelsinTabii cnm çalışırken öyle oluyor. Kolay gelsin.
Ne guzel cocuklar da yorulmus enerjilerini atmislardirAnbe ördek ve yavruları gibi, önde ben arkada büyük arkasında küçükkolidor boyunca git gel yaptık, küçüğe tur bindirdim ama o da yoruldu, banyosunu yapıp uyudu
Anlaştık gaz verme grubumun tek çiçeğiSabah boş derste yazacaktım canım. Bir öğretmen hastalanmış onun yazılisina görevli girdim. Arada kaynadı gitti. Bu akşam ikisini de yazar etiketlerim dünürüm .
Ne kadinlar var.lann yürürken bile gözü burdaYurüyom☝
Sanki sen pişirion haaa.. sen mi pişiriyon yoksaYemek hazirligi basladi canım cok bakamıyorum
Ben pisirmiyorum ama getir götür isleriSanki sen pişirion haaa.. sen mi pişiriyon yoksa
8500 daha yaaa bugun eylul pek durmadi
geçmiş olsun canımmSelam kızlar işten dişçiye gectim disciden eve gidiomevde de sinav olacam allahtan yemeğim var bitmez kadının çilesi hoopppp toparlan beste sabah kahvaltida yumurta verecem sana
Olsun canım maşallah8500 daha yaaa bugun eylul pek durmadi
15bin olurda dubakalimOlsun canım maşallah
kızlar nerelerdesinizzz?
Burdakızlar nerelerdesinizzz?
E haklı beğenmesek 10 laf ederiz ben ederim yAniBizde Eşimle kapı pencere bakmaya gittik (cocukla zor oluyo) sen hallet diyorum yokk efenim sen rengine vs karar ver yoksa senin gazabından dilinden kurtulamam diyoo
Neyse
Gelip yemeğimide yedim simdi bebeyi uyutmaya çalışıyorum
E haklı beğenmesek 10 laf ederiz ben ederim yAni
Afiyet olsun canımSu şimdilik 2 litre
Saat 9 gibi de yeşilçay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?