- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Bakalım bugün kaç olacaksın merak ediyorum valla5 bine geldim az dinleneyim demistim ama senin adımları gorunce yurumeye devam edeceğim
18 bin düşünüyorum ama bakalim yapabilecek miyimBakalım bugün kaç olacaksın merak ediyorum valla
yaparsın sen kaptanım. bende 15bin e çok hevesliyim valla bakalım nolcak18 bin düşünüyorum ama bakalim yapabilecek miyim
Aksam 6 ya kadar 12 bin yaparsam devami kolay olur benim iicnde bakalim olacak mi 18 binyaparsın sen kaptanım. bende 15bin e çok hevesliyim valla bakalım nolcak
Tartı ne diyor bu duruma pekiYok ben yeniyeyim. O kadar yürüdüm boşa mı gitsin?? Valla gece yorgunluktan uyuyamadım. Bugün de nöbetçiyim zaten bütün gün yürüyeceğim
Ta ki ergen olana kadar çok tatli gelir o konuşmaları ergen olunca sinir olursunmaşaallah. varya bende ölüyorum bicir bicir konuşmalara. maşallah . 4 yaşında benim kızım ama çok büyük zevkle dinliyorum
benim de derdim iş çıkışına kadar 10 bini görmekAksam 6 ya kadar 12 bin yaparsam devami kolay olur benim iicnde bakalim olacak mi 18 bin
Yaa masalllah sana ya isteyince yapılamayacak sey yokbenim de derdim iş çıkışına kadar 10 bini görmekama 7bindeyim şu an. görsen halimi gizli gizli yürüyüş yapıyorum ofiste
yarışma deyince heves geliyor kaptanım. bi de takımca çabalayınca insan daha çok hırslanıyor bence. kazanmamız lazımYaa masalllah sana ya isteyince yapılamayacak sey yok
Annesiyle güzel bir ömrü olsun prensesin.
Teşekkür ederim canlarımNice yıllara inşallah
7000 kusur oldu ama bebem geldi arada kızları banyoya soktumYürüyor muyuz kizlar
İnşallah aynen ya evde yapamıyorum pek yürüyüşe çıkıyorum işte sadece onun dışında evi topla ders çalış geçiyor zaman.Senin derslerin var canım. Sonra yetiştirsin.
Hadi inşallah canım. Gerçekten 15 bin ve uzeri adıma çok ihtiyacımiz var.yaparsın sen kaptanım. bende 15bin e çok hevesliyim valla bakalım nolcak
benim kişisel olarakta ihtiyacım var. kilo vermem lazım sonuçta. ama takım içinde yapmam lazım. başaracağımmmHadi inşallah canım. Gerçekten 15 bin ve uzeri adıma çok ihtiyacımiz var.
Beni bile yürüttünüzYürüyor muyuz kizlar
Yaa takimin guzel etkileri isteBeni bile yürüttünüz
Bugün biraz iyi hissettim kendimi 1 saat dolaştım geldim, maşallah bana
Bravo canım. Bu yarışmalar bahane oluyor. Amaç kilo vermek sağlıklı olmak.Beni bile yürüttünüz
Bugün biraz iyi hissettim kendimi 1 saat dolaştım geldim, maşallah bana
Takım çok sakin, herkes karınca gibi yürüyor sanırsam.Yürüyor muyuz kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?